reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czarna to rzeczywiście się porobiło. :-DNiby nic ale afera na całego. Kiedyś byłam na innym forum gdzie napisałam cos w stylu że klaps to nie środek wychowawczy ale w pewnych sytuacjach może być uzasadniony (np skaknie po parapetach) No i pare dziewczyn ładnie po mnie pojechało że niby biję wlasne dziecko :eek: stosuje metody hitlerowskie :eek:i takie tam.A że przez jakiś czas na tamto forum nie zaglądałam nie miałam czasu po prostu zresztą nawet nie przypuszczałam że wokół mojej osoby taka burza się rozpęta to jeszcze rzucano hasła że stchórzyłam i pewnie poszłam sprac moje dziecko:eek::eek: To był szok:szok::wściekła/y: Aferantki zbluzgałam bo ja spokojna tylko do czasu jestem :wściekła/y:. Jeszcze dzis jaksobie przypomne to:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::crazy:Z tamtego forum odeszłam bo jakoś nie miałam ochoty "stać ramię w ramię" z tamtymi wariatkami ale też mam nauczke że na forum trzeba cedzić słowa:crazy:
Żegnam się z wami kobietki. Jestem padnięta. Juro upałow ciąg dalszy :sick:więc trzeba zregenerować siły

reklama
Pisalam bardzo dlugiego posta teraz tu u nas dotyczacego nie milej sytuacji na watku w niemowlakach ale jednak nie bede sie wypowiadac.Sama sobie podnioslam cisnienie.Powiem tylko ze poszla tam dyskusja zlym torem a dziewczyne zmieszano z blotem.Przykre to jest.:no:Mysle ze za szybko wydano wyrok nie probujac podpowiedziec jak lepiej by bylo postapic.Kazda matka jest inna i kazda matka kocha swoje dziecko.
Dobranoc bo moj przyszly niedoszly mnie wola:tak::-):zawstydzona/y::-DMoze jeszcze zerkne do was ale nie obiecuje;-)

Iwonka może zmieszano ją z błotem ale czytałaś co ona pisała???? że nie dala dziecku jeść i dziecko ryczało przez1.5godz.!:szok::szok::szok::szok:! Dla mnie jest to nie do pomyślenia:no:!!!! A dyskusja szła normalnym torem dopółki jedna drugiej nie zaczęła obrażać i przekrzykiwać że jest mądrzejsza;-)!!!!!
Już wiecej nie piszę na ten temat bo też przesadziłam:zawstydzona/y:!!!!
Każda matka wie co jest dobre dla jej dziecka:-)!!!!!!
!

cloe-faktycznie jakieś walnięte:crazy::sick: ja jestem za klapsem ale nie katowaniem:no:!!!!A przecież jak ty dałaś dziecku klapsa to nie znaczy że dziecko jest katowane:rofl2:!!!

W temacie tej afery się nie wypowiem, bo nie czytałam tego wątku, ale Czarna, jeśli nie chcecie by Was obcy podczytywali na grudniówkach to poproście admina o zamknięcie tego wątku - wyślecie mu listę grudniówek i nikt spoza tej listy nie będzie miał dostępu to tego wątku.

Dobrej nocki!

Ewcia a ja gdzies pisalal ze mi jest czy bylo dzisiaj milo???Oj chyba ty dzis spedzilas milo dzien:)))))
Haha Iwonka chyba joo,za dużo piwa,coś mi się walneło,heheh to czarna z iwoną.c28 sie miliły...sorki

Ale mam nadizeje,ze ty dzien miło spędizłąśm,bo aj bnardzooooo:tak:;-):-):-).
Co do matkowania,,,,ja sie nie wypowiadam,bo gdzies tez tam byłam,ale jak woja wyszła to uciekłąm(ale beze mnie wojna)..każdy chowa inaczje dziecko...
Ale niektorzy przesadzaja...i trzenba ich zje......ać....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to już mussikkkk wteyd sam sie narzuca..
lepiej nie krytykowac is ie nie wypowiadac,......,.

Lece lulu,,,dobranoc,papapappa

Czarna no Leika tez ostatnio pisala ze nie dala cyca i przez godzine synek plakal to co tez zle zrobila.Na rozne sposoby mozna interpretowac czyjes sposoby na dziecko.Ale nie ma co ja tam juz nie chce pisac na ten temat.Wiem ze kazda martwi sie nie tylko o swoje dziecko ale i o kazde inne dziecko bo mamy taki instynkt macierzynski:)

Wiem ze tamto dziecko jest mlodsze od synka Leiki czy mojej corki kiedy tez tak probowalam postapic.Ona opiera sie na ksiazkach wiec szuka porady wsrod innych madrosci wiec bazuje na innych metodach jaki tam gdzies sobie wyczytala,mysle ze i my jako mamy powinnysmy najpierw podzielic sie naszymi radami i doswiadczeniami a nie odrazu na nia najezdzac.

reklama
Iwonka2006 - przeczytałam też ten wątek i moim zdaniem nie chodzi tu o to, że kobieta nie dała dziecku jeść ( każda matka rzeczywiście wychowuje swoje dziecko jak uważa) tylko o to w jaki ona to sposób napisała. A napisała, że walczyła przez 1,5 godz!!!!:szok::szok::szok: Przecież ja bym nie wytrzymała, serce by mi się kroiło jakby moje dziecko tak płakało i spróbowałabym wszystkiego, żeby dziecko mogło spokojnie spać. No ale mniejsza z tym. Nie mnie jest oceniać postępowanie innych matek. Wydaje mi się jednak, że gdyby napisała, że może postąpiła źle, może popełniła błąd to nie było by całej tej dyskusji.:confused:

Do góry