dawna cloe
Mamy lutowe'08
Czarna to rzeczywiście się porobiło. Niby nic ale afera na całego. Kiedyś byłam na innym forum gdzie napisałam cos w stylu że klaps to nie środek wychowawczy ale w pewnych sytuacjach może być uzasadniony (np skaknie po parapetach) No i pare dziewczyn ładnie po mnie pojechało że niby biję wlasne dziecko stosuje metody hitlerowskie i takie tam.A że przez jakiś czas na tamto forum nie zaglądałam nie miałam czasu po prostu zresztą nawet nie przypuszczałam że wokół mojej osoby taka burza się rozpęta to jeszcze rzucano hasła że stchórzyłam i pewnie poszłam sprac moje dziecko To był szok Aferantki zbluzgałam bo ja spokojna tylko do czasu jestem . Jeszcze dzis jaksobie przypomne toZ tamtego forum odeszłam bo jakoś nie miałam ochoty "stać ramię w ramię" z tamtymi wariatkami ale też mam nauczke że na forum trzeba cedzić słowa
Żegnam się z wami kobietki. Jestem padnięta. Juro upałow ciąg dalszy :sick:więc trzeba zregenerować siły
Żegnam się z wami kobietki. Jestem padnięta. Juro upałow ciąg dalszy :sick:więc trzeba zregenerować siły