reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry..witajcie..
U nas od rana pochmurnawo...ide robic właśnie śniadanie powoli i kawe psić...a Matuś sobie leżyw moim łóżku w pokoju.
My dzisiaj na 12 jedziemy na urodziny do mojego chrześnka,robi 5 latek...
Ide zobaczyc Blaneczke;-)

reklama
Hej witajcie:-)U nas tez byla straszna burza choc krotka na szczescie zdazylismy z Robertem wszystko po wylaczac z kontaktow jak walnal piorun i iskry poszly kontaktem normalnie:szok::szok::szok::szok::szok:
Acha zapraszam chetnych na bloga mojej coreczki jest nowa notka i nowe zdjecia!!!!:)))
A co wczoraj Pycha sie nie odzywalai Sewa tez nie.....
Buziaczek Blaneczka jest slicznotka:-):-):-):-):-):-):-):-)
Leika oby to byl przelom :tak::-)

Witajcie u nas tez odrana pochmurno i do tego wiatrzysko mocno wieje :wściekła/y: Od rana co chwile mam sprzeczki z M wszystko mu nie pasuje nawet jak ubieram mała na spacer to musiał ja przebrac bo w takich spodniach co jej założyłam to on z nia nie pojdzie jest mi przykro i smutno a zarazem jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cały dom jest na mojej głowie i uczenie mała róznych rzeczy min.robienie na nocnik a on potem jest dumny ze ma taką córke Naprawde mam juz wszystkiego dosyć najlepiej to bym trzasła drzwiami i zostawiła go a mała na pare godz i odpoczęła od tego wszystkiego:-:)-:)-(Trzymajcie sie Pozdrawiam pa

No iwonka burza,brr to nieźle,,,to zawsze strach ow syztskie sprżety...dobrze ze wsyztsko oki...
Jusia wiesz co tak to ejstz tymi facetami,taa chyba nasza dola,znosic ich ajkies amniery,krzyki,a my bidne zawsze winne a oni oczywiscie niee..
Buziaczku jesteś na BB a do nas nie zajrzysz kochana....:-:)-p

Cześć dziewczyny Dziś mamy gości przyjeżdża męża kuzynka z mężem i córeczką ale ja dziś czuję sie słabo aż szkoda bo ogólnie to brakuje mi towarzystwa ajka juz goście sie pojawia to ja zdycham:dry:
Iwonka i co dalej masz w planach ślub cywilny:confused: Czy już ślub kościelny;-).Jak już gdzieś pisałam ja jestem tylko po cywilnym i kościelny nie bardzo chce mi się robić. Więc z wami może być podobnie;-)
Leika to gratulacje wytrwałości i samozaparcia to ci zazdroszczę:tak:
Jusia mężowie wszyscy do jednej beczki :tak: Radzę ci zostaw kiedyś szanownego m z małą sama zrób dzień dla siebie ciekawe czy dalej bedzie tak spoglądał na sprawy,...choć z drugiej strony mój wychodzi z założenia że jej jestem przyzwyczajona a on nie i tak na moim miejscu radziłby sobie lepiej:shocked2::sorry: No już widzę to lepiej
Swoją drogą dziwne skąd bierze sie ta rywalizacja wieczna gonitwa kto co robi lepiej i kto ogólnie jest lepszy Może naiwna jestem ale nie lepiej byłoby po prostu się wspierać:confused:

Cloe no tak jak pisalam wczesniej to ja jestem za cywilnym i to w malym gronie a tesciowa wszystkich chce zapraszac bo to nie wypada.Dojdzie do tego ze w koncu zadnego slubu nie bedzie i juz .Mi jakos wypada ze swojej rodziny zaprosic kilka tylko osob i sie nie przejmuje ......

hej laseczki!!!
Ale u mnie dzisiaj nad ranem burza szalała:no::no:!!!!! Z każdej strony świata było chyba po 4 burze:szok::szok::szok::szok::szok:-myślałam że umrę ze strachu:sick::eek::crazy:!! Jak gdzieś pier...dolnoł piorun to aż z M zerwaliśmy się z łożka popatrzeć czy to nie u nas czasem-ale na szczęśćie nie:confused:;-)!!!! Mówie wam pioruny były od nieba do ziemi a grzmoty:szok::szok::szok:??????? straszne to było:errr::errr::errr:!!!!
Dawid na szczęście przespał burzę:-)!!Spał całą noc jupi;-):biggrin2:!!!!!!

Czarna to super,za Dawidek przespał całą nocke i super.a burza brrr
U mnie rano fajowo było pochmurno,chłodno,a teraz duchotaaa,ale słonko jakieś przez chmurki swieci..]
Dobra ja zmykam,bo musze odkurzyc,pranie wywiesić i wyprasować ciuchy mi i matowi na urodiznki..jak wroce bede miala nowe foty to wam wkleje,papa
miłego dniaaaaaaa

reklama
Moje dziecko spi,ja klikam.Na dworze znow pochmurno ale bardzo sie z tego ciesze.Dzis na obiadek u nas rybka:)
Ewcia udanej zabawy zycze:)

Do góry