reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam znowu.Tak się u nas przejaśniało,że już od ponad godziny leje:-(
Zdięcia super wszystkie a wakacje w przyczepie to super sprawa(nigdy nie byłam ale tak myślę:yes:)
Gratulacje dostania robótki,ja też miałam możliwość pracy ale nie wyszło bo nie mam co z Victorem zrobić.
A ludzi co nie mają kasy a kupują np.spodnie za 300pnl to też znam:no2:

hej hej

no mieszkanko mam na błysk,boze ale tornado ze mnie he,he;-);-)
Lecz niestety już nie dam rady nic więcej sprzątac a więc wybaczcie ;-);-);-)

>>nawet juz byłam na kawce z zuzą u mojej kuzynki.Zuza w drodze do domu w aucie zasnęła i przy przenoszeniu ją do lózeczka nawet nie drgnęła.ŚPI SOBIE SMACZNIE i ładuje akumulatorki he,he

SAWA Z CHĘCIĄ BYM WPADŁA DO CIEBIE ALE TYLKO NA KAWE HI,HI.NO NIE ŻARTUJE,POSPRZĄTAŁA BYM TOBIE:-):-):-)A GDZIE TY MIESZKASZ TO BY NAWET GŁUPI POMYSŁ NIE BYŁ BY SIĘ KIEDYS SPOTKAC Z WAMI WSZYSTKIMI OCZYWIŚCIE.JA MIESZKAM DOKŁADNIE W MOSINIE,TO JEST JAKIES 22 KIM OD POZNANIA:baffled::baffled::baffled::baffled::rofl2:

EWCIA GRATULUJE NOWEJ PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A JAKA TO PRACA JESLI MOŻNA WIEDZIEĆ??AHA JUŻ PRZECZYTAŁAM ŻE NAUCZYCIELKĄ MATEMATYKI,UUUUU U MNIE Z MATMĄ HMMMM...KIEPSKO ZE TAK POWIEM JAKBY CO KIEDYŚ WPADNE NA KORYPETYCJE,JAK BĘDZIE TRZEBA HE,HE:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

VICI NA POCIESZENIE POWIEM ŻE W NIEDZIEL MA BYC 32 STOPNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZARAZ WRACAM DO WAS,BO BEDE ZARAZ WCINAĆ PIEROGI Z SEREM,MNIAM,MNIAM UWIELBIAM JE!! :-)

Witam po poludniu:-)Ja od rana jezdzilam na stare mieszkanko co mi remontuja pokoj z chlopakiem pogadac ktory nadzoruje i mi odplatnie zrobi inne rzeczy ktore ja bym chciala miec zrobione a do niego nie naleza w zakresie wiec jest ok:tak::-)Glowa mnie nawala,i tylko leze w lozku a w miedzy czasie pitrasze w kuchni:tak:Jesli chodzi o pory budzenia sie rano to ostatnio odpukac moje dziecko spi do 9 :-):-):-):-):-):-)Teraz tez spi juz godzine:tak:Chodzi spac latem miedzy 20-22 zalezy od dnia:tak:

Ewcia gratuluje pracy!!!!! A co jesli bedzie fasolka w brzuchu?

Buziaczek to rzeczywiscie nie jest ciekawie tam w tym kraju.Ja odrazu w w dniu terminu porodu musialam isc na ktg zeby sprawdzili czy dziecko ma dobre tetno a na drugim badaniu ktg,dwa dni pozniej juz mnie zostawili bo tetno bylo spowalniajace i wywolanie porodu:tak:

Ewcia
Agatko ile to ode mnie te Kozy,ja nie wiem,musze na mape zazerknąć...

hehehe Ewcia jedyne 600 km od Ciebie:-p:-D na drugim koncu Polski w gorach:-p
Ale oczywiscie moje zaproszenie jest dalej aktualne:tak:

Posprzatalam caly domek i myslalm ze sobie chwilke odpoczne....a tu M dzwoni ze mi robote wiezie:crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry: i tearz zonwu nie moge sobie siedzec na bb calymi dniami:sorry2:, ale mam to zrobic do piatku i pozniej znowu bedzie luzik mam nadzieje, a troche kaski zawsze sie przyda.
No nic to ide pracowac troszke, choc nie wiem czy mi sie dzisiaj uda bo maly juz nie spi:crazy: i wymaga dzisiaj odemnie zebym caly czas poswiecala jemu...

sprobuje zajrzeć do was pozniej

reklama
Ewcia gratuluje pracy:tak: podziwiam ludzi ktorzy sa nauczycielami......... ja nigdy nie moglabym nim zostac bo by mnie z dzieciakami szlg trafil jakbym im tlukla tlukla i efektow by nie bylo....., Moj M tez chcial byc zawsze nauczycielem matematyki, nawet studia a tym kierunku zaczal, ale wytrwalosci mu braklo:no:

Do góry