reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-) Ja dzis bylam w gosciach u sasiadki mojej bylej ze starego mieszkanka i przy okazji zobaczyc jak tam panom idzie remoncik:tak:U nas tez dzis goraco a ja jestem ciagle senna:sick:
Nikita a ty juz bylas w USC wyznaczyc jakas date????My jeszcze nie ale w przyszlym tygodniu bede to zalatwiac,chcialabym tak najpozniej brac slub do polowy pazdziernika:-)

MAJECZKA DUZO ZDROWKA I USMIECHU!!!!
rozne_18.gif

reklama
hej Czarna jaki milutki awatarek:-D Dawidek lubi sie kapac z mamusia:happy2::tak:
Mowisz o Lidlu w B-B? a plusa to chyba w B-B nie ma:confused:

Agatka dzięki-uwielbia wode.Na blogu jest więcej fotek-zapraszam;-):-)!!!!
Nie w Brzeszczach otworzyli lidla-jak chcesz mogę tam podskoczyć popatrzeć za majteczkami. a Plus jest w Kętach:-p!!! Tylko nie pamiętam w którym sklepie to było:confused::confused::confused:
Agatka a majtusie były jeszcze w Kauflandzie-bo ja mojemu ostatnio kupiłam

Witaj Czarna:-).
iwonka Nie rozumię??/ Czemu mnie przywitałaś?? ale jest mi bardzo Miło!!!!:-):-)

Nie miałam czasu na tym wątku pisać bo była afera na niemowlakach i ...... nie miałam czasu.
Chcialam się Wam pochwalić-głupotą pewnie dla WAS!!!ale.....
Moje dziecko zaliczyło dziś pierwszą kupkę do nocnika!!! Mamusia pęka z dumy:-):-):-)

Agatka dzięki-uwielbia wode.Na blogu jest więcej fotek-zapraszam;-):-)!!!!
Nie w Brzeszczach otworzyli lidla-jak chcesz mogę tam podskoczyć popatrzeć za majteczkami. a Plus jest w Kętach:-p!!! Tylko nie pamiętam w którym sklepie to było:confused::confused::confused:
Agatka a majtusie były jeszcze w Kauflandzie-bo ja mojemu ostatnio kupiłam

Na blog zajrze jak bede miala troszke wiecej czasu.
Dzieki wielkie za wiadomosc popatrze w tych sklepach....choc chyba wole kupic na allegro bo niecierpie chodzic po sklepach:no::crazy:

Moje dziecko zaliczyło dziś pierwszą kupkę do nocnika!!! Mamusia pęka z dumy:-):-):-)

no to swietnie!!! gratulacje!!! czemu glupota??? kazda z nas przez to przeszla i kazda pekala z dumy:tak:;-):-)

My zaraz lecimy sie kapac i pomalu bedziemy zbierac sie do spanka.

iwonka Nie rozumię??/ Czemu mnie przywitałaś?? ale jest mi bardzo Miło!!!!:-):-)

Nie miałam czasu na tym wątku pisać bo była afera na niemowlakach i ...... nie miałam czasu.

Czarna - wcześniej napisałaś " cześć laski", więc się przywitałam:tak:. Też jest mi miło, że tobie jest miło :-D:-D:-D. Wcale nie jest to głupota, że chwalisz się pierwszą kupką do nocniczka. Mój Kuba jak zrobil pierwszą kupkę do nocnika do dzwoniłam do jego babci, żeby się pochwalić - to dopiero głupota:szok:, ale też byłam okropnie dumna:-)

iwona znowu mi miło że tobie było miło że mi było miło!!Buziaki!!
Leika wybuchła afera bo laska napisała post w którym zle opisała że nie daje dziecku w nocy jeść i ono płacze i od tego się zaczęło:sick:!!!! Kate wstawiła link na grudniówkach a my zareagowałyśmy:dull: i ....... potem jakieś inne lasencje z innych wątków zaczęły obrażać grudniówki że wyrażamy się w spośób nie kuluralny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i że Kate która jest z zawodu psychoterapeutką nie powinna mieć takiego opisu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!! Wyszło z tego że te inne laski-nie grudn.podczytują nas i osądzają nie mając pojęcia o co chodzi,a przecież to ze napiszemy ku..wa czy coś tam innego to jest między nami a że ktoś spoza grud.to czyta i jest obużony to nie nasza wina:no::no:-po co tam wchodził i czytał:confused::confused:!!!!!!No a ja jeszcze napisałam na tą laskę(co nie daje dziecku jeść)że jest idiotką i kopłam bym ją w tyłek za to-i one to wytargały z wątku grudn.a co do jasnej cholery nie mogę wyrazić swoich myśli-wkońcu to jest forum:baffled::nerd:!!! Ale potem ją przeprosiłam-bo faktycznie mnie poniosło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:!!! Jestem strasznie wybuchowa:-p!!!!!!

Siemkkakakkak..
Ja byłą u kuzynki na obiedzie i kawie,a potemod 16 na placu zabaw....ale dzień...kuzynka kawe dałą,obiad dałą,a potem kumpela zadzwoniłą,ze jest na placu zabaw i moge przyjś cto poplotkujemy,no to poszłam o 18 byłam w domu no i kuzynka z chłopakiem przyjechała na piwo i ploty...teraz pojechali,Matuś usypia....ale dizeń.Ja tez lece spać...
dobranoc mamuśki,....,

reklama
Do góry