reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój mąż dziś w delegacji na drugim końcu kraju, więc ja dziś nie gotuję, nie lubię gotować tylko dla siebie, a małemu i tak jeszcze nie daje naszych obiadów. Tak więc jak dziś mam spokój z zakupami :)

reklama
ja pije kawe cąły czas.
A u mnie wietrznie dzis,zatem przyjemniej niz jak jestd uchota...
Na pląze nie chce mi sie jechać.
OO właśnie BOB BUdownicyz w TV sie zaczyna,zatemd ziecko na 10 minut zajęte,Matuś lubi Boba...

A dzisiaj są urodziny Mai córeczki Ani138,tylko,że oni na wakacjach...
Zatem kochana majeczko wszystkeigo nalepszego z okazji urodzinek,dużo zabawy w życiu,słodkości i miłości....

Leika, oby maluszek sypiał coraz lepiej - trzymam kciuki!

Iwona.c - kiedy będzie operacja męża? Pewnie dziś jakieś badania wstępne a jutro będą operować?

My jutro wieczorem znów ruszamy do Wawy, w poniedziałek jest pogrzeb mojego chrzestnego :-(
Muszę przyznać, że dzięki podróży na Kubę jazda do Warszawy (która mnie zawsze denerwowała, bo jedziemy dość długo, bo trzeba się pakować, itd.) nabrała innego wymiaru i proszę bardzo, mogę jeździć, szczególnie że Maks lepiej już znosi podróż - ogląda sobie Teletubisie na dvd albo śpi.

U nas też duszno bardzo, ale przynajmniej nie pada, więc byc może uda nam się po południu wyjść na spacerek. A za chwilę młody ma porę drzemki to pośpi na balkonie :)

U nas dziś chyba trochę chłodniej niż wczoraj (jest jakieś 27C). Maksio na placu zabaw z nianią, a ja za chwilę ruszam na zakupy - muszę się w miarę streszczać, bo obiecałam dziś nianię wcześniej wypuścić.
A pracować to mi się tak koszmarnie nie chce....

reklama
Do góry