reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

noelia pisze:
Ogłaszam że aktualnie najlepszą kuchareczką jest Joaska ma pomysły na ciekawe i zdrowe dania,jak możesz Joaska podsuwaj czasem nam jakiś ciekawy przepis :angel:

oj, nie zastydzaj mnie hihihi :-[ :-[ :-[

z tego co Was podczytywalam wczesniej to Kalina tez swietnie gotuje..........a ja......przyznam sie szczerze ze kocham gotowac i grzebac w reoznorakich przepiach, choc taka swietna to nie jestem............

lubie bardzo kuchnie srodziemnomorska.................mmmmmmmm

ale oczywiscie jakis przepisik zawsze podrzuce!!

reklama
Ja w sumie też lubię coś ciekawego pichcić tylko czasem brakuje mi odwagi że tak sie wyraże ,zostało mi to jeszcze z czasów jak mieszkałam z mamą która bardzo skutecznie zniechęcała mnie jak coś chciałam piec czy gotować bo pewnie nie wyjdzie, a tego szkoda i tak naprawdę teraz odkrywam jaka to frajda cos upiec czy nowego ugotować ;D ;D

u nas roztopy, Macio dawno nie byl na spacerku bo raz ostatnio ugrzezlam prawie w sniegu przechodzac przez uliczki osiedlowe, nic dziwnego skoro nawet auta miewaja problem, nie ma tu zwyczaju by je odsniezac a nei zawsze mozna trzymac sie tego samego chodnika.
Wczoraj za to pojawily Mu sie na buzce czerwone latki, takie nierownomierne, rozlane... zastanawialam sie od czego, czy znajoma ktora Go trzymala byla czyms uperfumowana wzglednei jej proszek ze tak na malgo wplynelo czy co, bo nowego nic nei jadl... zauwazylam to po wieczornym brzuszkowaniu, jak zwykle zjadal i slinil swego potwora, odwracam Go a tam latki... dzis nic nie widze mam nadzieje ze to takie sobie niewinne zaczerwienienia.
pozdrawiam wszystkie mamy domowe :laugh:

Helo witam z wieczorka i ide zaraz spać bo padam z nóg bylismy dziś na chrzciny prosić jeszcze jeden domek został.
A weczoraj bylismy u znajomych i moje kochane dziecko spało i w ogle nie przeszkadzało, uspiła sie biodulka zaraz i spała sobie. Za tydzień jedziemy po ubranko do chrztu a wczoraj bylismy na spotkaniu przygotowawczym i ksiadz mówił że cieszy się że rodzice co nie maja koscielnego albo jakies inne tam problemy np rozwód chca ochrzcic swoje dzieci aż mnie zatkało bo sporo sie tu naczytałam o takich co nie chca ochrzcić dzieci nieslubnych

Witajcie kochane mamuski po wekiendowej przerwie -no mnie tyle tu nie bylo .A widze ze to ja dzis pierwsza jestem-choc i tak jak na moich brzdacow mozliwosci to wstalam pozno bo zaspalam i bym tygrysa nie uszykowala do szkolki.No ale sie wyrobilam toska terz juz jest po pierwszym sniadanku-wyobrazcie sobie sama zjada 250 i dopiero sie poprawia jej humor.NO za oknem mgla choc zapowiadali taaakie cieplo14 stopni-oby sie wypogodzilo bo mam zamiar wyjsc z moja toska po tygrysa do szkoly

reklama
dzieńdoberek

u nas tez nie za ładnie za oknem, ale na termometrze +6

a ja na obiadek dziś robię gołąbki, tylko, że przy mojej córci, to sie nie wyrobię i nie będą na obiad tylko na kolację ;D

Do góry