Dzień dobry,ja też sie witam...
Niedawno wstaliśmy,Matunio zajada kanapki,a już sobie żażyczył kulki czyl;i nesquiki,ale na sucho je zjada...
Ja jem płatki ale z mlekiem,a kawa już czeka..
u mnie pochmurno,żadnego słonka,ale ciekawe cyz nie jest duszno,chociaż sądze,ż e nie...
Cloe ja tam mam wszytskich w kupie,najdalej teściowa mieszka 30km od Słupska,zawsze zapraszam babcie,dziadków,chrzestnych i my..a wychodzi 11 osób plus 3 dzieci...takze i tak jest dużó na moje M2 czyli 32metry...brrr chciałąbym duż emieskzanie i balkon....uuuu
;-):-)
Leiczka no jest troszke słodka,a jeszcze na dodatek,ja miałąm troszke za dużą blache i mi wyszło małę ciasto tzn chude bo sie rozlało,ale dorobiłąm swoje właśne z przepisu i było lepsze od tego z pudełka,hehe
:-).Najsłodsza ta polewa,bo to sama krówka...
Iwona.
c28 wczoraj dzieci poszły póżno spać,a dzisiaj sie wyspaliście dłuzej za to..mój Mati wąłśnie tak chodiz późno,a potem do 10 trolimy w wyrkach
.
Agatka mój mąz pracuje za granicą,jest kierowcą tira,także jeździ po świecie.Wyjeżdża na 5 tygodni i tydzień do domu.Wcześniej było 8 tygodni,ale to źle dla Matka bo już płąkał za nim i skrócił czas....no i dopiero wyjechał tydzień temu,,,a tu 4 jeszcze tyg....bo ja taka słomiana wdowa
;-):-)
A ciekawe jak
Sewa jej mąż też za granica pracuje>>>coś jej nie ma,,,moż ejuż wróćił....