reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No doczytałam :)

Sewcia - a Wy planujecie kolejnego maluszka niedługo? Bo nie pamiętam, czy o tym pisałaś...
Piszesz, że miałaś zgagę całą ciążę - mały urodził się kudłaty, jak gadają mądrości ludowe? :-D Ja miałam zgagę cały czas prawie, i mój synek urodził się z gęstą czuprynką na głowie.

Dzień dobry!

Wczoraj wywaliło mnie z BB i za nic nie mogłam wejść ponownie :-:)-:)-:)-( Ewcia dzięki, że powiedziałaś za mnie dobranoc :tak::tak::tak:

U mnie dziś słonecznie i chyba znowu gorąco :tak:

Iwonka jak tam Vanesska? Mam nadzieję, że nocka minęłą spokojnie :tak::tak:

Leika a u Ciebie ile dziś pobudek?

No doczytałam :)

Sewcia - a Wy planujecie kolejnego maluszka niedługo? Bo nie pamiętam, czy o tym pisałaś...
Piszesz, że miałaś zgagę całą ciążę - mały urodził się kudłaty, jak gadają mądrości ludowe? :-D Ja miałam zgagę cały czas prawie, i mój synek urodził się z gęstą czuprynką na głowie.

O maluszka zaczniemy staranka jak już dołączę do męża :tak: czyli w przyszłym roku :tak::tak::tak:
Co do czupryny..... to Jędrek miał włosy, ale nie za dużo. Takie kłaczunie malutkie ;-):tak::-D

Qrczę..... zaczyna mi się z BB robić to co wczoraj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zawiesza mnie i nie mogę nic wtedy zrobić, tylko czekać aż mnie odwiesi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co jest:confused::confused::confused:

Z BB to coś u mnie:confused::confused::confused::confused: się dzieje :-( bo wczoraj Ewcia też miała wszystko ok, a ja nie mogłam wejść, dobrze, że na gg złapałyśmy się :tak::tak:

hej

wy spac nie możecie??? :szok::-D i jeszcze z samego rana znów tu :-D

nie nadrobiłąm niestety

iwonka mama nadzieję ze z Vanesska już dobrze????

a u nas dzień jak codzień, troszkę słonka, troszkę chmurek i wiatru, czyli niewiadomoco

reklama
Aniu138!!!!!

Z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i dużo zdrówka.

Do góry