reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Ja teraz ide zrobic kawke, moze ktos sie do mnie przylanczy?
KasiaMi witaj w naszym gronie uwazaj bo BB uzaleznia
KasiaMi witaj w naszym gronie uwazaj bo BB uzaleznia
E
Ewcia81
Gość
ja pije kawe cąły czas.
A u mnie wietrznie dzis,zatem przyjemniej niz jak jestd uchota...
Na pląze nie chce mi sie jechać.
OO właśnie BOB BUdownicyz w TV sie zaczyna,zatemd ziecko na 10 minut zajęte,Matuś lubi Boba...
A u mnie wietrznie dzis,zatem przyjemniej niz jak jestd uchota...
Na pląze nie chce mi sie jechać.
OO właśnie BOB BUdownicyz w TV sie zaczyna,zatemd ziecko na 10 minut zajęte,Matuś lubi Boba...
E
Ewcia81
Gość
A dzisiaj są urodziny Mai córeczki Ani138,tylko,że oni na wakacjach...
Zatem kochana majeczko wszystkeigo nalepszego z okazji urodzinek,dużo zabawy w życiu,słodkości i miłości....
Zatem kochana majeczko wszystkeigo nalepszego z okazji urodzinek,dużo zabawy w życiu,słodkości i miłości....
Leika, oby maluszek sypiał coraz lepiej - trzymam kciuki!
Iwona.c - kiedy będzie operacja męża? Pewnie dziś jakieś badania wstępne a jutro będą operować?
My jutro wieczorem znów ruszamy do Wawy, w poniedziałek jest pogrzeb mojego chrzestnego :-(
Muszę przyznać, że dzięki podróży na Kubę jazda do Warszawy (która mnie zawsze denerwowała, bo jedziemy dość długo, bo trzeba się pakować, itd.) nabrała innego wymiaru i proszę bardzo, mogę jeździć, szczególnie że Maks lepiej już znosi podróż - ogląda sobie Teletubisie na dvd albo śpi.
Iwona.c - kiedy będzie operacja męża? Pewnie dziś jakieś badania wstępne a jutro będą operować?
My jutro wieczorem znów ruszamy do Wawy, w poniedziałek jest pogrzeb mojego chrzestnego :-(
Muszę przyznać, że dzięki podróży na Kubę jazda do Warszawy (która mnie zawsze denerwowała, bo jedziemy dość długo, bo trzeba się pakować, itd.) nabrała innego wymiaru i proszę bardzo, mogę jeździć, szczególnie że Maks lepiej już znosi podróż - ogląda sobie Teletubisie na dvd albo śpi.
Agatka_BB
IX Lachon BB
Wszystkiego najlepszego dla Majeczki, duzo usmiechu na twarzy :-)
a u nas dalej goraco i duszno:sick:
nikita000
AGATKA
Iwonka bardzo chetnie na kiedy ty mas ztermin ???
i ja tez mam prblem ze świadkiem :-( wiec moze ja bede twoim a ty moim
i ja tez mam prblem ze świadkiem :-( wiec moze ja bede twoim a ty moim
U nas dziś chyba trochę chłodniej niż wczoraj (jest jakieś 27C). Maksio na placu zabaw z nianią, a ja za chwilę ruszam na zakupy - muszę się w miarę streszczać, bo obiecałam dziś nianię wcześniej wypuścić.
A pracować to mi się tak koszmarnie nie chce....
A pracować to mi się tak koszmarnie nie chce....
reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
OlaK to ty pracujesz w domku i nania do ciebie przychodzi?? a co robisz jesli to nie tajemnica?
Podziel się: