reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka iwona.c28 dzięki,ale nie ma co podziwiać..Całę życie gadałąm,ze ja bym męża nie pusciła,aby wyjeżdżal mi na takl długo i nie było go w domu....a tu upss mi tez sie trafiło...mój mąż całe życie marzył o jeżdżeniu na tirach za granice i plany jego wypaliły,,,za bardzo nei chce wracać,najpierw jak to stwierdizł chce się dorobić tylko czego?? chyba garba,........ja tak sądze....zarobi troszke,ale jakim kosztem...ale dobrze,ze wogóle ma plany wrócić do domku jak już odłoży.....

reklama
Hej dziewczynki. Melduję się :-D
Wróciliśmy wczoraj ale mam tyle roboty że nie mam czasu tu zajrzeć.
Moje przyjęcie pt. Kinder Ball zapowiada się beznadziejnie :-( miały być trzy pary, a będzie tylko jedna + my, ach taka to robota i jak tu coś robić :-(. jak już będzie po wszystkim to zajrzę bo jutro jedziemy na 4 dni na działkę.
Do później.

ooo Ania138 jak milo cie u nas widziec:tak:mam ndzieje ze wakacje sie udaly.
a Kinder Ball napewno sie uda.

Ewcia tos sie kobieto doczekala;-):sorry2: chcialas miec chlopa w domu a tu...:baffled:;-):-D wazne ze sie kochacie:-)

Hej ania138 miło cie ponownie widzieć,mam nadzieje,ze wyjazd był udany,bawcie sie dobrze na next imprezie.Po powrocie zdasz relacje.bziaki...

Agatko no tak to jest niestety....
A ja robie teraz ciasteczka amśłane dla synka,właśnei sie pieką,,sobie kawe ,,,a jestesmy po obiedzie,ale Matuś teraz je dwa obiady dziennie,drugi koło 17,,narazie..

Hej kobietki melduję się po wypoczynku nad morzem :tak:właśnie wróciłam z panieńskiego i padam ze zmęczenia odezwę się jutro albo pojutrze i napiszę co tam u mnie bo dziś rady nie dam:-)Pozdrawiam

Ania138 i Aniab190 - witajcie po powrocie:-)

Ewcia - to twój Matuś potrafi sobie zjeść:-D zupełnie jak Kuba:tak:. Tylko moja Natalka taki niejadek:no:.

A mój m wróci dopiero we wtorek, albo w środę:-(. Myslałam, że już jutro, ale nie chcą go puścić ( chociaż zabieg się udał). Nie wiem czemu tak:confused:.

Ja tez wrocilam z weekendu.Przeszla nie dawno znow wielka burza a zapowiadaja takie nawalnice i mozliwe tornada jak w Czestochowie co bylo tak samo nad moim wojewodztwem.Ja znow cierpie bo cos nie tak z zoladkiem,od rana biegam do toalety.Wczoraj wieczor bardzo milo spedzilismy,grill piwko i wodeczka ale dziz ciezki dzien......tezmam kilka fotek z weekendu.
Ewcia No trudnoze przyszla @,uda sie innym razem:)ale widze ze mas nowy podpis i nowy avatarek,super:)

reklama
hej dziewczyny widzę że U Ań wakacje udane a przynajmniej ton nie zdradza niczego innego. Od nas dwie godziny temu wyjaechała kuzynka męża z mężem i córeczką. Było całkiem przyjemnie:tak:. Chłopy tak poiły że mojego musiałam wyeksmitować do pokoju Julci bo samą wódą chuchał a Radek dzis ledwo żył. No z tego akurat nie jestem zadowolona:dry: Choć my babeczki siedziłałysmy na górze ja przy kawarce, Patrycja przy różnych drinkach i opowiadałyśmy sobie babskie pierdółki.Ogólnie uważam weekend za udany :tak: Teraz czuję sie wymęczona Zaraz uciekam spać
Do jutra

Do góry