reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziecko,dziecko no ale ja tez mialam fiu bzdziu w glowie.Na sex za wczesnie ale co tam ja tez''taka dorosla'' bylam.No ale po czasie widze,ze to tylko urojenia byly i tyle.Choc pewnie jak bym wtedy wpadla to teraz mialabym troszke inne myslenie.Teraz wiem,ze mialam wielkie szczescie iz moja ''doroslosc''nie zakielkowala w brzuchu.Czlowiek wtedy wiele traci i staje sie zbyt szybko doroslym naprawde.
Czarna ja to samo od 14 roku zycia z moim jestem hehe ale my sie znalismy dlugooooooooooooooo bo z jednego podworka jestesmy.

reklama
my sie poznalismy przez przypadek i tak jakos wyszło!!!!!!! a sex-pierwszy raz mialam 15 lat i to był pierwszy dzien wiosny-ach..... ta dorosłosc;-)

fajnie ze znacie sie od malego!!!!!1 super:-):-)

W sumie fajnie ale z drugiej strony teraz ma to swoje wady.Rodzice mieszkaja tak blisko siebie bo tylko 7 klatek,ze jak na weeckend jedziemy do Pl to na nic czasu nie ma bo troche tu troche tam.

hej hej

zaraz bezdie Jedyneczka, więć mam chwilke, bo mała już czeka na baję :-)

czarna vici alescie szybko poznały swoich mężów :szok: ja to miałam 21, a Darek 25 lat jak sie poznalismy

Cześć dziewczyny mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie:-D;-)nie miałam czasu wejść na BB bo mieliśmy gości ze Szwecji i dopiero przed 15 min wyjechali a ja sprzątam i padam ze zmęczenia:-)ale muszę się chociaż zameldować i powiedziec ze zyję:-DPostaram się nadrobić ale jutro wyjeżdżam nad morze na tydzień więc jeszcze nie będę na bieżąco:-:)szok:Nie wiem kiedy w końcu poplotkuję tu z wami a bardzo mi tego brakuje:tak:Pozdrawiam Was

aniab własnie dziś o tobie myślałam, gzdie sie podziewasz :-)

dobra ja spadam, zrobię małej sniadanko i spadamy na spacer, bo na razie jest w miare pogoda, a na popołudnie zapowiadali u nas deszcz, to trzeba skorzystac :-)

pa

Aniab wracaj do nas po urlopie.
Pycha jak szalec to szalec a co:-D:-D
Victor jeszcze spi i nie wiem kiedy wstanie mam nadzieje,ze nie tak jak wczoraj o 10 tylko zaraz.

Dzień dobry!

Co do tej dziewczyny to wstyd sie przyznac ale ja tez chcialam w okolicy 16-17 miec dziecko.Taie glupie myslenie a teraz jestem szczesliwa,ze wtedy mi przeszlo bo to za wczesnie

Ja też, zawsze miałam bardzo silny instynkt macierzyński... Na szczęście u mnie rozsądek panował nad uczuciami i hormonami ;-) zostałam więc jako nastolatka nianią, a potem poszłam na studia pedagogiczne :) Dziecko mam dopiero z moim mężem :tak:

reklama
Dzień doberek!

My wstalismy po 8:00, a ja zdycham z bólu :sick::sick::sick: Nie wiem co się dzieje, ale tak mnie brzuch nawala :confused2: chyba muszę się wybrać do gina :-(

Czarna znam dziewczynę (moja uczennica), która zaszła w ciąże bo chciała wyrwać się z domu :szok: spotkała dużo starszego faceta, tak się zakochała, że już nic dla niej nie miało znaczenia :no: Urodziła jak miała 17 lat i żyją sobie razem. Widuję ich często i chyba są szczęśliwi :tak: Osobiście nie popieram tak wczesnego macierzyństwa:no:

A u mnie to było inaczej :tak: ja nie chciałam mieć dzieci :zawstydzona/y: teraz wiem, że nie spotkałam nigdy faceta, z którym to dziecko chciałabym mieć :no: Moje podejście do tych spraw zmieniło się dopiero, gdy poznałam mojego męża :tak: A poznaliśmy się jak ja miałam 25 lat a on 27. A Jędrka urodziłam jak miałam 29 lat.

Aniab życzę udanego wypoczynku. Czekamy na Ciebie kochaniutka :tak::-)

Do góry