reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny:-) Moja kawa już wypita ale mogę was wesprzeć ducem jeśli chcecie. Elmo w telewizji obiad już zrobiony, więc mam czas dla mnie:-):tak:
Sewa no tak ludzie bywają różni dobrze że wróciłaś nie ma co się przejmować kimś kto ma takie problemy sam ze sobą bo inaczej tego nazwać nie można:tak:;-)
Leika twoje dziecko ma już roczek lada moment:eek: Ale to zleciało:eek::tak:
Ewcia tychyba już za miesić do pracy idziesz:tak: I jak się czujesz jako prawie już pracująca mama? Mam nadzieję że o nas nie zapomnisz

reklama
Sewa to smutne co piszesz a ta osoba to naprawde nic nie jest warta skoro pisze na priva a nie oficjalnie.....Super ze wrocilas:)

Dziewczynki! Muszę teraz zmykać bo zapowiedziała się moja kuzynka, a ja mam taki bajzel w chałupie, że :szok::szok::szok::szok::szok: Pojawię się potem! buziolki!

Leika niedlugo imprezka wam sie szykuje,juz masz jakis pomysl na prezent dla dziecka?

Pomysłów mam sporo, ale jeszcze nie wiem, co zrobimy. Myślę o jeździku. Chcieliśmy kupić mu klocki, ale już kupiliśmy 2 tyg temu ;-)
Jak nie wymyślimy nic fajnego, to wpłacimy mu dodatkowe pieniądze na fundusz inwestycyjny (założyliśmy mu taki jak się urodził i co jakiś czas wpłacamy pieniądze - będzą jego jak dorośnie, na mieszkanie, na start w dorosłe życie).

Leika jestesmy jesteśmy,ja z kawą....
No właśnie mały roczek niedługo będiz emiał,ale ten czas leci...

Ano leci :)) Sama nie moge w to uwierzyć, mam wrażenie, że dopiero go rodziłam :-D

Ewcia - mam pytanie odnośnie krówki - jak robiłaś poncz? Kupiłaś tą kawę Anatol czy jakoś inaczej?

Sewa - dobrze, że jesteś :) Przyznam szczerze, że nawet nie kojarzę o co mogło chodzić, nie mieliśmy tu przecież żadnych kontorwersji ostatnio... ale nie warto z powodu słów jednej osoby rezygnować z nas wszystkich :)

Cloe no jeszcze miesiąc i do pracy..ale ja was nie opuszcze kochana,nie pozbędziecie się mnie tak łatwo,oczywiście będe bardziej wieczorami niż rano,ale będę...:tak::tak:także bez obaw...
Sewa zmykaj,sprzątaj,no ja też musze,,ale mam lenia....najpierw kawa i BB,potems przatanko...:-D:tak::tak:
Ach te uzależnienia....BB..hehe i ja mam odejśc od was,nienie nie ma szans...
Leika no dobry pomysł z tym funduszem.my też chcielismy,ale nie wyszło,hehe..a ile wpłacacie co miesiąc,czy rzadziej...??

Leika ja zrobiłam poncz z herbaty,bo tam jest napisane,że można herbate i tak zrobiłam,zaparzyłąm herbate gorzka i ansączyłąm ciasto...ooo bedziesz robiła Krówke...??
Tylko masz blache taką jak tam pisza,bo ja miałąm większą i musiałąm dorobić ciasto...a mam dobry przepis na ciasto...

Witajcie ... Sewa nie przejmuj sie, byłaś kiedyś na forum mamo to ja? Ja tam sie tyle na słuchałam (naczytałam) na temat własnej głupoty, niedojrzałości etc. Ze dopiero to może pójść w pięty. Ale zrezygnowałam z tamtego forum i teraz mam babyboom Na szczęscie . pozdrawiam serdecznie

reklama
Wisienka no to nieźle musiało się tam dziać,poc o forum jak cie obrazają,,ehhh...dobrze,ze już po.....
A ty dołąćzasz do nas,jestes z nami czy co,bo ja juz się pogubiłam z nowymi mamami???

Do góry