reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jsorbek widzę że ubierasz butki swojej Majutce, ja tez próbowałam swojej zakładać, ale jej spadają i niestety zostaja nam kapcioszki,

a my juz najedzone, kupka zrobiona wiec spadamy na słoneczko,

a tak rano spała Majusia
bild02801ok.jpg

reklama
hej! ja juz wrucilam z zakupow! troszke znowu przytargalam oddalam jedno wzielam drugie! a wy pewnie na spacerki uderzacie wszystkie ja siedze w domku z hubkiem przymusowo jeszcze musze sie pomeczyc! szkoda mi go ale co mam zrobic! jeszcze moze roznosic zarazki a poza tym 3 jedziemy do szpitala jak pojede z chorym dzieckiem to mnie nie przyjma i znowu umawianie wiec musze jakos to przetrzymac! w sumie to wiecej spacerowalam z nim jak byl malutki w zime niz teraz !!!!!!!! ale taka polityka a na szpitalu bardzo mi zalezy!!!!!!!!!
wiec jak wy na spacerki to ja sie za sprzatanko i obiadek biore! do puzniej!
aha lady jak kierownik? nierozlozyl sie?

Pokoleji

Sorbek ale lacha z ciebie ::) :p ty wogole byłas w ciaży ??? ;)

Mordziulka
kierownik sie troche trzyma .Ma kaszel ale wlewam w niego 3 razy dziennie syropek Homeopatyczny MALINA i mysle że to nas uratuje .Mąż zdrowy wiec niema nowego nawału zarazków ;D

My już po spacerku a raczej po obleceniu rynku w koło i wszystkich pobliskich sklepów gdzie moge wjechac zz wózkiem czyli : 1 SKLEP :BIEDRONKA ::)
Przytachałam mrożonke z grzybkami i na obiad będzie grzybowa ;D

Co do butów to my PYCHA już od dawna w buciorach chodzimy .Ubieraj na skarpeteczke , lepiej sie trzymają

teraz siedze i wcinam precle z biedronki i zagryzam batonem <dbam o linie ::) >

Sorbus zaraz znajde foto kurtki to ci wkleje .A ty poszłaś na spacer w tej nowej spacerówce ???

Czesc Magdazłodzi :) Napisz nam coś o sobie i oa swoich maluchach :)

Słoneczko słoneczko kochane jesteś. Czekam aż synek się obudzi zjemy mleczko i na spacerek. Aż mi się chumorek poprawił jak taka pogoda za oknem :laugh:
CZeść Magda śliczne dzidzie, ja też jestem z Łodzi :)
PychaMajusia śpi bosko :laugh:

No to zaczne od siebie
Mam 28 lat i mieszkam sobie z mężem i córeczkami w Łodzi na teofilowie
Jesteśmy małużeństwem od czerwca 2002 roku.Jestem wesołą i troszke gaduowata osóbka i lubie pisac na forach.
Znalazłam was bo chciałam cos dowiedzec sie o skazie białkowe(właśnie u Kasi zdjagnozowali skazę białkową)j.Ciesze sie że jest tu duzo osób z Łodzi.Nie pracuje i siedze właśnie z córciami w domku.
A teraz troszke o moich dziewczynkach
Julia ma 4 latka i jest bardzo żywiołowa istotka wszędzie jej pełno i buzia jej sie niezamyka,bardzo kocha swoja młodsza siostrzyczke i bardzo czekała na jej przybycie nawet niejest o nia zazdrosna choc wiadomo że nieraz zdarza sie mała scysja.
Kasia 5 kwietnia skończy 6 miesiecy jest bardzo spokojnym i usmiechnietym bobaskiem.Jest bardzo ciekawa swiata i wszystko ja bardzo ciekawi co sie wokół niej dzieje.Rozsyła usmiechy do wszystkich osób które zwracaja na nia uwage.Niemamy jeszcze pierwsego ząbka i czekamy bardzo na te chwile.Szkoda że jest alergikiem i łapie czesto infekcje.Potrafi juz sie przekręcać na boczki i łapie rączkami wszystko co jest w jej zasiegu i pakuje do buzi ;D
Karmie ja cału czas piersia i powolo zaczynam rozszerzac diete.Nielubi smoczka tylko swoje paluszki.
No to chyba bybyło na tyle.Alez sie rozpisałam

reklama
L4dY-bIrd pisze:
Pokoleji

Sorbek ale lacha z ciebie ::) :p ty wogole byłas w ciaży ??? ;)

Sorbus zaraz znajde foto kurtki to ci wkleje .A ty poszłaś na spacer w tej nowej spacerówce ???

ja od dawna w spacerówce chodzę wygodniej, a kurtka myśłałm że dla Jasia ::) :-[
A z ta lacha to dałas czadu chyba że wkleiłam nie swoje zdjecie przez pomyłkę ;) :p

Do góry