reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry!
U nas pogoda okropna. Wczoraj taki upał, a dziś taka kiszka:-(
Dobrze, że Jędrek dał pospać :tak:

Ewcia fotki fajne! Życzę powodzenia na rozmowie!

Leika u mnie wczoraj z BB było ok.

Patii z tą energią to zapraszam do mnie:tak: okna muszę umyć i nie mogę się zebrać ;-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:;-) przy okazji poplotkujemy :tak:kawkę wypijemy :tak: Zapraszam!

reklama
Witajcie kobitki tak sobie poczytałam to wam zazdroszcze ze wasze maluchy tak długo śpią.Dla mnie to :szok: jak mała wstanie o 8.00 Zawsze śpi max do 7.00 a chodzi spać o 21.00.:-)
U nas ciągle pada deszcz no i znowu bedziemy siedziec w domu szkoda mi małej bo strasznie sie nudzi zabawki które ma to jej sie znudziły tak musze jej coś wymyślać żeby sie czymś zajeła;-)Dzisiaj z samego rana to mi pomagała w różnych czynnościach domowych min. ścielanie łóżka.Tak więc jej najlepsze zajęcie jest wtedy kiedy moze coś robić ze mną a najlepiej kiedy moze pobałaganić w kuchni :eek:
Postanowiłam wkleić pare fotek
.png

Pozdrawiam i tzrymajcie sie ciepło pa

Witam Was bardzo serdecznie:-). Jak czytam te przeróżne opowieści co ludzie wyczyniają i wogole jaką mają fantazje- to normalnie:szok::rofl2:
U nas weekend należy zaliczyć do udanych, na chrzcinach było bardzo fajnie, oczywiście mój mały musiał latać po kościele i gadać, a ja za nim paradowałam:sorry2:
Wczoraj to chyba każdy czuł się kiepsko, ja gdybym mogła to bym z łóżka nie wychodziła, ale obowiązki wzywają. Wieczorkiem wybraliśmy sie na godzinny spacerek i po nim czułam się znacznie lepiej;-)
Ewcia zdjęcia świetne, też juz marze o urlopie :-)Życze powodzenia na rozmowie o pracę!!!
Buziaczek, nie denerwuj się już nie długo przywitasz swoje maleństwo na świecie i życze z całego serca aby było szybko i bezboleśnie:tak: i napewno tak będzie:tak:
Zmykam zrobić sobie kawke i śniadanko zjeść!!!
A mój BArtek poleciał do swojego pokoju do łóżeczka i położył się- ciekawe czy sam zaśnie:-), bo jak narazie to z mamą zasypia.
Później doczytam co jeszcze napisałyście, bo przyznam się szczerze, ze nie dokładnie czytałam wszystko.:zawstydzona/y:

Hej. Ale pogoda się zrypała :no:, miałam nadzieję że prognozy są mylne skoro wczoraj taki upał mieliśmy a tu od 4:30 pada ( wiem bo Maja mnie obudziła o herbatkę i nie spałam półtorej godziny ).
Ale dobra strona takiej pogody to ta że tatuś przyjedzie od razu po pracy i pojedziemy wszyscy na zakupy a nie będę musiała sama z dzieckiem. No ale przyjedzie zły na pogodę go on chyba nigdy tego płotu nie skończy :no:, mnie już też to zaczyna wk...
Wczoraj Mariusz przywiózł filmy które zamówiłam u jego kolegi w kwietniu :szok:, no czas realizacji expresowy, i dla Mai "Mój brat niedźwiedź" to sobie obejrzy coś nowego, bo ja nie mam na czym gdyż 2,5 miesiąca temu teść spalił nam połowę sprzętu w domu i nasze kino jeszcze nie wróciło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a ja od razu mówiłam że tak będzie żeby dali kasę na nowe i już skoro się chwalą że tyle mają.
ewcia ale przystojniaki te Twoje chłopaki :tak::-D:-D, super fotki.
patii to z jednej strony dobrze że tak masz bo co najmniej raz w miesiącu masz błysk w mieszkaniu ;-)
dominika wklej parę zdjęć z imprezki
Idę na śniadanko

Hej dziewczyny Co za beznadziejna pogoda oszaleć można:crazy:
Patii jeśli masz nadmiar energi to możdesz dać mi troche ja mam je chyba za małoa:crazy:
Ewcia fajne zdjęcia:tak:Widać że nawet pogoda nie popsuła dobrej zabawy:tak:
A wracając do ludzi którzy wiecznie narzekaja na brak forsy to też znam takich. Dziewczyna wiecznie narzeka że tak im ciężkao pieniędzy nie ma po czym idzie do sklepu typu Makalu i kupuje kilka bluzeczek na dzień dobry i to nie przy obniżce chodzi tylko do prywatnych lekarzy a fryzjer to taki salon gdzie zwykłe podcięcie siedemdziąt zł kosztuje.:crazy: i wszystkich wkoło wykorzystuje Od takich ludzi z daleka , bo dosłownie można poczuc się jak ostatni łoś przy nich :crazy:
Ewcia powodzenia na rozmowie:tak:

cloe hehe no jak tak teraz czytam te historie, łącznie z moją to zaczyna być jasne dlaczego oni kasy nie mają, bo żyją ponad stan :tak:, ale tak poważnie to bardzo przykre i tak jak ktoś napisał źle czuje się ten wykorzystany a nie odwrotnie.

hej kobiety

ja znów na chwilę, bo obowiązki czekają :no: patii poprosze troche tej energii, bo ja dzis to bym tylko spała

Ewcia widac że wyjazd udany, fajna z was rodzinka :-)

Jusia moja Maja tez najlepiej lubi robić to co ja, tylko nie zawsze tak można

Dzisiaj z samego rana to mi pomagała w różnych czynnościach domowych min. ścielanie łóżka.Tak więc jej najlepsze zajęcie jest wtedy kiedy moze coś robić ze mną a najlepiej kiedy moze pobałaganić w kuchni :eek:

Moja Majka to samo, a kuchnia to raj :tak:. Klopsów mielonych to nie popuści, ziemniaki mi musi podać a obrane umyć :sorry2:, jajka na jajecznice miesza, schab utłucze i tak bym mogła wymieniać. A i szaszłyki ostatnio też robiła :no:. Bardzo dobrze od września ona będzie gotować obiady ;-):-D:-D, bo ja to krucho z czasem mogę mieć.

Siemka siemka,mam wspaniały humorek....

Agatko ile to ode mnie te Kozy,ja nie wiem,musze na mape zazerknąć...

Wogóle to dostałam prace,ide od 1 września do pracy,hurrraa...

Leiczka no w sumie nie wiem jak zajde co zrobie,jeszcze o tym nie myśłałam,jeszcze nie mam umowy,także moż ezrezygnuje wtedy,ale jak nie zajde to lepiej prace mieć.:tak:;-)

Patii mężulo wrócił przed 2 w nocy,w stanie takim nawet w miare,myślałam,ze bedzie gorzej...ale nie było źle...

Ania138 dzuieki,u mnie tez pogoda do bani,pada,wieje i pada wieje no i tak na zmiane,,,,

Dzieki z akomplementy wy tez super macie rodiznki....

reklama
Do góry