reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam was z rana

my dzisaj wsatlismy o 7:dull: cos sie mojemu dziecku przestawilo i spi mi coraz krocej:szok::no:

Dzisiaj znowu dzien zapowiada sie upalny:crazy: ale jutro juz ponoc ma padac...juz samam nie wiem czy mam sie cieszyc czy plakac:crazy:

Czarna masz jakies wiesci od Buziaka? A moze ona wlasnie rodzila i dlatego nie mogla ci odpisac?!

Dzień dobry!

Czarna - ja bym odpuściła, buziaczek będzie gotowa to wejdzie na forum i napisze sama co u nich słychać.

Dziś w nocy wzięłam się za małego, tylko jedno cycowanie w środku nocy, 4 h po
wieczornej kaszce. Od razu usnął. Pierwsza pobudka, w której nie dostał cyca
okupiona była przeszło godzinnym rykiem. Dostał wodę. niby się napił, ale nie
usnął od razu.
Po tej godzinie usnął na 40 min i od nowa... tym razem płakał tylko 10 minut.
O 8-mej, znowu się obudził, i "na dzień dobry" dostał cyca i wstaliśmy.
Powiem Wam, że jestem nieprzytomna z niewyspania, ale pełna dobrych nadziei...
trzymajcie kciuki.

hej

Leika oczywiście trzymamy kciuki, obyście jak najszybciej przespali noc :-)

co do buziaczka to myślę że musimy poczekać, może akurat nie może odpowiedziec, wiecie jak to jest na poczatku,

u nas tez upał od samego ranka, zreszta nawet w nocy najniższa temperatura wynosiła ponad 22 stopnie, u nas już na dziś zapowiadaja burze

Agatka my tez wstaliśmy po 7, ale jak na Maję to długo :-D

co to za Mejczka łobuziara:cool::cool::cool: pojawiala sie nam:-D:-D swietne zdjecie:-D

A z Buziakiem to macie racje trzeba odpuscic i poczekac az sama sie odezwie.

Leika takie "walki" sa trudne i wykanczajace ale pozniej daja naprawde genialne efekty. Ja jeszcze nie dawno pisalam tu ze musze usypiac dziecko na rekach noszac je (13 kg) mialam tego naprawde dosc, dziewczyny napisaly mi pare rad jak one swoje dzieci usypiaja no i prosze bardzo, moj maly zasypia sam, lezac w lozeczku!:-) to jest ogromna nagroda za poczatkowe "walki", czasem trwa to dlugo, ale to i tak jest duzzzo lepsze od noszenia! szczegolnie przy takich temp:eek:

Witam!
Jestem nieprzytomna :sick::sick::sick: nie spałam dziś do 3 nad ranem :szok::szok::szok: nie mogłam zasnąć :wściekła/y:chyba z tego upału :baffled: :confused: nie mam zielonego pojęcia. dlaczego tak miałam :-( Czuję się fatalnie :sick:Dobrze, że rano Jędrek dał mi pospać do 8:30 choć tyle dobrego :tak:

Leika życzę przespanych nocek i trzymam kciuki, aby nastąpiło to szybciutko :tak:

Pycha super avatarek!

Co do Buziaczka....... poczekajmy! Jak będzie gotowa sama nam wszystko opowie :tak:

Witam:-)
A ja wyspana jako tako:tak::-)Upal jak nie wiem,basen sie przebil ten wiekszy i trzeba kupic nowy,mamy jeszcze maly ale ja juz tam nie wejde:no::-)Moje dziecko za nic nie chce usiasc na nocnik z gola pupa:no: chodzi i sika gdzie popadnie:eek:Jednak musze kupic ten nocnik grajacy moze na nim usiadzie,dzis poszukam tego zwyklego z melodyjka a jak nie bedzie zamowie ten Fiszher price, jak tez nie bedzie chciala siedziec na nim to go sparzedam:dull:
Pycha sliczny avatarek:-)
Leika Powodzenia

reklama
cZEść DZIWWCZYNY dZIśIAJ IDę NA usg I NIE PRZYJMUJę INNEJ OPCJI JAK TAKA żE JEST WSZYSTKO WPORZąDKU.:tak:No właśnie za każdymi razem jak Julcia bawi sie klawiatura włącza się kaps look.
Iwonka liczę ja jestem świecie przekonana ze mojemu M bedzie trzeba ptrzypominać to taki typ.ale kiedyś pochlipywałam w skrycie a teraz to nie zamierzam się pierd... i upominam się o swoje.wkońcu sama sobie dzieci nie zrobiłam ;-)
Agatka BB Macius świetny:tak: Mimo że moja Julcia niedawno też była taka szybko się zapomina jak wygląda takie maleństwo. Przesłodki:tak:
Powiedz mi kochana jak nauczyłaś goze sam zasypia. Ja muszę położyć sie koło Julki inaczej nie ma szans na zaśnięcie:crazy: aż strach pomyśleć że drugie też będę musiała tak samo usypiać:dull:
Dziewczyny na razie dajmy spokój Buziaczkowi. Jak już bedzie gotowa to sama napisze . Gdzieś przeczytałam jej dawny post gdzie pisała że już drażnią ją te wieczne dopytywania. Nie wkurzajmy dziewczyny:no:

Do góry