reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jusia22 ja od rana tez dzisija z M walcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juestm taka wsciekla:wściekła/y::wściekła/y: on wogole nie szanuje tego co ja robie!!! i jeszcze wiecie co mi dzisaia j powiedzial.......... ze on nie bedzie sprzatal po dziecku bo on pracuje i zarabia pieniadze:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za tupet kur.....:wściekła/y::wściekła/y:
A jak mu zwroce uwage ze gdzies co spolozyl i nie sprzatnal to mowi mi zeby ja to posprzatala:wściekła/y::wściekła/y: normalnie dzisiaj przeszedl samego siebie:no:

Czarna u mnie byla ta sama burza co u ciebie:sorry::sorry::szok::szok: starszna

Buziaczek masz sliczna corcie:-D:tak:

reklama
Moje dziecko młodsze śpi, a starsze bajki ogląda. Na dworze znowu duchota:realmad:. Do tego nie mogę okien pootwierać, bo na bokach bloków jest jeszcze azbest i właśnie go ściągają, więc dla bezpieczeństwa kazali nam okna pozamykać:no:. Ciekawe jak długo to potrwa. Nie mam do kogo jechać, bo na ten czas bym z domu uciekła. Tylko, że teściowej nie ma,bo się leczy, a z teściem nie bede siedziała, a u mamy okna wymieniają i w związku z tym ma hałas i bałagan w domu, więc też nic z tego:baffled:.

Ewcia - dobrej zabawy;-)

Siemka ja już wróciłąm z urodiznek...
Mam troskze fotek,ale potem powklejam sobie..robie obaida teraz Matuniowii..
Acha dzisiaj wredna @ do mnie przylazła rano przed wyjściem,a ja miałąm dzisiaj test kupić jak bede wracałą od siory,a tu suprisee...hehe
Teraz nie wiem kiedy staranka,tzn bede non toper,ale nie w te dni co trzeba....a moze sie uda potem,hehehe
A wy na wyjazadach Iwonka miłęgo pobytu....
A cod o facetów,hehe nom szkoda słów...

Ewcia widac ze imprezka sie udala :tak: dzieciaki sie pobawily razem:-)
My bylismy z M na zakupach, bo wieczorkiem wpadnie do nas moj brat , M zaprosil go na grillka i piwko. Wiec wieczor zapowaiada sie niezle. U nas dzisiaj caly czas goraco, pomoimo tego ze w nocy lalo, kurcze juz mama dosc tych upalow.
Ewcia jak krowka smakowala??? ostatnio przymierzalam sie zeby to kupic i zrobic ale jakos zrezygnowalam....

Ewcia - fotki super:tak:. Ja mieszkam w Kielcach, a nie wiem gdzie ty:confused: i czy nie za daleko by było;-)

Agatka - to niezły wieczorek się zapowiada oby tylko pogoda dopisała.

A ja wróciłam z dziećmi ze spacerku. Zrobiłam zapiekanki, a teraz idę kąpać Kubę. Zajrzę później

Agatka było fajnie,ale za dużo obych,tzn ze dwa razy w życiu ich widizałam(bo moja siora ma nowa rodizne po rozwodzie,a ja ich nie znam)....ale tak to oki,bo moja rodizna tez była...:tak::-).MIłego grilkowania,ojj ja na Mazurach ostatnio grilkowałąm,a kiedyąś potrafiłąm codziennie,hehhee.A krówka super dobra,ona p[owinna stać długo w lodówce jakieś 2 dni,a u mnie tylko nocka,ale była pyszna,zachwycali sie,,,,nawet jednqa dziewcyzna pytala sie czy jej na wesele nie zrobie,ale ja tez ide wiec nie mam czaasuuuuuu jej robic,,,baaaa

iwona.c28 kochana w awatarku mam podpis skad ja SŁUPSK kochana czyli pomorze,zatem mamy suuuperrr dalekooo do siebie...oo zapiekanki to mój mężulo uwielbia..

Boże kiedy on wróci to dopiero tydzien minał i juz mi źle samejjjj:szok::-(ale luzik dam rade jeszcze 4 tygodnie.....sama z matim....:-):tak:

reklama
Ewcia to impreza udana Ja stwierdziłamże takich rodzinnych urodzin Julce robić nie będę. Wszyscy mieszkaja w promieniu 100 km Na dwa latka nie każdy przyjechał Była teściowa ale ja mam wrażenie że bez swoich sióstr to trochę sie nudzi:crazy: Także na trzecie urodziny będzie tylko symboliczny torcik w naszym gronie a potem może wycieczka do zoo:confused::tak:a krówke musze upiec wygląda świetnie:tak:

Do góry