czarna551
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie
Ania pewnie że pamiętamy!!!
Czarna szok,niedlugo dzieci 12 latki beda mialy dzieci..jakies to nienormlane dla mnie....
dla mnie też to jest nienormalne-gdzie są Matki tych dzieci?????!!!!
Tak tak Czarna na lutówkach czyli na wątku na którym sama sie udzielam Twoja reakcja nie jest odosobniona;-)
Współczuję!! Czytałam jej post w którym napisała "odpisz":-):-)!!! Myślałam że padnę ze śmiechu ale to wcale nie jest takie zabawne......
Ja miałam prawie 20 lat bez 2 m-cy!!!! Nie wiedziałam Agatko że ty jesteś też taka młodziutka!!!! Myślałam że masz jakieś 28!!!A ja sowjego M poznalam jak mialam 18 lat a on 22. a jak mialam 20 to urodzilam Igorka
czarna nie ma sprawy, śliczny suwaczek , a co to za 0,5 kg na wadze przybyło;-)?
A co do tak wczesnego macierzyństwa to ja do jakiegoś wieku to w ogóle o dzieciach nie chciałam słyszeć i twierdziłam że nigdy ich nie będę miała , a potem jak poszłam do technikum to tam poznałam chłopaka, który nie odwzajemnił aż tak mojego uczucia, ale teraz myślę że nawet dobrze bo pewnie była bym nieletnią samotną matką z dzieciątkiem o ciemnej karnacji po tatusiu , ale fajny to on był . Ja to mam słabość do mulatów.
A Majkę urodziłam kilka dni przed 22 urodzinami a M miał 24.
czarna, vici chciałąm Wam coś napisać ale wyleciało mi z głowy , to było coś typu że fajnie że tak Wam się ułożyło że z jednym facetem od "małego" ;-)
Idę dalej pakować, jeszcze do Was wpadnę
Ania no przybyło to 0.5kg ale od pon.zaczynam dietę kopenhadzką i myleśle że zrzucę te kilogramy!!!!!
Muszę iść bo Młody beczy