reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia ja też aktualnie szukam sponsora bo jakieś nowe ciuszki by się przydały więc nie pomogę:no:, ale jak znajdzieś to ja też poproszę:-D

Dzięki za miłe słowa, kochaniutkie jesteście. Od dzisiaj postanowiłam zacząć zmieniać swoje życie:tak: Naprawiać to co mi się nie podoba, i walczyć o siebie i swoją pozycję. Bo zawsze wszyscy dookoła byli dla mnie najważniejsi a ja na samym końcu. A niska moja samoocena powodowała że inni mnie nisko cenili. KONIEC!!!! Nie dam się dłużej kopać w tyłek:-)

Leika a jak udaje ci się odstawiać synka od piersi?? Bo ja nie jestem na bierząco, ale pamiętam że pisałaś o odstawianiu nocnym.

WerEla i super brawo dla ciebie,zajebistaaaa postawa,tak trzymajj,,,poprostu głowa do góry...
A sponsor jak będzie bogaty to sie ze wszystkimi podziele na maksaaa....

WerEla- nie udaje mi się ;-) Za słaba jestem psychicznie, chyba... Mały je kaszkę o 21, i budzi się po 4-5 h po prostu bardzo głodny. Ssa intensywnie i długo, więc to nie jest tylko "ciumkanie". Nie będe przecież głodzic dziecka...
Zresztą ja nie chciałam odstawić go w nocy, tylko ograniczyć nocne karmienia do 1-2 i to mi się jak na razie udało :)

reklama
Do góry