reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A gdzie sie podzialy Ewcia i Vici:confused: chyba ich tu dzisiaj nie bylo:-( mam ndzieje ze u nich wszytsko ok.

Mama przywiozla mi dzisiaj wiadro wisni i juz poprostu nie moge, od rana je przerabiam:dull: na takim upale:eek: a jeszcze sliwek od wczoraj nie zdazylam zrobic....:no: i teraz robie wisnie a pozniej musze robic sliwki, chyba sie rozplyne czy tych garach:szok::eek:

Buziaczek - ogromne gratulacje!!!!

Szkoda, ze u nas nie można rodzić z gazem rozweselającym... To bardzo skuteczna i zupełnie nieszkodliwa metoda łagodzenia bólu, stosowana na świecie od ponad 70 lat!!! Ale jak zwykle, polska jest 100 lat za murzynami...

Cloe - mój synek też ciągle mi capsa wciska w klawiaturze :-D Powodzenia na USG i czekamy na relację :)

Ewcia to pewnie siedzi na wsi :-) a vici nie wiem??? tez rano sie zastanawiałam

Agatka my sie smiejemy, ze z Majki aktorka nam rośnie :-D bo czasmi taki miny robi, a ostatnio jak próbuje płakac zeby cos wymusić, to dopiero mamy ubaw :-D

Witam,jestem,jestem i wszystko ok.Dzisiaj byłam na drugim szczepieniu na kleszcze z małym dlatego rano nie zaglądnęłam.A wogóle to pakowanko i przygotowania do wyjazdu trwają.Upał niemiłosierny a moje dziecie nie znurzone ma pałera nie wiem z ką.
Zdięcia fajowe.

Buziaczek ogromne gratki super,że Blaneczka jest już obok was.

Boze co za upały.........nie da się wytrzymać!!!!!!!!!!
Pycha-super zdjęcia:-)!!!!!i avatarek!!;-)!!!!!
Cloe-daj znać jak poszło usg!!!
Agatka współczuję zaprawiania w taki gorac!!!!!!!
Vici czemu szczepisz przeciwk.kleszcza?????? lekarz ci kazał czy to jestobowiazkowe szczepienie??????? pytm bo nie wiem

Och juz sie nie moge doczekac tych opowiesci Buziaczka:tak::-):-):-):-)
Gratuluje kochana :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Bylam w markecie ale basenu nie kupilam bo byly bardzo drogie wiec na razie mamy ten maly:tak:Zupke zjedlismy,i chyba trzeba po lezec teraz.
Pycha Majka jak zawsze super,moze jaks aktoreczka z niej bedzie:-)

To jest dokładnie szczepienie przeciw odkleszczowemu zapaleniu opon mózgowych tu jest ich mnóstwo i zaleca się szczepienie.Nie jest obowiązkowe ale jak widzę po psach jak łatwo kleszcza złapać to wolałam szczepić.Szczepionka jest w sumie tania bo za 2 dawki około 80pln wychodzi więc to nie jest dużo.Ja kropię naszą sunię aby kleszczy nie łapała ale tego badziewia tu jest naprawdę sporo.

Pycha moze macie racje z tym aktorstwem Majki:-)
Ale mi sie podoba imie Majka....jak bede miala drugie dzieciatko i bedzie to dziewczynka to bedzie miala na imie Majka:-) hmm... tylko co na to moj M:confused: on zawsze chcial miec Kasie:dull::crazy:

Moje soki prawie skonczone jeszcze tylko poslodzic, zagotowac i do butelek:eek:

reklama
A ja chciałam Victorie hehe później była jeszcze Doris jakby jednak dziewczynka z naszego Victorka wyszła:-D ale potwierdziło się zdięcie z usg przy porodzie i jaja są hehe

Do góry