Witam ponownie!
Kuzynka już poszła, mały poszedł spać a ja....... piję kawę i klikam na BB
Dziewczyny jesteście kochane
napiszę jeszcze aby coś wyjaśnić.... ta przemiła koleżanka
nie mogła znieść tego, że mam fajnego męża i że świetnie się z nim dogaduję....... Szkoda, że tak ją to ubodło :-( bo ja jestem taka, że wszystkim życzę jak najlepiej (pomijając teściów ;-)) i cieszę się, ze szczęścia innych. Dlatego tak mnie to zabolało :-(
Ostatnio mały wylał mi sok na fotelik samochodowy
i jak zasechł to za nic nie chciało się to sprać
wpadłam na pomysł i poszłam do krawca, aby uszył mi nowy pokrowiec na fotelik. Wiecie jak fajnie to zrobił..... Nie jest jak orginalny, ale czysty i super wygląda
Jusia22 jak źle się czujesz po tabletkach to odstaw i niech Ci lekarz dobierze odpowiednie. Ja też nie mogę niektórych anty brać, a jak po porodzie zafundowałam sobie zastrzyk antykoncepcyjny taki, który działa 3 m-ce to myślałam, że się wykończę :sick: Głowa mnie tak nawalała, męczyłam się tak ponad trzy miechy :-( i powiedziałam nigdy więcej.....
Leika my też zastanawiamy się nad takim odkładaniem forsy dla małego, my opłacamy sobie trzeci filar w nationale-nederlanden i małemu chyba też tam zaczniemy składać kaskę
chciałabym aby wpłaty nie były co miesięczne tylko co jakiś czas. Też muszę poczytać o tym
wisienkaaaa witaj i klikaj z nami. U nas jest milusio, tylko czasami komuś coś odbije;-)
A tak poza tym to przyjechała moja przyjaciółka :-) która na stałe mieszka w UK, teraz będę miała zajęcie, bo my pomimo tego, że codziennie gadamy na skype, to jak się spotkamy po roku nie widzenia to nam się buzie nie zamykają......
A i jescze opowiem Wam jak to teraz Jędrek wprowadził do swojego słowniczka wyrazy dziękuję, przepraszam i proszę. Jak skończy jeść to mówi "mamusiu dziękuję", jak biegnie i przywali w ścianę to mówi" przepraszam"...... ścianę przeprasza
Noo i jak coś daje to mówi proszę. A najlepsze było to jak ostatnio wypatrzył sąsiadkę na balkonie i woła do niej " pani siatko dzień dobry" myślałam, że padnę
A jak widzi kogoś w samych gaciach na balkonie to wydziera się na całe gardło "mamusiu golas"
To moje dziecko rozwala mnie na każdym kroku. Już jest takim dużym chłopczykiem...... kiedy to zleciało
a dopiero sie urodził
Ale posta walnęłam...... ale to dlatego, że trochę nie pisałam