reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka2006 my mamy taki zwykly grajacy nocnik, kosztowal chyba 30zl wiec nie duzo a egzamin zdaje bardzo dobrze. Igor siada na niego sam a jak zaczyna mu grac to bije sobie brawo:-D i chyba to dla niego mile jest bo wydaje mi sie ze lubi robic siusiu na nocnik. Moze sprobuj z takim garajacym tanszym bo jak nie zda egzminu to po co robic sobie problem ze sprzedawaniem;-)

Sewa wspolczuje nocy... mnie tez sie ciezko spalo ale jakos spalam, to chyba z tego upalu.

reklama
Agatka BB Macius świetny:tak: Mimo że moja Julcia niedawno też była taka szybko się zapomina jak wygląda takie maleństwo. Przesłodki:tak:
Powiedz mi kochana jak nauczyłaś goze sam zasypia.

Macius???ja mam Igora ;-)

Ja usypiam go tak ze klade do lozeczka i daje mu cos do pica (najczesciej jest to kako bo go uwielbia) niewielka ilosc i siadam obok lozeczka, na poczatku byly wrzaski i niewaidomo co (kopanie po scianach, gryzienie wszystkiego co napotka itd) ale moja taktyką bylo (i jest) niezwracanie na to uwagi. Czasem glasakalm go zeby sie uspokoil. Teraz juz raczej po wypiciu kakao przewraca sie na boczek i spi, a jak dlugo nie zasypia to wychodze z pokoju i wracam po jakims czasie,wtedy najczesciej juz spi.
I to wszystko dzieki wam dziewczyny dzieki wielkie:tak:

Dziewczyny! U mnie to z sikaniem do nocnika jest dopiero tragedia. Moje dziecko za cholerę nie chce usiąść na nim :wściekła/y: Był już taki czas, że się do niego załatwiał, potem coś mu się odmieniło i nie che :-( Teraz robi siku jak posadzę go na sedes, więc nocnik schowałam i uczymy się załatwiać do ubikacji :tak: Zamówiłam z QUELLE taką deskę na sedes ze schodkami i rączkami do trzymania na górze. Świetna jest, myślę, że Jędrkowi się spodoba i najważniejsze jest to, że będzie mógł siadać na sedes bez mojej pomocy. Mam nadzieję, że to będzie dla niego motywacja :tak:

Witam Mamuski.
WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE GRATULUJE .:-D:-D
Nie bylo Mnie tu od Piatku wieczorem ...:-p
Wpadlam na chwilke Was poinformowac...ze:tak: :elvis:URODZILAM CORECZKE:elvis: !!!:-D:-D:rofl2::happy2:
Porod naturalny,wlasnymi silam, wraz z Mezem i Tesciowa.:-)
14 Lipca 2007r.
o godzinie : 21-30
10pkt apgar, 3310gram, 53cm . Cala i zdrowa.
Znieczulenie - jeden zastrzyk i gas air.
Pozdrawiam ...i zycze takiego porodu jak Moj. Jak znajde chwilke,opisze Wam.
Buziaczki
Jestem ogromnie szczesliwa Mamusia..:tak::tak::-D:-D:happy2::wink:

Buziaczek wielkie gratulacje!!!!!! Dzielna dziewczyna!!!!!!!!! Jak bedziesz mieć czas to wsaw zdjęcia!!!!!! Jeszcze raz gratuluję!!!!!!!!!! Buziaki dla Was!!!!!!!!

reklama
Do góry