reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a tak wogóle to ja też sie roztapiam i tak sie zastanawiam jak ja dziś pojade rowerem, chyba nie dam rady, bo normalnie nie ma czym oddychac, ale mama plan: Majkę do babci, a my nad jeziorko popływac :-) tylko czy babcie maja dzis czas ???? bo moja mama ma jakiś remont, a teściowa chyba na działkę pójdzie :no:

My tez z ogrodka ucieklismy, popluskalismy si echiwle w basenie ale jest za goraco na dluze siedzenie.

Iwonka2006
Dzis moj brzdac chodzil bez pampersa i jak na sikala na podloge to sie rozplakala a na nocnik nie chce usiasc:no::eek::dull:

Moj tez dzisiaj chodzil bez pampersa, tyle ze nie zsiusial sie na podloge tylke zrobil mi cos grubszego:szok::szok::szok::crazy::-D i przybiegl do mnie i mowi "mama ba ba ba, mama ba ba ba" i ciagnie mnie za reke ja sie patrze a tu............:crazy::crazy::crazy:

Hej dziewczyny Upsł paskudny. Cały dzień w domu Tylko chwilkami bawiłyśmy sie w ogródku w basenie bo dłużej już nie szło wytrzymać :crazy:Jeśłi Julcia juz sama chaciała do domu to znaczy że było paskudnie:crazy:
Dominika byłoby fajnie jakby kolejna babyboomowa mama zafasolkowała:tak: czuje się trochę osamotniona;-)a jak zaczynałam starania o drugie to sądziłam że wiecej babeczek do mnie dołączy:tak:;-)
Dorka my też idziemy na wesele Bardzo się z tego faktu cieszę:tak: Julka jednak bedzie z nami Choc skrycie wierzę że rodzinka przejmie ode mnie dziecko:-p;-)

Moje dziecko spi,w domu mam skwar,choc moglam miec chlod ale balam sie ze znow sie dziecko przeziebi tak wchodzac w kolko z nagrzanego powietrza do zimnego i z powrotem.To mialam wszystko po otwierane w domu a jest i tak troszke chlodniej niz na dworze.A teraz mowili ze moje wojewodztwo ma byc jeszcze bardziej upalne:szok:Na szczescie nigdzie nie musze wychodzic:-):-):-):-):-):-)
Cloe no fajnie oby tak zostalo i zebys nie musiala juz mezowi sie przypominac ze ma rodzinke:tak::-);-)

Ciekawe jak tam Nikita2000 Juz jest po porodzie,ciekawe czy wszystko ok u niej z serduchem,miala termin jakos na poczatku lipca:-)A Buziaczek to chyba tez urodzila :-)

reklama
Do góry