reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agatko nie nerwuj sie,tak jest zawszee,u mnie tyż,ale ja to olałam już,po co ja mam sie nerwować....złość piękności szkodzi kochanaa...
Leika podesłać ci paczke,hehe

OKI kobiałeckzi wy moje,ja spadowywuje juz sobie na wyreckzo,plecy mnie bolą i ide lezeć...
dobranoc wam wszystkim....

Ewcia - po prostu nie zwracałam uwagi :) Będę jutro robić zakupy w CH to się rozejrzę. A ty daj znać, jak smakowało :))

Leiczka jeszcze jestem dam znać.
Jest super pyszne,,naprawde odjazdowe,,ale jutro inni będą probowac,zatem obadam jak tam smakowało gościom na imprezie.papa

Dzień dobry!

Synek budził się dziś w nocy tylko raz na cyca, drugi raz zjadł o 7, tuż przed wstaniem z łóżka. Czyżby przełom?!!! Oby to się utrzymało! :tak:

Hej kobitki:-). U nas wczoraj była straszna burza:szok:. Natalka bała się spać sama i położyła się ze mną. Pioruny waliły tuż koło naszego bloku:szok:. Za to dziś jest troszkę chłodniej:-).

Czarna - dzięki ja też się cieszę,że poszło super. Na mamy z u.k. mówisz trzeba zobaczyć:tak:

Leika - no widzisz, teraz już napewno będzie mały sypiał dobrze:-):tak:.

reklama
Do góry