reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sorbek pewnie ze powinnas isc zjebac najpierw ta pania co ci sprzedawala a potem do kierowniczki zobaczysz jeszcze zebys zadowolona byla to wyjdziesz z jakimis prezentami!!!!!!! hihihi! a jak beda ci wmawiac ze nic jej sie nie stalo bo to nie zaszkodzi ze wieksza dawka to powiedz ze jak by to antybiotyk byl albo co daj im popalic!!!!!!!
ja wlasnie koncze obiadek bo mezulek puzno z p[racy wraca wiec o takiej poze jadamy gotuje sosik i ziemniaczki.
lady ty to nie masz za dobrze? tak sobie do tesciow jezdzic nie dosc ze masz fajowych (ja na swoich tez nie narzekam ale oni sa na miejscu wiec nie moge sobie zrobic wycieczki!) to jeszcze wycieczka zajma sie jasiem i wogule... fajnie ze sie tak bardzo cieszysz!!!!!!!!!!!!

My juz po spacerku, teraz Maja będzie wcinac morele :)

Znalazłysmy troche wiosny...
bild03208hv.jpg

ale wam zazdroszcze! ja tez bym chciala wyjsc!!!!! dzis juz nie bo jest za puzno ale jutro ide!!!!! z hubkiem oczywiscie!
pycha gdzie ta wiosna? mow szybko to pujde i ja pogonie!!!!! a tak wogule to pod jaka postacia twoja mala je morele?

Pycha pisze:
podporzadkowałam sie i wkleiłam zdjecia w osobnych postach

dzieki, dzieki ;D ;D ;D

mordziulka własnie o tym pomyslałam że kwas foliowy to nic ( bo na ulotce pisze że nie zanotowano przypadów przedawkowania) ale jak by to było co innego??? Zabiłabym gołymi rękami, ale teraz juz bedę dokładnie pytac lekarza i potem sprawdzac każdego farmaceutę, a niech sie tylko pomyli łeb urwę

cześć wam ja znów ni z gruszki ni z pietruszki.
pogodę mamy fajową słoneczko świeci dziś cały dzionek i ciepło jest nawet i w zimowej kurtce strasznie się zgrzałam;D ;D to uciekam dziewczyną się zająć teraz troszkę ,uczę ją obsługi nocniczka ;D i dużo na dworku jesteśmy to czasu brak :-[ :laugh:

Ta aptekarka jakaś chora ciekawe co innym wydają ::)

reklama
Ale jestemn zneczona od 13 na spacerze i wlasnie weszlam, no moze 0 17
CHiba z10 km mam w nogach
Ale jest zmeczona a jeszcze czeka mnie steperek tylko jak kasio usnie
Fajnie wam ze sobie kupujecie- ja mam postanowienie ze musze schudnac do tej mojej garderoby bo za duzo jej mam

Do góry