reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
joaska to teraz ja poprosze jakis przepis tylko ze ja lubie ...niezdrowe jedzenie! najlepiej jak ciagnie sie na nim ser!!!!!!! a szpinaku i jogortow naturalnych nie lubie!!!!!! moj maz tym bardziej! on zawsze mowi ze nie jest jaroszem i mieso musi miec!!!!! wiec moze masz cos dla mnie? :-*

lady a ty wypoczelas sobie kochana u tesciow?
zaczyna sie slonko przebijac przez brzydkie niebo i mam nadzieje ze przebije sie jeszcze bardziej!!!!!!!!!!

no tak czas spacerkow a my w domu i moge zapomniec o spacerkach az do przyjazdu z wawy bo hubert zakatarzony i strasznie kaszle i pewnie oskrzela nieuniknione!
a wy sobie spacerujcie i szukajcie tej wiosny! do zobaczyska potem!!!!!!!

NO WITAJCIE MAMUSKI W SAMO POLUDNIE -FAKT JEZELI TU WOGULE KTOS SIEDZI BO PRZECIEZ WKONCU WIOSNE WIDAC I SLONECZKO SWIECI WIEC PEWNIE WIEKSZOS Z MAM JEST NA SPACERKACH I TAK TRZYMAC NASZE BOBASKI MUSZA WKONCU ZOBACZYC TO SWIECACE SLONKO MILYCH I DLUGICH PRZECHADZEKW SLONECZKUMY TEZ SIE WYBIEZEMY JAK TYLKO TOSKA WSTANIE I OBIADEK ZJEMY

mordziulka pisze:
lady a ty wypoczelas sobie kochana u tesciow?
zaczyna sie slonko przebijac przez brzydkie niebo i mam nadzieje ze przebije sie jeszcze bardziej!!!!!!!!!!

ojjj mordziulka wypoczełam wypoczełam :)

Ja też bym siedziała w domu ale ..pieluch nam zabraknie i trzeba isc do sklepu , a deszcz ..kapu ...kap.... ::)

Mordziulka to dawaj Hubciowi 3 razy dziennie syropek na kaszel Homeopatyczny < Ja tak kurowałam Jasia i sie udało > :p

justus pisze:
WIOSNE WIDAC I SLONECZKO SWIECI WIEC PEWNIE WIEKSZOS Z MAM JEST NA SPACERKACH I TAK TRZYMAC NASZE BOBASKI MUSZA WKONCU ZOBACZYC TO SWIECACE SLONKO

A gdzie jest to słoneczko?????????? U nas leje od samego rana :( i tak kombinuję co by tu zrobic, bo spacerek zawsze połączony z zakupami, a w lodówce po weekendzie pustki. :(

reklama
Pycha pisze:
justus pisze:
WIOSNE WIDAC I SLONECZKO SWIECI WIEC PEWNIE WIEKSZOS Z MAM JEST NA SPACERKACH I TAK TRZYMAC NASZE BOBASKI MUSZA WKONCU ZOBACZYC TO SWIECACE SLONKO

A gdzie jest to słoneczko?????????? U nas leje od samego rana :( i tak kombinuję co by tu zrobic, bo spacerek zawsze połączony z zakupami, a w lodówce po weekendzie pustki. :(

a skąd ja to znam ::)

Do góry