reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki IWONKA2006 za radę co do tego suwaczka ze mam edytować podpis ;-)Jeszcze raz dziękuje :-)
Mała juz leży w łóżeczku i ogląda teletubisie jak dla mnie to jest niezbyt ta bajka no ale dzięciom się podoba :tak:M poszedł do szpitala do teścia to i ja moge troche posiedziec na BB :-DKurcze wyszdeł 2 godz. temu i jeszcze go nie ma :confused2:Ciekawe kiedy wróci a do szpitala jest 10 min drogi i to spacerkiem.No ciekawe ciekawe:confused2:

reklama
jutro juz mnie moze nie byc ...obym nie wrocila zycze sobie tego obym zostala w szpitalu a jak nie to z dobra i konkretna data na porodzik w rece przyszla. he he dzieki za pamiec :-)

Życze aby wszystko było po twojej myśli i żeby dzidzius szybko opuścił brzuszek :-) WIem najgorsze jest to czekanie ale trzymaj sie Pozdrawiam ciepło pa

ja własnie wróciłąm ze "spacerku rowerowego" :-D moja mama coś dziś sił nie miała i mieliśmy strasznie wolne tempo :no:

o i musze leciec bo mnie wołają :no::wściekła/y: co oni by bez mamy zrobili ?:no:

A moje dzieci te duze i te male poszli sobie na spacerek ja w tym czasie sobie posprzatalam domek i wlosy umylam.Teraz juz slodko spi malenstwo a ja czekam na pizze z piekarnika.Alez moj byl wkurzony na ta gre i nadal nie moze w nia grac mimo ze ja odinstalowalismy i ponownie zainstalowalismy........Na mieszalam

Pycha a najlepiej smiac mi sie chce jak w jednym odcinku PO spiewa ze nia ma gdzie usiasc bo ma na siedzeniu tubisiowy krem"Niema gdzie usiasc,niema gdzie usiasc,niema niema niema gdzie usiasc" i moja tez tak spiewa tzn tylko niema,niema,niema:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ciekawe co tam slychac u Zuzi i Agi:confused::confused::confused::confused:

Witam!

My dziś wybyliśmy na moje ranczo, a że to 60 km. od Radomia to zeszedł nam calutki dzionek:tak: pogoda była fajna, Jędrek wyszalał się jak dzik, ja też złapałam trochę wiejskiego powietrza :tak: Czuję się świetnie.Teraz moczę nogi i klikam :-D
Nastukałyście dziś duuuużo :tak: przeczytałam wszystko, ale już nie pamiętam co komu miałam napisać :zawstydzona/y::-( Wybaczcie :sorry::sorry::sorry:

Zmykam spać, bo tak się dotleniłam, że zasnę zaraz snem dziecka :tak:

Życzę spokojnej nocki! Dobranoc!

Aaaaa Buziaczek trzymam jutro za Ciebie kciukasy :tak::tak::tak::tak:

Pa!

reklama
Do góry