reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agatka, jestem tłumaczką, pracuję na własny rachunek i na szczęście mogę to robić w domu. Maksio musi mieć nianię, żebym mogła pracować, bo inaczej nie pozwoliłby mi na siedzenie przed komputerem.... Ale cieszę się, że pracuję w domu, bo cały czas jestem przy nim, przychodzi do mnie co chwilę, widzę go, mogę go przytulić i chwilę z nim pobyć. Cały czas myślę o skróceniu czasu pracy (teraz pracuję do ok. 15) ale nie bardzo mi to wychodzi.

najlepsze życzonka dla Majeczki
dalmatek63ed2kl8.gif

WItam po dłuzszej przerwie :-)Byłam z mała na pare dni u mojej mamy Babcia sie zajeła Julia i ja mogłam troche odpocząć :-DJulia nie chce załozyć pampersa :wściekła/y:bo jej gorąco tylko ze teraz położyłam ja spać i założyłam jej pampersa a ona go zdjęla :wściekła/y:Posika całe łóżeczko :wściekła/y:chyba ze jek zasnie to jej na spokojnie założe :szok:Już woła ze chce siku tylko ze z kupka to ja trzeba pilnować :rofl2:Dzisiaj byłam z nia w sklepie i nie miała załozonego pampersa i nic nie zrobiła ;-);-);-) Moze juz nam sie uda odzwyczaić ja od pieluch:tak:A mnie tak główa nawala ze :szok: nie moge sie schylać i chyba mam zatoki :no::eek:U nas słoneczka nie ma całe niebo zachmurzone moze popołudniu sie rozpogodzi :tak:Pozdrawiam pa

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...
Bo to dzien radosny wielce...
Masz juz jeden roczek więcej...

Wszyskiego naj naj naj Majeczko

Jusia to sobie zapewne wypoczęłaś...

Ja zmykam do kuzynki na kawe,ale najpierw musze tam dojśc,a mam troszke dlaeko,,,ale ide spacerkeim..
to narazie...

Iwona.c - kiedy będzie operacja męża? Pewnie dziś jakieś badania wstępne a jutro będą operować?

.

Ola - dziś mu robią badania a jutro operacja. Właściwie to bardziej zabieg bo artroskopia. Chyba zeby bylo coś nie tak ( oby nie) to wtedy będą otwierać. Jeśli wszystko będzie ok to w poniedziałek go wypuszczą:tak::tak:.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAJECZKI - DUŻO RADOŚCI I SŁONKA KAŻDEGO DNIA

Ja właśnie wrócilam z zakupów, ale gorąc ledwo doszłyśmy z Natalką:eek:. Na poprawę humoru kupiłam sobie torebkę:-p. Ide sobie kawę zrobić, bo ledwo żyję. Ktoś może napije się ze mną??;-)

ja chetnie napije sie kawki, wlasnie sobie zrobilam i tez siedze przed kompikem, Igorek spi od jakies godziny, poprasowalam pranie, naszykowalam obiad wiec teraz moge posiedziec na BB:-)

Własnie buszuje po allegro i szukam majteczek dla mojego brzdaca, ale na wiekszosci aukcji ludzie nawet nie pisza czy to dziewczece czy chlopiece........ale maja niektorzy ceny :szok: niech ich ..............

reklama
Do góry