reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam ja sie melduje:-):-):-)U mnie slonko i ja sie za pranko wzielam od rana bo jutro ma padac u nas.Wczoraj wieczorem jeszcze pojechalismy na zakupy do marketu ale jak wrocilismy to odrazu padlam spac.Kupilam dziecku literki z magnesem na lodowke.:-)
A co sie dzieje z Sewa ?
A co sie dzieje z Sewa ?
E
Ewcia81
Gość
Dzień dobry..
Co tu z rana takie pustki,no prawie 10,a wy nic nie pisałyście,tylko kilka postów wczoraj...;-):-)buuu
Ja robie śniadanie ,u mnie pochmurno na zmiane z jakimś lekkim słonkiem...id epo kawe.....
U mnie wczoraj przyjechała szwagierka siedziałyśmy,a potem doszła kuzynka i browaryw ruch,i ploty,tak do 1 w nocy...
Co tu z rana takie pustki,no prawie 10,a wy nic nie pisałyście,tylko kilka postów wczoraj...;-):-)buuu
Ja robie śniadanie ,u mnie pochmurno na zmiane z jakimś lekkim słonkiem...id epo kawe.....
U mnie wczoraj przyjechała szwagierka siedziałyśmy,a potem doszła kuzynka i browaryw ruch,i ploty,tak do 1 w nocy...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Leika niedlugo imprezka wam sie szykuje,juz masz jakis pomysl na prezent dla dziecka?
sewa
mamuśka ;-)
A co sie dzieje z Sewa ?
Witam! Jestem, jestem podczytuję Was cały czas a pisać jakoś nie piszę bo ostatnio kogoś strasznie ubodła moja wypowiedź i dostałam taką wiadomośc na priva, że mała bania:-( Szkoda, że w ludziach jest tyle jadu i nie mogą przeżyć, że ktoś może w życiu mieć fajnie
Szkoda też, że ta osoba nie miała odwagi napisać tego wszystkiego na ogólnym, ale jeżeli jeszcze raz się to powtórzy to przekopiuję to na ogół
A teraz do WAS wracam bo złość już mi przeszła i nie poruszam więcej tego tematu.
U mnie pogoda cudna, aż za cudna..... upał od samego rana. Wybieram się zaraz na zakupy, a potem ..... jeszcze nie wiem.
Pije kawkę i zmykam!
E
Ewcia81
Gość
Leika jestesmy jesteśmy,ja z kawą....
No właśnie mały roczek niedługo będiz emiał,ale ten czas leci...
No właśnie mały roczek niedługo będiz emiał,ale ten czas leci...
E
Ewcia81
Gość
Nom Sewcia już przeszło:-);-)super,ż e już jesteś...
reklama
Podziel się: