reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A gdzie sie podzialy Ewcia i Vici:confused: chyba ich tu dzisiaj nie bylo:-( mam ndzieje ze u nich wszytsko ok.

Mama przywiozla mi dzisiaj wiadro wisni i juz poprostu nie moge, od rana je przerabiam:dull: na takim upale:eek: a jeszcze sliwek od wczoraj nie zdazylam zrobic....:no: i teraz robie wisnie a pozniej musze robic sliwki, chyba sie rozplyne czy tych garach:szok::eek:

Buziaczek - ogromne gratulacje!!!!

Szkoda, ze u nas nie można rodzić z gazem rozweselającym... To bardzo skuteczna i zupełnie nieszkodliwa metoda łagodzenia bólu, stosowana na świecie od ponad 70 lat!!! Ale jak zwykle, polska jest 100 lat za murzynami...

Cloe - mój synek też ciągle mi capsa wciska w klawiaturze :-D Powodzenia na USG i czekamy na relację :)

Ewcia to pewnie siedzi na wsi :-) a vici nie wiem??? tez rano sie zastanawiałam

Agatka my sie smiejemy, ze z Majki aktorka nam rośnie :-D bo czasmi taki miny robi, a ostatnio jak próbuje płakac zeby cos wymusić, to dopiero mamy ubaw :-D

Witam,jestem,jestem i wszystko ok.Dzisiaj byłam na drugim szczepieniu na kleszcze z małym dlatego rano nie zaglądnęłam.A wogóle to pakowanko i przygotowania do wyjazdu trwają.Upał niemiłosierny a moje dziecie nie znurzone ma pałera nie wiem z ką.
Zdięcia fajowe.

Buziaczek ogromne gratki super,że Blaneczka jest już obok was.

Boze co za upały.........nie da się wytrzymać!!!!!!!!!!
Pycha-super zdjęcia:-)!!!!!i avatarek!!;-)!!!!!
Cloe-daj znać jak poszło usg!!!
Agatka współczuję zaprawiania w taki gorac!!!!!!!
Vici czemu szczepisz przeciwk.kleszcza?????? lekarz ci kazał czy to jestobowiazkowe szczepienie??????? pytm bo nie wiem

Och juz sie nie moge doczekac tych opowiesci Buziaczka:tak::-):-):-):-)
Gratuluje kochana :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Bylam w markecie ale basenu nie kupilam bo byly bardzo drogie wiec na razie mamy ten maly:tak:Zupke zjedlismy,i chyba trzeba po lezec teraz.
Pycha Majka jak zawsze super,moze jaks aktoreczka z niej bedzie:-)

To jest dokładnie szczepienie przeciw odkleszczowemu zapaleniu opon mózgowych tu jest ich mnóstwo i zaleca się szczepienie.Nie jest obowiązkowe ale jak widzę po psach jak łatwo kleszcza złapać to wolałam szczepić.Szczepionka jest w sumie tania bo za 2 dawki około 80pln wychodzi więc to nie jest dużo.Ja kropię naszą sunię aby kleszczy nie łapała ale tego badziewia tu jest naprawdę sporo.

Pycha moze macie racje z tym aktorstwem Majki:-)
Ale mi sie podoba imie Majka....jak bede miala drugie dzieciatko i bedzie to dziewczynka to bedzie miala na imie Majka:-) hmm... tylko co na to moj M:confused: on zawsze chcial miec Kasie:dull::crazy:

Moje soki prawie skonczone jeszcze tylko poslodzic, zagotowac i do butelek:eek:

reklama
A ja chciałam Victorie hehe później była jeszcze Doris jakby jednak dziewczynka z naszego Victorka wyszła:-D ale potwierdziło się zdięcie z usg przy porodzie i jaja są hehe

Do góry