reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć babeczki my już od 6 na nużkach,ja juz po zakupkach,śniadanku,kawuni....zaraz druga sobie zrobie :) mały znowu zasnoł a ja wpadłam sie przywitac
Dziś rodzice wpadaja a my mamy wychodne a jutro w pociąg do Białegostoku i na urodzinki drugiej babci :)

reklama
Witam sie babeczki i ja

tez smigam na spacerek zaraz bo słoneczko swieci.

L4dY pokaz tą kurtałkę

Ale macie fajnie jedna do babci druga do tesciów kurcze ale wam zazdroszczę. Ale moja tesciówka wraca za tydzień i tez sobię odpoczne :p :p :p

witam w słoneczny marcowy ranek

ja czesto tu nie pisze bo jakos ostatnio weny nie mam , ale czytam na bierząco i własnie tak wam zazdroszcze tych wyjazdów, my najbliższa rodzinke mamy na miejscu, a do tego wczoraj nasze autko pjechało do warsztatu na gruntowny remont, więc przez najbliższe 4 tygonie jesteśmy wziemieni :( a tu taka ładna pogoda

teraz czekam az moja Majusia się obudzi, zje i pójdziemy chociaż na długaśny spacerek :)

No Majutek tez jeszcze spi.
Juz się nie moge doczekac kiedy ten snieg stopnieje - be fuj ten snieg a kyż :p :p :p
A to ja i moja mała elegantka

obraz0746he.jpg

Witam. To teraz ja się odchacze z kawusią  ::). Komp już mi śmiga - nie mam dziwnych komunikatów hehe  :laugh: normalnie blondynka i sobie poradziłam sama bo mój mąż do kompa to ma dwie lewe ręce ale to starczy wiek  ;D . Moja mysza teraz słodko śpi a ja jak zwykle relaks przy kompie i podglądanie co tu ciekawego słychać. Pogoda robi się piękniuchna wreszcie wiosna zawitała, oby na dobre.

reklama
Do góry