reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie nowe mamusie

I MAM MAłY APEL : WKLEJAJCIE JEDNO ZDJECIE NA JEDEN POST BO BARDZO DłUGO SIE OTWIERAJą A TAK O WIELE SZYBCIEJ CO WY NA TO ???

reklama
Ale sie dzisiaj wqur.... w aptece okazało się że poprzednim razem w aptecezamiast kwasu foliowego 5 mg wydali mi 15 mg i ja dawałam dziecku aż tyle normalnie szlag mnie trafia chyba sie wybiorę do kierowniczki tej apteki >:D >:D >:D

Sorbuś o jaaaaa no to wiesz co.....co za dzady !!! Idz do kierowniczki i powiedz jak sprawa wygląda i żeby taka sytuacja sie niepowtuzyła bo nagłosnisz to w tv ;D < to na nich zawsze działa > a na Majutku to sie nieodbiło ???
Ja tak miałąm jak w 7 miesiącu lezałam w szpitalu a oni mnie tamwcale niechcieli przyjąc :p Mąż zadzwonił do tv i opowiedział sprawe , ordynator sie dowiedział i tego samego dnia miałąm taką słuzbe że ho ho ;D

a jak dajesz sobie rade w tej spacerówce ???
Ja sie zastanawiam nad przełożeniem Jasia juz własnie do spacerówki <znaczy my mamy wozek 2 w 1 i chcem juz zropbić spacerówke < niech sie buidulek pomęzy w tej puki tatus niezarobi na new car ::) :p >

wiesz ona leży w tej spacerówce więc jest ok ale zastanawiam sie jak zdejmę ten ochraniacz na nózki czy mi nie wyjedzie z tego wózka ::) ;D ;D ;D

reklama
L4dY-bIrd pisze:
;D wyjsc to niewyjdzie ale możę teraz zmarznąć .a masz śpiworek ?

Nie mam własnie ale narazie to chyba jeszcze jej nie bedę sciągać tego na nózki dopiero jak sie ociepli ja mam o taki wózek

naspacerkucopy8oa.jpg

Do góry