reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Oj, no własnie wolny wieczór a tu @
Ale to tak juz jest, jak chcemy żeby mała spała, to ona jest rozbawiona, a jak nie mamy zadnych planów na wieczór, to ona sobie smacznie śpi.
Ale to tak juz jest, jak chcemy żeby mała spała, to ona jest rozbawiona, a jak nie mamy zadnych planów na wieczór, to ona sobie smacznie śpi.
Pycha
mama Mai i Marty
Ale dzis noc krótsza o godzinkę, więc się wyspimy
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
DZIEN DIBEREK
My juz na nozkach alewy jeszcze w lozeczkach pewnie?
Zajrze tu za kilka godzinek moze sie pojawi ktos?!
:-* :-* :-* :-*
My juz na nozkach alewy jeszcze w lozeczkach pewnie?
Zajrze tu za kilka godzinek moze sie pojawi ktos?!
:-* :-* :-* :-*
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
U nas narazie skonca brak mgla jeszcze
A ja sie umowilam na spacerek kolo 10 ( tylko jakiego czasu, bo to wczoraj bylo)
Nie dosc za 22 kwietnia chrzciny robie to jeszcze 14 maja komunia- i skad brac kaske??
A ja sie umowilam na spacerek kolo 10 ( tylko jakiego czasu, bo to wczoraj bylo)
Nie dosc za 22 kwietnia chrzciny robie to jeszcze 14 maja komunia- i skad brac kaske??
Malutka moja kuzynka która u Macia bedzie chrzestna to ma w kwietniu Macia chrzciany a w maju swojego chrzesniaka komunia. Poprostu tak wypadło. Ja naszczescie mam spokoj z komuniami bo chrzecnicy mąża juz po a moj chrzesnik ma dopiero 5 lat. Ha ha dopiero a jeszcze nie tak dawno był malutki a tu sie juz pyskowac nauczył ;D
U mnie tez pogoda nie zachecajaca na wyjscia, buro mglisto...
U mnie tez pogoda nie zachecajaca na wyjscia, buro mglisto...
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Witam witam w niedzielny poranek
U nas tez ponuro i nic się nie chce, nawet na spacer, ale wymysliłam, ze dziś pojedziemy do moich dziadków, bo babcia to jeszcze naszej niuni nie widziała, ale mój mąz nie jest za bardzo chętny.
U nas tez ponuro i nic się nie chce, nawet na spacer, ale wymysliłam, ze dziś pojedziemy do moich dziadków, bo babcia to jeszcze naszej niuni nie widziała, ale mój mąz nie jest za bardzo chętny.
Podziel się: