reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia - gratuluję!!! :-)
Dzięki Leiczka....

hej hej
EWCIA GRATULUJE NOWEJ PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A JAKA TO PRACA JESLI MOŻNA WIEDZIEĆ??AHA JUŻ PRZECZYTAŁAM ŻE NAUCZYCIELKĄ MATEMATYKI,UUUUU U MNIE Z MATMĄ HMMMM...KIEPSKO ZE TAK POWIEM JAKBY CO KIEDYŚ WPADNE NA KORYPETYCJE,JAK BĘDZIE TRZEBA HE,HE:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Dzieki dzięki,chętnie udziele korki,hahaha

Ewcia gratuluje pracy!!!!! A co jesli bedzie fasolka w brzuchu?
:tak:
Iwonka nie wiem,umowy jeszcze nie podpisałam,takze tylko bym powiedizala z ejestemw ciazy i na pewno powiedzieli by mi nara...hehe obadamy...jak to bedize...

Ewcia

hehehe Ewcia jedyne 600 km od Ciebie:-p:-D na drugim koncu Polski w gorach:-p
Ale oczywiscie moje zaproszenie jest dalej aktualne:tak:
sprobuje zajrzeć do was pozniej
hahahaaa:-D:-D:-D:-D:-Da ja mysłałam,że mało,hehe nawet męża pytałąm gdzie to est.....moz ekiedys skorzystam...

Ewcia gratuluje pracy:tak: podziwiam ludzi ktorzy sa nauczycielami......... ja nigdy nie moglabym nim zostac bo by mnie z dzieciakami szlg trafil jakbym im tlukla tlukla i efektow by nie bylo....., Moj M tez chcial byc zawsze nauczycielem matematyki, nawet studia a tym kierunku zaczal, ale wytrwalosci mu braklo:no:
hehe nom trudne były studia,ale ukończyłąm i moge uczyc teraz..

Jak byłam małą zawsze bawiłam sie w skzole no i plany s[ełnione bede a w sumie jestem nauczycielka...

reklama
NO JA ZJADŁAM PIEROGI,MĘZOL WRÓCIŁ PRĘDZEJ Z PRACY I UPYCHCIAŁaM MU SZYBKO OBIADEK(ZIEMNIAKI DUSZONE I SMAZONą KIEŁBASKA Z SURÓWECZKĄ)teraz czekamy az sie mała obudzi i zmykamy do moich rodziców na kolacyjke a ja między czasie wysmyknę się do mojej kumpeli z podstawowki
>>Z jakimś piwkiem ją przywitam ;-)
tak więc zmykam dziewczyny
miłego wieczoru i do jutra ;-) ;-)

Buziaczku takie czekanie chyba najgorsze wiec pogadaj z Blanka moze zrozumie:-)wytlumacz jej wszystko hehe i powiedz stanowczo wylaz to moze pomoze.

Ewcia gratuluję:-) Jak to sie fajnie wszystko układa:tak:
Patii u ciebie mieszkanko lśni a u mnie sajgon:sick: i jakoś nie mam siły sie za to brać.
Vici skoro teraz u was brzydka pogoda to może w niedziele też upały zawitają;-)
Iwonka czy ja dobrze rozumię szykuje wam się przeprowadzka?
Moja córcia "zdradziła" mnie z dziadkiem, ja mam sobie iść dzidzia jest ważny. nawet sie cieszę odrobina czasu tylko dla siebie byle by nie weszło jej to w nawyk:baffled:

cze Dziewczyny!!! Wpadłam na chwilkę-ostatnio nie ma czasu siedzieć na bb bo czytam książkę!!! Tak mnie wciągneło że nie wiem kiedy skończe mam jeszcze 3 serie do przeczytania!!!Ale mówie Wam książka BOMBA!!!!!!

A tak poza tym to dziękuję za życzenia dla M!!!! Jesteście kochane!!!! Buziaki wielkie dla Was!!!!

Normalnie chodzę jak ta głupia z tele. i czekam na wieśći od Buziaczka ze urodziła!!!!:-):-)

Ewcia super fotki z wakacji!! Zazdroszcze Ci !!!!:-):-):-) i gratuluję Nowej pracy!!! i przyjezdzaj w tą str.Pl następnym razem!!!!! Ja mieszkam niedaleko Agatki to miło będzie Was poznać!!!!:tak::tak:

Witajcie Kobitki;

widzę ,ze pogoda wszędzie jest do luftu:-:)-:)-:)-(.Ale ponoć od soboty wraca lato.....super ,bo w sobotę zaczynamy wczasowanie:tak::tak::tak::tak:

Od tego deszczu coś się porobiło z moim dzieckiem.Śpi w dzień a nocą buszuje.Dzieki temu ja padam na pysk,a tu tyle jeszcze szykowania w związku z wyjazdem

Ewcia-zdjecia super.Nasze dzieci mają takie same baseniki.Ja też kąpię Kacperka w misce na wyjazdach,boi się myc pod prysznicem...:-:)-:)-(
Gratulacje z okazji zdobycia pracy,pewnie będziesz mniej do nas zaglądać.Szkoda

Qrcze,ja nie mam melodii do sprzątania.Zostawię tę przyjemność do powrotu z wczasów,nich się chałupa dobrudzi:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
No wreszcie zrobilam wakacyjna notke na blogu,tak wiec chetnych zapraszam serdecznie i prosze o maly wpisik w komentarzach lub ksiedze:-p:-)
Ewcia zapomnialam napisac ze super zdjecia macie z Mazur i fajnie wygladacie w trojeczke:tak::tak::tak::-)
Cloe Nie nie,ja mieszkam teraz w domku z wlasnym ogrodkiem a tamto mieszkanko jest komunalne i nalezy do mnie.Jest malutkie ale teraz dostalam dodatkowy pokoj wiec powiekszy sie do 45 metrow.Ja tamtego mieszkania nigdy sie nie zrzekne bo nie wiadomo co los przyniesie,a niech sie tfu tfu kiedys rozstane z moim Robertem i bede miala zawsze gdzie wrocic.Teraz mieszka tam Robert siostra,mialam wynajmowac ale w koncu ona tam mieszka.Mam zamiar zamienic te mieszkanie na inne wieksze za dlug np.Duzo jest takich ofert wiec napewno sie skusze.Moje jest z niskim czynszem wiec napewno chetnych znajde.

Do góry