reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwona.c28 kochana w awatarku mam podpis skad ja SŁUPSK kochana czyli pomorze,zatem mamy suuuperrr dalekooo do siebie...

Ewcia - no tragedia jakaś zakręcona chodzę:eek:, przecież pewnie że w awatarku masz:crazy:. To rzeczywiście daleko
No a moje dzieciaki w końcu spać poszły. Już dawno mi tak długo nie siedziały.( tzn może Kuba tak, ale Natalia)Dopiero co usneły:shocked2:

reklama
Ewcia super foteczki!!!!!!
Szkoda ze Wam sie nie udało i dotałaś @!
Natępnym razem się uda napewno!!!

idę spać bo zapomniałam co mialam napisać!!!
Buziaki

Hej Dziewczyny u Mnie i Blani wszystko Ok chyba juz widzialyscie nasze zdjecia ...
Wpadlam na chwilke podziekowac za pozytywmne slowa i gratulacje ...buziaczki wielkie trzymajcie sie ja uciekam do Blani bo cos pokwekuje ...:cool2:dobranoc

Witam w niedzielę :)

Ewcia - kupiłam wczoraj tą krówkę, jakoś w przyszłym tygodniu pewnie ją upiekę. Mam jednak wrażenie, że to bardzo słodkie ciasto będzie, nie?

Hej dziewczyny. Dziś znowu gorąc:eek:. Za to ja wyspana jak nie wiem. Dzieci wstały dopiero o 8.30:szok::szok:.

Buziaczku - masz śliczny awatarek:tak:. Trzymaj się i zaglądaj do nas. Opowiadaj jak Blaneczka:-)

Hej dziewczyny.

wczorajszy grilek udal sie swietnie pomiom tego ze brat z moim M wyladowali w basenie o godzinie 23 :szok::laugh2::laugh2::laugh2::tak::tak::tak:

dzisja dzionek zapowiada sie ladnie, mam nadzieje ze nie bardzo upalnie.

Boże kiedy on wróci to dopiero tydzien minał i juz mi źle samejjjj:szok::-(ale luzik dam rade jeszcze 4 tygodnie.....sama z matim....:-):tak:

Ewcia gdzie pojechal twoj M ze tak dlugo go nie bedzie:confused::eek:

Dzień dobry,ja też sie witam...
Niedawno wstaliśmy,Matunio zajada kanapki,a już sobie żażyczył kulki czyl;i nesquiki,ale na sucho je zjada...
Ja jem płatki ale z mlekiem,a kawa już czeka..
u mnie pochmurno,żadnego słonka,ale ciekawe cyz nie jest duszno,chociaż sądze,ż e nie...

Cloe ja tam mam wszytskich w kupie,najdalej teściowa mieszka 30km od Słupska,zawsze zapraszam babcie,dziadków,chrzestnych i my..a wychodzi 11 osób plus 3 dzieci...takze i tak jest dużó na moje M2 czyli 32metry...brrr chciałąbym duż emieskzanie i balkon....uuuu:tak:;-):-)
Leiczka no jest troszke słodka,a jeszcze na dodatek,ja miałąm troszke za dużą blache i mi wyszło małę ciasto tzn chude bo sie rozlało,ale dorobiłąm swoje właśne z przepisu i było lepsze od tego z pudełka,hehe:tak::-).Najsłodsza ta polewa,bo to sama krówka...
Iwona.c28 wczoraj dzieci poszły póżno spać,a dzisiaj sie wyspaliście dłuzej za to..mój Mati wąłśnie tak chodiz późno,a potem do 10 trolimy w wyrkach:-D:szok::-p:baffled:.
Agatka mój mąz pracuje za granicą,jest kierowcą tira,także jeździ po świecie.Wyjeżdża na 5 tygodni i tydzień do domu.Wcześniej było 8 tygodni,ale to źle dla Matka bo już płąkał za nim i skrócił czas....no i dopiero wyjechał tydzień temu,,,a tu 4 jeszcze tyg....bo ja taka słomiana wdowa:-D:tak:;-):-)

A ciekawe jak Sewa jej mąż też za granica pracuje>>>coś jej nie ma,,,moż ejuż wróćił....

reklama
Agatka mnie uprzedzila:dry:. Też was Ewcia podziwiam. Ja też bym chyba tak nie umiała:confused:. Chociaż pewnie to kwestia przyzwyczajenia. Moj m zawsze o 16 jest z pracy, więc poprostu nie wiem jak to jest nie mieć chłopa tak długo. Choć czasem jak mnie zdenerwuje to bym go gdzieś wysłała:baffled:;-)

Ja już rosołek ugotowałam zaraz będziemy jedli. Tylko Kuba śpi ale zje jak wstanie.

Do góry