reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja z kawusia i ciachem klikam sobie.Kto sie przylaczy?
Tesc sie odnalazl:tak:Powiedzial ze stoi na granicy a telefon mu sie gdzies przez dwa dni zapodzial:szok:no to trzeba miec tupet:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I jeszcze z pretensjami dlaczego sie wszyscy denerwuja.Powiedzial ze wroci jutro lub w niedziele:confused::confused::confused:Nie podoba mi sie to,napewno cos kreci.Ja to bym szybko sie dowiedziala czy on jest z nia czy nie ale jesli oni nie chca i tylko snuja domysly to ich sprawa:shocked2::tak:Moje dziecko spi a na dworze skwar:cool2::cool2::cool2::cool2::szok::wściekła/y:
Agatka nie na szczescie nie mieszkam razem z tesciami na jednym podworku,bo oni mieszkaja wogole na innej dzielnicy.Tylko tesc ma firme na tej dzialce:tak:W ktorej moj Robert rownierz pracuje.
IwonaC i co dzwonilas do szpitala:confused:

Jesli chodzi o potowki to tez wiem ze rumianek ale on czasami powoduje tez pogorszenie bo jest uczulajacy.Wiem ze kapiel w krochmalu tez jest dobra.

Właśnie rozmawiałam z pielęgniarką. Mariusz jest już po zabiegu, czuje się dobrze:tak::-):-). Nie wiem czy zabieg się udał i co tam w końcu robili bo pielegniarki nie wiedzą, a w gabinecie lekarskim nikt nie odbiera:wściekła/y::wściekła/y:.

O właśnie dzwonił mój m!!! Mowi,ze czuje się dobrze tylko nic nie czuje od pasa w dół, a lekarz ma do niego niedługo przyjśc i powiedziec co tam było. Najgorsze już za nim teraz będzie tylko lepiej:tak:. Jej ale się cieszę:blink:
Iwonka2006 - ja też kawusiuje. A o tym krochmalu to wiedzialam, ze dobry na wysypki, ale ze na potówki też to nie wiedziałam muszę spróbować.

No do lekarza też się dodzwoniłam, ale w sumie nic mi nie powiedział:no:. Mówi, ze takich informacji przez telefon nie udzielaja. No to ja mu mówię, że nie moge przyjsc bo mieszkam w Kielcach i mam dwoje malych dzieci nie mam mozliwosci przyjechac do Krakowa. Na to on, ze pewnie wszystko jest w porzadku, ale zebym zadzwonila za jakąś godzine, bo operowal inny lekarz, ale w tej chwili w gabinecie go nie ma i moze on mi cos wiecej powie. :dry: Za godzine to ja sie od meza dowiem!!!

Hej dziewczyny widze nowy temat pasierbów?
Nie mam takiej sytuacji więc się nie wypowiadam ale powiem że zachowanie tej dziewczyny jest nie ładne!!! Nie wolno traktować tak dzieci-one nie są niczemu winne!!

Co do wzrostu to ja mam 160cm;-):-):tak:
iwona.c28-właśnie to jest nasza służba zdrowia-pacany nic nie wiedzą!!
3mam kciuki żebyś dostała jak najlepsze informację o stanie M.-żeby wszystko yło w jak najlepszym porządku!!
Iwonka2006 to smutne o Twoim Teściu-współczuję Teściowej i podziwiam że to wytrzymuje
Agatka na potówki najlepszqa mąka ziemniaczana-napewno masz w domku

Cześć dziewczyny Upał potworny ale dziś nawet dobrze zniosłam dzień:tak: Za to moja Julcia wogóle nie chciała być na dworze co nie jest u niej normą:eek: Dziś nawet mi zasnęła a ja mogłam posprzątać parter i na spokojnie zrobić obiad:tak:. Teraz siedzi z dziadkiem na jego strychu i oglądaja bajki. Jak tylko pojawi sie dziadek i tatuś moje dziecko ma mnie w nosie :blink: W sumie to się jej nie dziwie ile to można z mama siedzieć:dull:
Agatka Czarna ma racje na potówki najlepsze jest krochmal zrobiony z własnoręcznie z mąki ziemniaczanej:tak: Metoda naszych babć za to skuteczny no i jęsli nawet nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi:tak:
Iwona c28 i jak tam u męża:confused:

Właśnie wróciłam od koleżanki.Jakoś sobie poradziłam z trójką dzieci nie bylo tak źle;-). Co do zabiegu m wszystko poszło planowo, a nawet lepiej. Usuneli tą uszkodzoną część łąkotki artroskopowo, a wiązadła okazało się,ze nie były pozrywane tylko naderwane i nie trzeba ich było szyc:-):tak:. M czuje sie dobrze, czucie mu wrociło tylko mowi,ze teraz to i ból czuje, ale dostanie jakies środki przeciwbólowe. Tak więc jest fajnie. Nawet mu powiedzieli, że w poniedzialek wyjdzie:tak::tak::laugh2:.
Co do wzrostu ja mam 170cm.:happy:

reklama
Moj skarbek maly oglada smerfy,dzis znow walczylismy z nocnikiem,dlugo siedziala nawet na nim ale i tak zrobila po za nim:dry::tak:TeraZ dopiero na wieczur zrobilo sie pochmurno i zerwal sie wiatr,chyba jakis deszcz z tego bedzie:tak:Byla tez tesciowa u nas,rozmawialismy o slubie i jau tak wymodzili ze wszystkich znajomych chca zaprosic,a ja chcialam tak skromnie tylko dla najblizszych:dry::wściekła/y:To dla siebie biore slub.W takim wypadku to odrazu kscielny w sumie powinnam wziasc jak i tak juz ekipa gosci na wesele sie uzbierala:szok::blink::dull:Juz nie wiem co mam robic........:-(
IwonaC to fajnie ze sie wszystko dobrze skonczylo.:tak::-):-):-)

Do góry