reklama
L4dY-bIrd
doula
:angel:
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
L4dY-bIrd pisze::angel:
;D ;D ;D
L4dY-bIrd
doula
ale mi wyszła zajebista grzybowa ;D.
dziecko mi sie najadło i spi ;D
dziecko mi sie najadło i spi ;D
L4dY-bIrd
doula
Sorbuś o jaaaaa no to wiesz co.....co za dzady !!! Idz do kierowniczki i powiedz jak sprawa wygląda i żeby taka sytuacja sie niepowtuzyła bo nagłosnisz to w tv ;D < to na nich zawsze działa > a na Majutku to sie nieodbiło ???
Ja tak miałąm jak w 7 miesiącu lezałam w szpitalu a oni mnie tamwcale niechcieli przyjąc Mąż zadzwonił do tv i opowiedział sprawe , ordynator sie dowiedział i tego samego dnia miałąm taką słuzbe że ho ho ;D
a jak dajesz sobie rade w tej spacerówce ???
Ja sie zastanawiam nad przełożeniem Jasia juz własnie do spacerówki <znaczy my mamy wozek 2 w 1 i chcem juz zropbić spacerówke < niech sie buidulek pomęzy w tej puki tatus niezarobi na new car : >
Ja tak miałąm jak w 7 miesiącu lezałam w szpitalu a oni mnie tamwcale niechcieli przyjąc Mąż zadzwonił do tv i opowiedział sprawe , ordynator sie dowiedział i tego samego dnia miałąm taką słuzbe że ho ho ;D
a jak dajesz sobie rade w tej spacerówce ???
Ja sie zastanawiam nad przełożeniem Jasia juz własnie do spacerówki <znaczy my mamy wozek 2 w 1 i chcem juz zropbić spacerówke < niech sie buidulek pomęzy w tej puki tatus niezarobi na new car : >
L4dY-bIrd
doula
jem drugi tależ tej grzybowej ...chyba zaraz mi uszami wyjdzie ;D
L4dY-bIrd
doula
;D wyjsc to niewyjdzie ale możę teraz zmarznąć .a masz śpiworek ?
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
L4dY-bIrd pisze:;D wyjsc to niewyjdzie ale możę teraz zmarznąć .a masz śpiworek ?
Nie mam własnie ale narazie to chyba jeszcze jej nie bedę sciągać tego na nózki dopiero jak sie ociepli ja mam o taki wózek
Podziel się: