reklama
No doczytałam
Sewcia - a Wy planujecie kolejnego maluszka niedługo? Bo nie pamiętam, czy o tym pisałaś...
Piszesz, że miałaś zgagę całą ciążę - mały urodził się kudłaty, jak gadają mądrości ludowe? Ja miałam zgagę cały czas prawie, i mój synek urodził się z gęstą czuprynką na głowie.
Sewcia - a Wy planujecie kolejnego maluszka niedługo? Bo nie pamiętam, czy o tym pisałaś...
Piszesz, że miałaś zgagę całą ciążę - mały urodził się kudłaty, jak gadają mądrości ludowe? Ja miałam zgagę cały czas prawie, i mój synek urodził się z gęstą czuprynką na głowie.
sewa
mamuśka ;-)
Dzień dobry!
Wczoraj wywaliło mnie z BB i za nic nie mogłam wejść ponownie :----( Ewcia dzięki, że powiedziałaś za mnie dobranoc
U mnie dziś słonecznie i chyba znowu gorąco
Iwonka jak tam Vanesska? Mam nadzieję, że nocka minęłą spokojnie
Leika a u Ciebie ile dziś pobudek?
Wczoraj wywaliło mnie z BB i za nic nie mogłam wejść ponownie :----( Ewcia dzięki, że powiedziałaś za mnie dobranoc
U mnie dziś słonecznie i chyba znowu gorąco
Iwonka jak tam Vanesska? Mam nadzieję, że nocka minęłą spokojnie
Leika a u Ciebie ile dziś pobudek?
sewa
mamuśka ;-)
No doczytałam
O maluszka zaczniemy staranka jak już dołączę do męża czyli w przyszłym roku
Co do czupryny..... to Jędrek miał włosy, ale nie za dużo. Takie kłaczunie malutkie ;-)
Pycha
mama Mai i Marty
hej
wy spac nie możecie??? i jeszcze z samego rana znów tu
nie nadrobiłąm niestety
iwonka mama nadzieję ze z Vanesska już dobrze????
a u nas dzień jak codzień, troszkę słonka, troszkę chmurek i wiatru, czyli niewiadomoco
wy spac nie możecie??? i jeszcze z samego rana znów tu
nie nadrobiłąm niestety
iwonka mama nadzieję ze z Vanesska już dobrze????
a u nas dzień jak codzień, troszkę słonka, troszkę chmurek i wiatru, czyli niewiadomoco
reklama
Podziel się: