reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czarna ja tez mam zamiar zacząć kopenhadzka, ale teraz piję herbatki i poczekam az skończe ta serię
a ile ty masz wzrostu, ze chcesz wazyć tylko 50kg??????
Pych ja zawsze ważyłam 50 kg mam 160cm. A powiem szczeże że nigdy nie byłam chuda zawsze miałam trochę ciałka i zawsze mi to przeszkqadzało-a teraz jak patrzę na swoje zdjęia sprzed ciąży to beczeć mi się chce bo dopiero teraz widzę że miałam fajną figurkę wtedy..................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:-D:-D:-D ja mam tak samo, zawsze mi sie wydawało, ze mam grube uda i brzuch, ale teraz bym chciała miec takie "grube" jak przed ciążą ,
na razie postawiłam sobie poprzeczkę dobić do 65kg, ale jak sie uda to może nawet do 60kg, a mam 1,73cm

Dziewczyny, ale Wam fajnie z tymi samochodami :tak: Ja planuję wybrać się na kurs prawa jazdy dopiero.

A co do tej młodej mamy na lutówkach, to to może być jeszcze troll a nie prawdziwa przyszła mama. Wiele razy już pojawiały się takie kontrowersyjne osoby, żeby wzburzyć nastroje, powodować spięcia a potem znikały.

Witam Mamusie.:-)
Dziekuje za kciukasy ...:tak:

Rano pojechalismy do Poloznej.. :-)- Nie bylo Mojej:-( tylko jakas inna Stara taka angielka.(Moja pracowala podobno 20 h bez przerwy i dlatego jej nie bylo -chyba byl jakis powazny porodzik:dull:):szok:
Noi po pierwsze nie moglam jej zrozumiec za bardzo- angielski -szybko i nie wyraznie mowila nie jak Moja Midwife. Moj oczywiscie rozumial wszystko wiec odpowidal za Mnie jak cos nie zrozumialam ..he he :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mocz Ok, Cisniene 142/75, :elvis:ma 36cm.Serduszko slicznie puka:-D:-DAhh cudowne to serduszko...:rofl2::rofl2:
Noi powiedzielismy,:tak:ze juz jestem prawie tydzien po terminie i ze nic sie nie dzieje:confused2::no:,szczegolnego...wiec Ona zrobila Mi MASAZ SZYJKI MACICY.:ninja2::unsure:
I przy tym badaniu zauwazyla,ze krwawie i powiedziala,ze Szyjka jest juz otworzona na 1-2cm:tak::-D:-D:-D -stad to krwawienie,popuszcza, dluga ale miekka i ze mam strasznie mokro w srodku - :crazy::dull: Dziwne uczucie, przy badaniu.Umowila Mnie w szpitalu na ;
DOSTALAM TERMIN WYWOLANIA NA 19.7.2007r. o godzinie 21-15 !!
Mam sie wstawic do szpitala,ale powiedzieli ze jak nie bedzie miejsca to Mnie moga odeslac do domu na gora 2-3dni.:wściekła/y::wściekła/y::-:)eek:
Ale Ona mysli ze ja juz nie dotrwam i ze urodze Sama do tego czasu.:happy2::-D:-D
Oby tak bylo.:tak::tak:Czyli wszystko Ok ...Musimy czekac na skurcze albo na wody..:tak:
Noi tyle sie dowiedzialam:rofl2:. Pozniej jak wyszlam to zobaczylam ze sie pomylila w dacie dzisiejszego dnia wpisala 12 zamiast 13 i zamiast 40 +6 napisala 40+5, ale 19 lipca jest 12 dniem po terminie wiec jest Ok. a w ksiazce sama sobie poprawie ..:-p
Buziaczki Pa pa

A mnie szlag zaraz trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dostralam bojowe zadanie zeby mojemu wgrac i uruchomic inna gre skora z tamta sa jakies problemy tyle ze jak sie utsawia ta gre to i rozdzielczosc ekranu trzeba tez odpowiednia ustawic i jest tam do wyboru ponad 20 opcji i tak siedze i ustawiam a jeszcze kilkanascie mi zostalo do sprawdzenia opcji bo tak to monitor nie odbiera mi tej gry a moje dziecko znow dzis bez drzemki.:eek:

Witam ponownie. Jesteśmy po spacerku, po obiadku i mam trochę czasu. Kuba śpi, m też a ja sobie siedzę. Byłam z Kubusiem u lekarza i ma zapalenie spojówki:-(, ale dostał już kropelki i wszystko będzie dobrze. Ponadto zrobił się bardzo marudny wydaje mi się że tęskni za siostrą. Czy to możliwe?? Nie wiem, ale odnoszę takie wrażenie.
Buziaczek - to jeśli już jest rozwarcie to poród lada chwila:tak:. Jeszcze zatęsknisz za ciążą. Dopiero jak urodzisz to się zacznie: karmienie, pieluchy, zarwane nocki:-p.
A propo wagi ja zawsze ważyłam 52 kg przy 170 cm, a teraz waże 63:szok:. Ciekawe czy uda mi się wrócić do swojej wagi.

reklama
Uf a ja na smazylam nalesnikow ale jesc mi sie odechcialo,moze pozniej sie skusze jak wroce ze spacerku bo o 17ej ruszamy we trojke:)

Do góry