reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej u nas dzisiaj pogoda taka sobie,ja jestem troche zmartwiona bo zgubilam gdzies karte do bankomatu:wściekła/y::-(i nie moge jej znalezc:no::no: ostatnio Igorek "wykradl" mi portfel z torebki i podejrzewam ze gdzies wcisnał karte w najmniejsza szpareke w domu:dull: a teraz moge sobie szukac:no::angry::crazy:

poruszylyscie temat dzieci dzieci:dull: ja tez chcialm miec dziecko jak milam 16lat,ale dziekuje Bogu ze tak sie nie stalo. wtedy wydawalo mim sie ze jestem dorosla ale to go........no prawda:dull: . Co do tej dziewczyny to jestem ciekawa z czego sie utrzymaja:dull::confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled: dziecko to nielada wyzwanie dla portfela, pomijajac juz wszystkie inne kwestie.....:crazy::crazy::eek:

Agatka super masz avatarek!!:-):-):-):-)

Dzieki wielkie

reklama
Dzien dobry..
U mnie maz spi w drugim pokoju,Matus lata,ja nalesniki robie...
Pogoda beeee,pochmurna i deszczowa...
Aniab milego pobytu nad morze....ma byc piekna pogoda od niedzieli...
Czarna szok,niedlugo dzieci 12 latki beda mialy dzieci..jakies to nienormlane dla mnie....

Nie moge za wiele siedziec na BB,bo oczywiscie maz trąbi,ale co j mam robic,wszystko posprzatane,on spi,matu lata..a ja mam chyba w fotelu siedziec i ogladac TV.
Ale od niedzieli bedzie mnie tu pelno,bo maz wyjezdza....:zawstydzona/y::-:)-D

Witam w PIĄTEK 13. Dzień zapowiada się na brzydki:no: , po raz kolejny. Mój Kuba właśnie się budzi. Wstał o 6.30 zjadł pobawił się trochę i poszedł znowu spać. Nie wiem co mu się stało, ale strasznie ropieje mu i łzawi oczko. Narazie przemywam rumiankiem, ale nie wiem czy nie będę musiała iśc do lekarza.
Co do młodocianych mam nie jest to dla mnie nowość. Znam dziewczynę , która urodziła w wieku 15 lat. Jej syn ma teraz 15 i śmiejemy się, ze będzie młodą babcią jeśli pójdzie w jej ślady:-p:rofl2:. W tamtych czasach jak ona rodzila to dopiero był szok i wstyd. Teraz nie robi to już aż takiego wrażenia.
Ja poznałam mojego męża jak miałam 17 lat a on 20 i tak jesteśmy razem od tamtej chwili. A pierwsze dziecko urodziłam jak miałam 20 ( prawie 21, bo Natalka urodziła się w grudniu a ja w styczniu miałam urodziny).
Ta pogoda już mnie dobija.:wściekła/y: Mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą i od niedzieli będzie ciepło.:tak:

Witam u mnie od rana deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Moje dziecko same sobie wlaczylo bajke teletubisie teraz bo niechcacy dotknela pilota od dvd i juz oglada:tak:
Ja tez znam dzieci ktore maja dzieci i jedni sa ropdzinom a inni niestety zostawili swohje dzieci dziadkom i sami poszli w swiat i to taka z nich doroslaosc byla.Ja tez juz od mlodych lat strasznie chcialam miec dziecko:tak::-)
Aniab i Ania138 zycze wam udanych wakacji i nprzedewszystkim slonecznych i cieplych,niby ma byc kilka dni ladnie:tak::-):-):-):-):-):-):-)

j

Dziewczyny wiem że to nie ładnie obgadywać ale wczoraj przeglądałam forum i wiecie byłam w:szok::szok::szok::szok::szok::szok:!!!!!!!!!! Na forum jest laska co ma 16 lat i będzie mieć dziecko:szok::szok::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:!!!!!!!!!!!!!!!A jej chłopak ma 19 lat i ona twierdzi że to planowana ciążą!!!!!!!!!!!:oo::oo2::hmm::huh: Jestem nadal w szoku!!!!!! Dzieci rodzą dzieci!!!!!!!!!!!:confused::baffled::szok::eek::errr::surprised::hmm::oo2::oo::surprised:
Tak tak Czarna na lutówkach czyli na wątku na którym sama sie udzielam Twoja reakcja nie jest odosobniona;-)

A ja sowjego M poznalam jak mialam 18 lat a on 22. a jak mialam 20 to urodzilam Igorka:happy2:

Wlasnie polozylam malego spac i cos cisza jest u niego w pokoiku...:szok::tak: co sie stalo:szok: czyzyby juz zasnal:szok::happy2: ide sprawdzic ....;-)

.......:szok::szok::szok: no jestem w szoku:szok::szok::szok: moje dzieciatko smaczeni spi:szok::-D:-Dbez krzyku i placzu:rofl2: i bez mamy w pokoju:szok::happy2: rewelacja:-D

Ide troche poprasowac bo mam straszna sterte prania zajrze pozniej

Hej, melduję się na chwilkę między pakowaniem i pakowanie :tak:.
U nas chyba zaraz będzie padać a ja muszę iść do rzeźnika i do cukierni tort zamówić, i co cioci menu ustalić :szok:, chyba muszę się sklonować ;-):tak:.
iwonka dzięki też tak słyszałam że pogoda ma nawet dopisać, ale to się okaże. Ale Vanessa zdolna potrzeba matką wynalazku, co będzie prosić sama sobie włączy baję i już. Jak gra M, nadal nie działa?
aniab to widzę że my razem na wczasy jedziemy ;-):tak::tak:
czarna nie ma sprawy, śliczny suwaczek :tak:, a co to za 0,5 kg na wadze przybyło;-):no:?
A co do tak wczesnego macierzyństwa to ja do jakiegoś wieku to w ogóle o dzieciach nie chciałam słyszeć i twierdziłam że nigdy ich nie będę miała :tak:, a potem jak poszłam do technikum to tam poznałam chłopaka, który nie odwzajemnił aż tak mojego uczucia, ale teraz myślę że nawet dobrze bo pewnie była bym nieletnią samotną matką z dzieciątkiem o ciemnej karnacji po tatusiu :tak::-D:-D:-D, ale fajny to on był :tak::happy2::happy2:. Ja to mam słabość do mulatów:happy2::happy2:.
A Majkę urodziłam kilka dni przed 22 urodzinami a M miał 24.
czarna, vici chciałąm Wam coś napisać ale wyleciało mi z głowy :zawstydzona/y:, to było coś typu że fajnie że tak Wam się ułożyło że z jednym facetem od "małego" ;-):tak:
Idę dalej pakować, jeszcze do Was wpadnę

reklama
kurcze jestem chora ... mam nałóg ... a tym nałogiem jest ... BB :no::-D

obiecałam sobie, ze jak mała pójdzie spac, to najpierw posprzątam, a potem zajrzę tutaj ... no i jest odwrotnie :no:

ania ja tez kiedyś wogóle nie chciałm miec dzieci i tez lubiłam chłopaków o ciemnej karnacji i włosach, a mój Darek ma jasną karnacje i włosy :-D

a Maja upadła i troszke skórkę sobie zdarła na paluszku i dopóki nie widziała tego, to było dobzre, ale jak już zobaczyła, to wielki płacz i potem już cały czas trzymała raczki za soba, nie wiem? chyba żeby tego nie widziec :-D i nawet teraz tak spi, a jak próbowałam jej wyciagnąć rączki, to nie dała nawet przez sen wyciągnąc :-)

Do góry