reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie:-D

Ania pewnie że pamiętamy!!!
Czarna szok,niedlugo dzieci 12 latki beda mialy dzieci..jakies to nienormlane dla mnie....

dla mnie też to jest nienormalne-gdzie są Matki tych dzieci?????!!!!

Tak tak Czarna na lutówkach czyli na wątku na którym sama sie udzielam Twoja reakcja nie jest odosobniona;-)

Współczuję!! Czytałam jej post w którym napisała "odpisz":-):-)!!! Myślałam że padnę ze śmiechu ale to wcale nie jest takie zabawne......:no:
A ja sowjego M poznalam jak mialam 18 lat a on 22. a jak mialam 20 to urodzilam Igorka:happy2:
Ja miałam prawie 20 lat bez 2 m-cy!!!! Nie wiedziałam Agatko że ty jesteś też taka młodziutka!!!! Myślałam że masz jakieś 28!!!

czarna nie ma sprawy, śliczny suwaczek :tak:, a co to za 0,5 kg na wadze przybyło;-):no:?
A co do tak wczesnego macierzyństwa to ja do jakiegoś wieku to w ogóle o dzieciach nie chciałam słyszeć i twierdziłam że nigdy ich nie będę miała :tak:, a potem jak poszłam do technikum to tam poznałam chłopaka, który nie odwzajemnił aż tak mojego uczucia, ale teraz myślę że nawet dobrze bo pewnie była bym nieletnią samotną matką z dzieciątkiem o ciemnej karnacji po tatusiu :tak::-D:-D:-D, ale fajny to on był :tak::happy2::happy2:. Ja to mam słabość do mulatów:happy2::happy2:.
A Majkę urodziłam kilka dni przed 22 urodzinami a M miał 24.
czarna, vici chciałąm Wam coś napisać ale wyleciało mi z głowy :zawstydzona/y:, to było coś typu że fajnie że tak Wam się ułożyło że z jednym facetem od "małego" ;-):tak:
Idę dalej pakować, jeszcze do Was wpadnę

Ania no przybyło to 0.5kg ale od pon.zaczynam dietę kopenhadzką i myleśle że zrzucę te kilogramy!!!!!

Muszę iść bo Młody beczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Siemka siemka..
Ja tej piosenki tez nie moge otworzyc,ale takz epoczyatlam tekst i zajefajnee...
MOj M pojechał do miasta,no to ja na BB.
Hehe on cały czas gada,ż egłupoty się mnie trzymają,ale i tak zawsze sie czepia,ja mam to gdzieś. Musze tu zaglada i t yle...
Wiecie co cos z kalendarzykiem mi nie gra,nie moge dalej dopisywac,musze tylko doklejac,a to normlanie pracochłonne-jak dla mnie,takz ewybaczcie ze nie jest na biezaco,postaram sie to nadrobic...

Matuś lata,ale zaraz zmykamy na zakupy,bo wątróbke mężulo na kolacje sobie zażyczył i musz ekupić mu....
opappa

A ja sprzątam mieszkanie po gościach zamiast się pakować:-DAle szybko się spakuję a poza tym to tylko 100 km to jakby co można podjechac jak coś zapomnimy:-Dalbo kupi się w sklepie;-)
Ja tam za zbyt wczesnym macierzyństwem nie jestem ale dużo zależy od dojrzałości psychicznej bo np ja urodziłam mając 21 lat i bardzo tego pragnęłam i poradziłam sobie natomiast moje koleżanki rodziły już po mnie i tak bywa że ich dzieci wychowują teraz dziadkowie bo one wolą szaleć:no::szok::eek:
Ania138 może się gdzieś spotkamy?;-):-)Ja będę w Pobierowie i okolicach bo my musimy oczywiście wszędzie pojechać bo jedna miejscowość to nuda:-)
A muszę się pochwalić że mi m,ałżonek autko kupił i właśnie siedzi w garażu i patrzy co trzeba w nim porobić jeszcze:tak:No to uciekam podłogi pastować:dull:

Wow Aniab gratuluje nowego auta,a jakie ci kupił???
Mój też zrobił mi taki prezent na święta..
Pzodrawiam,ide na zakupyy...

Ja miałam prawie 20 lat bez 2 m-cy!!!! Nie wiedziałam Agatko że ty jesteś też taka młodziutka!!!! Myślałam że masz jakieś 28!!!

Czarna widzisz my prawie w tym samym wieku jestesmy :tak: chyba nie? nie wiem dokladnie ile ma Dwidek:crazy: a czemu myslalas ze ja mam 28?:confused::-D

Oj ja tez jestem uzalezniona, mialm poprasowac i nic z tego! zrobilam obiad i stwierdzilam ze pranie moze poczekac a BB nie:-p:crazy::-D:-D:-D

Aniab 190 ale zbieg okolicznosci, moj M tez kupil mi wczoraj autko:happy2::-D
i nawet wziol sie odrazu do roboty przy nim....:szok::happy2::-D kochane te chlopczyska nasze, pomimo tego ze takie dozarte:no::-D

Dziewczyny moze wy sie orienytujecie, czy mozna malego wozic na przednim siedzeniu w foteliku:confused:, juz przodem do kierunku jazdy. Wiem ze jak jest poduszka powietrzna to nie mozna, ale jak jej nie ma??

Igor sie obudzil wiec koniec luzu:crazy: teraz zostala tylko opieka nad dzieciatkiem no i oczywiscie BB:-D bo jakos dzisija nie moge sobie odpuscic;-)

reklama
Agatka można wozic na przednim siedzeniu

dziewczyny ale fajne prezenty dostałyscie :-) my mamy jedno auto, ale i tak najczęściej to ja nim smigam, a Darek to tylko od święta :-D

czarna ja tez mam zamiar zacząć kopenhadzka, ale teraz piję herbatki i poczekam az skończe ta serię
a ile ty masz wzrostu, ze chcesz wazyć tylko 50kg??????

Do góry