WerEla - bardzo ładnie to napisałaś Ja właśnie dlatego nie decyduję się na razie na odstawienie małego, bo i on tego potrzebuje i ja. Bardzo by nam obojgu tego brakowało. On jest wielkim cycoholikiem A o ile nie będzie się znowu budził w nocy co pół godziny to te nocne pobudki są do wytrzymania.
reklama
sewa
mamuśka ;-)
OOOOOO mój film na Polsacie się zaczął,,,NOŻYCZKI,,,uwielbiam horrory i thrileryyy
Ja jak jestem sama w domu to takich filmów nie oglądam bo potem robie w gacie jak mój Jędrek ;-);-);-)
sewa
mamuśka ;-)
WerEla - bardzo ładnie to napisałaś Ja właśnie dlatego nie decyduję się na razie na odstawienie małego, bo i on tego potrzebuje i ja. Bardzo by nam obojgu tego brakowało. On jest wielkim cycoholikiem A o ile nie będzie się znowu budził w nocy co pół godziny to te nocne pobudki są do wytrzymania.
Dziewczyny! Ja Jędrka karmiłam prawie do 2 lat taki miałam plan i wykonałam go bywało ciężko.... ale przetrwałam i jestem z siebie dumna
E
Ewcia81
Gość
sewa
mamuśka ;-)
ja nie mogę
E
Ewcia81
Gość
ale ześ mi dawke do śmiechu dałaaaJa kak jestem sama w domu to takich filmów nie oglądam bo potem robie w gacie jak mój Jędrek ;-);-);-)
oooooo jacie tak długooooooooo,,,ja tak nieee chciałąmm,,,,,do roku maxx,a było krócej i t yleeDziewczyny! Ja Jędrka karmiłam prawie do 2 lat taki miałam plan i wykonałam go bywało ciężko.... ale przetrwałam i jestem z siebie dumna
Sewa przypomniało mi się coś,,,jak srajtaśma różówaa-straszna,,bo moja już nieeee
E
Ewcia81
Gość
zgadzam sie w pełniEwcia, ja pitolę ale kielichy to coś dla nas ;-);-)
reklama
sewa
mamuśka ;-)
spokoSewa przypomniało mi się coś,,,jak srajtaśma różówaa-straszna,,bo moja już nieeee
Podziel się: