E
Ewcia81
Gość
Dzięki Leiczka....Ewcia - gratuluję!!! :-)
Dzieki dzięki,chętnie udziele korki,hahahahej hej
EWCIA GRATULUJE NOWEJ PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A JAKA TO PRACA JESLI MOŻNA WIEDZIEĆ??AHA JUŻ PRZECZYTAŁAM ŻE NAUCZYCIELKĄ MATEMATYKI,UUUUU U MNIE Z MATMĄ HMMMM...KIEPSKO ZE TAK POWIEM JAKBY CO KIEDYŚ WPADNE NA KORYPETYCJE,JAK BĘDZIE TRZEBA HE,HE
Iwonka nie wiem,umowy jeszcze nie podpisałam,takze tylko bym powiedizala z ejestemw ciazy i na pewno powiedzieli by mi nara...hehe obadamy...jak to bedize...Ewcia gratuluje pracy!!!!! A co jesli bedzie fasolka w brzuchu?
hahahaaaa ja mysłałam,że mało,hehe nawet męża pytałąm gdzie to est.....moz ekiedys skorzystam...Ewcia
hehehe Ewcia jedyne 600 km od Ciebie na drugim koncu Polski w gorach
Ale oczywiscie moje zaproszenie jest dalej aktualne
sprobuje zajrzeć do was pozniej
hehe nom trudne były studia,ale ukończyłąm i moge uczyc teraz..Ewcia gratuluje pracy podziwiam ludzi ktorzy sa nauczycielami......... ja nigdy nie moglabym nim zostac bo by mnie z dzieciakami szlg trafil jakbym im tlukla tlukla i efektow by nie bylo....., Moj M tez chcial byc zawsze nauczycielem matematyki, nawet studia a tym kierunku zaczal, ale wytrwalosci mu braklo
Jak byłam małą zawsze bawiłam sie w skzole no i plany s[ełnione bede a w sumie jestem nauczycielka...