reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No dobra zmykam spać,bo na 9 na rozmowe o prace...
Ciekaw o ktorej mó ślubny zlezie ze szwagrem do domu...
dobranoc...

Dzieńdoberek.
Jak czytam co ludzie wyprawiają to się dziwię.Ja tam się natknęłam na ludzi którzy wyolbrzymiają ile to oni kasy nie mają.Na takich też cholera bierze.
Wczoraj u nas pogoda w kratke mam nadzieje,że dziś będzie lepiej:yes:

:tak:Witam my juz po sniadanku, Igor wstal dzisiaj o 7..... nie dal mi pospac.
U mnie pogoda dzisiaj do bani leje i jets zimno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kolehjny dzien w domu:no:

Ewcia81
Wiecie co tak czytam z ejedna do drugiej by pojechala na kawe,ja tez z checia,kukam tu kto mieszka najblizej mnie,,,hmmmmm,bo ja mam swoje auto,,cmyk kyk i jezdem..

ja mieszkam blisko ciebie:-p wpadnij do nas na kawke...... zapraszam serdecznie:tak:

witajcie

ewcia fajne foty z wyjazdu, no i oczywiście czekamy na relację z rozmowy o pracę...powodzenia

moje maleństwo wstało o 6 nakupciało i po przebraniu dalej śpi :-) pogoda butelkowa

Dzień dobry!

Czy Wy też nie mogłyście połączyć się z forum wczoraj koło 22? Tak wolno mi się ładowała każda stronka, że sobie odpuściłam...

Buziaczek - a próbowałaś lewatywki? Ona często wywołuje skurcze...

Ewcia - a co to za pracka będzie (nie wiem, czy już pisałaś...) no i co zrobisz, jeśli jednak zajdziesz teraz w ciążę?

reklama
:rofl2:;-)dzień dobry

dziś zuza obudziła się po 8 w sumie to małżon ja obudził jak wstawał do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
>>a ja dziś dostałam @ i znow mnie ciągnie do sprzątania,odkąd pamietm zawsze jeden dzień przed @lub w dzień @mam tyle energii ze o matko.Za to w drugi dzień umieram z bólu brzucha.:crazy::crazy:
>>u NAS TEZ POCHMURNO,KURDE JUZ SZLAK MNIE TRAFIA,CO TO DO HOL...ZA LATO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

LEIKA JA WCZORAJ NIE OGŁAM SIĘ POŁACZYĆ Z BB,ALE TRWAŁO TO CHWILKĘ :-)
EWCIA SUPER FOTASKI I CZEKAMY NA WIEŚCI POWIĄZANE Z ROZMOWĄ O PRACĘ
>A JAK TAM MĘZOL O KTÓREJ WRÓCIŁ,TRAFIŁ DO DOMU ??:rofl2::happy2:

KASIRA ZAZDROSZCZE CI ZE TWÓJ SKARBEK TAK DŁUGO SPI.W SUMIE TO ZUZA TEŻ ZA WSZEŚNIE NIE WSTAJE. TAK NAPRWDE 8 GODZINA TO PÓŹNO.NO ALE JA BYM CHCIAŁA ŻEBY SPAŁA CHOCIAŻ DO TEJ 10 HE,HE:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
VICI OOO TWÓJ WIKTOREK TEŻ DZIŚ SPI DŁUGO.:szok:CO WY TYM DZIECIOM ROBICIE ŻE TAK DŁUGO ŚPIĄ;-);-);-);-)

NO TO JA ZMYKAM POODKURZAĆ,BO JAK JUZ WSPOMNIAŁM ENERGIA MNIE ROZNOSI HE,HE

BUŹKA DLA WAS

Do góry