czarna551
Fanka BB :)
Iwonka no dobrze ale syn Leiki ma 11m-cy a tej laski dziecko ma dopiero 4 miesiące i jak slyszę że tak małe dziecko ma przesypiać całą noc to mnie krew zalewa!Jedno potrafi spać calą noc a drugię potrzebuję mleczka!!! I co nie dalabyś Vanessce jeść w nocy jak miała 4 m-ce????? Bo ja bym nie miała serca!!!!!! Skoro się budzi na jedzenie to znaczy że ma dostać jedzenie-to jest nasz matczyny obowiązek!!!!!! A jak tam inna laska piszę koniec piersi-zaczęła się butelka-zaczął się regulamin i dziecko dostawało co jakiś tam czas jedzenie!!!!!!!
Jak przeszłam z Dawidę na butlę to on jadł prawie co godzinę jakieś 50 ml i co miałam mu nie dać po tej godz.jak się domagał jeść??? Bo dziecko ma wytrzymaywać 3 godz.bez jedzenia??? Iwonka jesteś matką dużej pannicy już i powiedz czy nie dawałaś Vanessce jedzenia kiedy chciała??? Chyba też karmiłaś na rządanie??Prawda?? Bo one tam jeszcze napisaly że karmienie na rządanie to głupota!!!
nie odbierz tego jak ataku;-):-)
Jak przeszłam z Dawidę na butlę to on jadł prawie co godzinę jakieś 50 ml i co miałam mu nie dać po tej godz.jak się domagał jeść??? Bo dziecko ma wytrzymaywać 3 godz.bez jedzenia??? Iwonka jesteś matką dużej pannicy już i powiedz czy nie dawałaś Vanessce jedzenia kiedy chciała??? Chyba też karmiłaś na rządanie??Prawda?? Bo one tam jeszcze napisaly że karmienie na rządanie to głupota!!!
nie odbierz tego jak ataku;-):-)