reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka my cąłyd zien w rozjazdach,rozchodach...
Ja byłam u babci,a w sumie prababci matetka i tak do 16,,a potem moja mama przyjechała i z nia na miasto,chciałą mi kupić mikser,bo mój sie spalił,a siostra mnie poprosiłą o zrobienie ciasta dla syna na urodziny na jutro...wiec przywiozla mi swojego,bo nic nie ma dobrego,same badziewiaa...
A teraz robie caisto krówka,ale musze dorobic ciasta,bo za chude wyszlo,mialam za duza blaszke,zatem znowu do kuchnii w ten ukroppp...
Potem poczytam co naklikałyście,msuze ciasto dorabiać...

reklama
Iwonka jak cukierki krówki;-);-):-):-)
brak.gif
ooo takw ygląda nibyy...obadamc o wyjdzieeeee

Ja dziś miałam tyle wrażen że chyba się spać zawijam. Zarwał się straszny wiatr okna mi strzelać zaczęły chyba bedzie z tego potężna burza:szok:. Nawet już się błyska. Nie wiem może jeszcze dziś zajrzę, ale jeśli nie to dobrej nocki życzę.:tak:

U mnie tez idzie potezna burza:szok::szok::szok::szok:Jestem w szoku bo przy samym naszym domu sa dwa olbrzymie drzewa w ktore juz pioruny walily:szok: Ja juz chyba tez dzis nie zajrze tak wiec na wszelki wypadek Dobrej nocki zycze paniom:-):-):-)

oejjku co tak burzowo u was,,,a u mnie ciepełko i nic żadna burza sie nie zapowiada.......
a ciacho,,juz sama nie moge sie doczekac az je zjemmm

hej hej ja polozylam wlasnie Igora:-) M i samamz biream sie do spania te upaly mnie wykanczaja:no:
ale teraz co swiaterek zaczal wiac wiec pewnie cos pokropi w nocy.
Moj M wybyl mi gdzies z domu jak usypialam malego:dull: poweidzial ze bedzie za 10 min ale juz minelo 30 min i dalej go nie ma jak zwykle:wściekła/y::no: nie znosze tego:wściekła/y::wściekła/y:

Ide sie kapac i lece spac bo padam z nog dzisiaj milych snow kochane niech sie wam aniolki przysnia;-)

reklama
Do góry