reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry wieczorek.
Byłam dzisiaj na działce bo mój miał tam robotę, jak zawsze, i zawieść naszego psa na przechowanie, a ja pojechałam tak sobie, Grill`ek zaliczony.
Dziękuję w imieniu córci ( bo ona już śpi ) za komplementy. Muszę Wam powiedzieć że nie wiem czy dzieci w jej wieku tak już rysują może to normalne ale ja byłam w szoku.
czarna udało mi się wejść na bloga za drugim razem :tak:. Ja już Ci raz pisałam że w suwaczki masz napisane Dawiek zamiast Dawidek chyba że tak ma być to ok.
iwonka to z Ciebie widzę taki informatyk jak ja ;-):-D:-D, to mam rozwiązanie - osobne komputery ;-). Majce też kupiłam kiedyś ten magazyn jak były kredki i notesik, ale miała radochę że od teletubisiów je dostała :laugh2:. A akurat tak się udało że tam było jak teletubisie robiły bałwana a ona nie może się już doczekać śniegu i co kilka dni pyta mnie kiedy będzie można lepić bałwana i na sankach jeździć :-D.

A teraz Maja żyje wyjazdem nad morze, jak się szykowaliśmy na działkę to się popłakała bo ona myślała że już nad morze jedziemy :-D.
Mój M załamany bo siatkówki dzisiaj nie obejrzał ale znalazł właśnie mecz piłki nożnej i już zadowolony :baffled::rolleyes:.
Jeszcze zajrzę. Pa

reklama
jestem pierwsz dzisiaj więc mówię dzień dobry!:-)!!!!
My popudke mieliśmy już o 5!!!!!!:szok::szok::szok:
Mały teraz śpi a mamusia jak zwykle na bb;-)

Dziewczyny wiem że to nie ładnie obgadywać ale wczoraj przeglądałam forum i wiecie byłam w:szok::szok::szok::szok::szok::szok:!!!!!!!!!! Na forum jest laska co ma 16 lat i będzie mieć dziecko:szok::szok::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:!!!!!!!!!!!!!!!A jej chłopak ma 19 lat i ona twierdzi że to planowana ciążą!!!!!!!!!!!:oo::oo2::hmm::huh: Jestem nadal w szoku!!!!!! Dzieci rodzą dzieci!!!!!!!!!!!:confused::baffled::szok::eek::errr::surprised::hmm::oo2::oo::surprised:

Witam maly zjadk niedawno a ja juz spanie nie mam.
Blog juz dziala Czarna
Co do tej dziewczyny to wstyd sie przyznac ale ja tez chcialam w okolicy 16-17 miec dziecko.Taie glupie myslenie a teraz jestem szczesliwa,ze wtedy mi przeszlo bo to za wczesnie

A ja leze sobie jeszcze w lozeczku i klikam na ''meza'' laptopie tylko,ze on ma niemiecka klawiaturke i nieraz mnie to wkurza bo inny uklad jak u mnie.

vici-tobie to dobrze!!!!
Wiesz jak myślę o tym że miałam 16 lat to stwierdzam dzisiaj że byłam dzieckiem wtedy a myślałam że jestem dorosła!!!!!!!! I wiem że nie poradziłaby sobie z dzieckiem w tym wieku.U mnie w okolicy są 4 laski ciężarne co chodzą do gimnazjum!!!!!!! SZok :szok::szok::szok::szok::szok:!!!!!!!!

Vici a ty ile miałaś lat jak urodziłaś Victorka???????:-);-):-):tak:

Ciekawe jak tam Buziaczek?????

nie no ja przeczekalam dosc dugo od tamtej decyzij bo jak rodzlam Victorka to mialam 25 lat.Ale moge zaznaczyc,ze dalej to ten sam tatus by byl:-)

reklama
Vici ja Cię rozumię bo ja miałam 14 lat jak poznalam mojego m.i od tego czasu jesteśmy razem!!!!!ale rozumiesz mnie co mam na myśli mówiąc o dziecku kiedy się ma 16 lat!!!! ;-)

Zobaczcie co laska piszę!!!!!!!!

hejka :):):):-) Ja mam 16 lat i jestem w 10 tygodniu ciąży:):):) mój narzeczony ma 19 lat:):):) ja i moj kochany jestesmy ze sobą 8 miesiecy,a zareczeni jestesmy od 11.05.2007:):):) Bardzo sie kochamy:):):) pewnie was to przerazi ,ze jestem taka mloda,ale ja sama wybralam takie zycie bo bardzo kocham mojego cuuudownego i najwspanialszego przyszlego meza:):):):-):-):-)

Do góry