reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Tez tak pomyslalam:rolleyes::rolleyes2: ale nie chcialabym zeby malemu bylo niewygodnie, bo bedzie je sciagal a przeciez nie o to chodzi:no:
Znalazlem pare aukcji z chlopiecymi majteczkami, ale sa one drozsze od dziewczecych:no::crazy::confused::dry:

Agatka, dość drogie te majteczki szczerze mówiąc - ja właśnie wróciłam z zakupów, gdzie kupiłam Maksowi komplet 3 par majtek firmy TUP-TUP (której ubranka lubię, choć są na ogół dość drogie) za 9,90 (czyli 3,30 za parę). Kupiłam mu też kilka par majtek z firmy Besta Plus (którą lubię o wiele bardziej) po 3,60 za parę (przecenione chyba z 5,60). Ja chcę mieć dla Maksia sporo gatek, bo wiadomo że w procesie odzwyczajania od pampersa może się tych majteczek moczyć sporo w ciągu dnia ;-)

OlaK kurzce rzeczywiscie tanie, niwiem czy cos u mnie takiego znajde:no: bo po sklepach nie chodze, ja zawsze jak cos grubszego potrzebuje albo w wiekszej ilosci to kupuje przez allegro bo po tych cholernych hipermarketach niecierpie chodzic:no:
Nieznam tych firm o kotrych pisalas..... a mozesz pokazac mi te majteczki? moze sa takie na allegro, a ja nie wiem ze one sa dobre:crazy::confused::baffled:

Agatka, zrobię fotki majtek trochę później (rozładowana bateria w aparacie :-(). Postaram się wkleić je dzisiaj, a najdalej jutro rano.
Na pewno masz w BB jakiś fajny sklep z rzeczami dla maluchów może tam będą takie gatusie? Bo faktycznie bieganie po hipermarketach może wykończyć.

Wiecie co ale mi się nudzi:baffled:. Natalka ogląda shreka, Kuba rozpracowuje firankę:rofl2:, a ja nie mam co robić. Właściwie to mam sprzątanie:crazy:, ale mi się nie chce. Przez te 3 m-ce tak się przyzwyczaiłam, że m jest ciągle w domu, że jak go teraz nie ma to szok. A to dopiero pierwszy dzień. Dobrze że chociaż jest BB, bo tak to zwariować idzie:eek:;-). Tym bardziej, że my tu nie mamy żadnej rodziny:no:

reklama
U na sjest tak goraco ze sie wytrzymac nie da:sick::no:
Przed chwilka M pzryejchal do domu po pracy zjadl obiad i pojechal spowrotem:crazy::no: ostatnio to go wogole w domu nie ma,a jak juz go maly zobaczy to mu spokoju nie daje tylko "tata, tata i tata" biedny tesknin za tata:-(

My zaraz sie bierzemy do basenu bo tam jest milej na takiej temp:happy2: a i maly ma wilka frajde:rofl2:

Do góry