reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam ja sie melduje:tak::-):-):-)U mnie slonko i ja sie za pranko wzielam od rana bo jutro ma padac u nas.Wczoraj wieczorem jeszcze pojechalismy na zakupy do marketu ale jak wrocilismy to odrazu padlam spac.Kupilam dziecku literki z magnesem na lodowke.:tak::-)
A co sie dzieje z Sewa ?

Dzień dobry..
Co tu z rana takie pustki,no prawie 10,a wy nic nie pisałyście,tylko kilka postów wczoraj...:-D:szok::-D;-):-)buuu
Ja robie śniadanie ,u mnie pochmurno na zmiane z jakimś lekkim słonkiem...id epo kawe.....
U mnie wczoraj przyjechała szwagierka siedziałyśmy,a potem doszła kuzynka i browaryw ruch,i ploty,tak do 1 w nocy...

A co sie dzieje z Sewa ?

Witam! Jestem, jestem :tak: podczytuję Was cały czas :tak: a pisać jakoś nie piszę bo ostatnio kogoś strasznie ubodła moja wypowiedź i dostałam taką wiadomośc na priva, że mała bania:-( Szkoda, że w ludziach jest tyle jadu i nie mogą przeżyć, że ktoś może w życiu mieć fajnie :tak:

Szkoda też, że ta osoba nie miała odwagi napisać tego wszystkiego na ogólnym, ale jeżeli jeszcze raz się to powtórzy to przekopiuję to na ogół :tak:

A teraz do WAS wracam bo złość już mi przeszła i nie poruszam więcej tego tematu.

U mnie pogoda cudna, aż za cudna..... upał od samego rana. Wybieram się zaraz na zakupy, a potem ..... jeszcze nie wiem.
Pije kawkę i zmykam!

reklama
Do góry