reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej! welasnie jem kolacje! hubcio spi juz od 21.20 byl padniety znowu sa u nas znajomi i jak przyszli to malo nie wyskoczyl w powietrze! znowu byly spacerki po domciu i sila zeczy musial pasc!
a tak wlasciwie to wpadlam powiedziec
dobranoc!!!!!!!!

reklama
lady hubcio spi rano kolo 10 i potem kolo 16 wstanie o 18 czesem po i na nocke dostaje jesc o 21 i potem musi sie beknac i lulu! ale zeby sie to unormowalo to musilismy sie niezle nameczyc! trawlo to jakies 10 miesiecy! a do tego czasu hubert dostawal jesscn na noc na spiaco kolo23 bo on byl dzieckiem zygajacym (sory za slowo ale faktycznie tak bylo i "zwracajacym" to za malo powiedziane!) ale na szczescie juz ok rehabilitacja daje jednak jakies skutki!
jeszcze raz
dobranoc

Cześć dziewczyny dwa dni nas nie było a tu normalnie 10 stron do czytania  ::). Właśnie jeszcze musiałam sobie kompa poprzestawiać bo mi jakiś głupi komunikat wyskoczył że pirat jakiś czy cuś hehe  :p ale teraz jest już gicio - zabiłam drania  ;) ;)
 Moja Oleńka ma jednak chyba skaze białkową i teraz jestem na super diecie bezmlecznej i bezjajecznej - normalnie katorga ale czego się nie robi dla naszych maleństw. Mam tylko nadzieje ze to uczulenie jej szybko przejdzie a wysypka jeszcze szybciej.

Oooo jak ja się dorwałam wreszcie do kompa to wszyscy już lecą śpochulkować hehe, w takim razie kolorowych snów dla śpioszków. Mój skarb też już śpi a mama flirtuje na necie hehe ::)

DZIEN DOBRY!!!!!!!!!!
dzis pierwsza sie melduje! zaraz wybywam na zakupki bo wczoraj poszlam ale oczywiscie zapomnialam o polowie rzeczy! i ciuszka oddac co kupilam tydzien temu! potem obiadek (choc znowu nie mam koncepcji!) i moze poklikam tropszke!

Wczoraj dostałam extra kurtke <pilotke > którą wylicytowałam za mega sume ...21 zł ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
kurtka jest nówka z metkami .normalnie jestem w szoku taka superowa :p :p :p .
i ide dzisiaj w niej posmigać na miacho ::)
a jutro jedziemy .....do teściów ;D jezusiczku ale sie ciesze ;D i znowu mały urlop od noszenia Jasia 8)

Witajcie!
My juz sie tez odchaczamy
Ciezki byla ranek od 4 Jasio marudzil stekal na kupke a nie mogl zrobic , za troszke mu jabluszko podam moze pomoze.
Poniewaz dzis czwartek pryskam na targ- moze co kupie??

reklama
My juz też na nozkach. Rano była wielka awantura bo prubowałam przestawic macia na lewygo kciuka i.... nic Macio znowu wygrał :(

Do góry