reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewczyny dzięki za dodanie otuchy i miłe słowa:-)
iwonka córci 5 niech też szybciutko się pojawiają

no i jestem troche żywsza, ale zaraz mąż wyjdzie z łazienki i będe musiała spadac coby nie narzekał że sie nim nie zajmuję :-) a od rana troche byłam zmęczona, bo to jeszcze sobotnia impreza wychodziła, a do tego na zakupach byłam od 9 do 15

iwonka współczuję tej zimnej wody :no:

Buziaczek trzymam kciuki żeby córcia jak najszybciej zawitała :-)

patti ty mi tu o frytkach, a ja jogurt light na kolację zjadłam :no:

a w piaskownicy to moja Maja już w tamto lato siedziała, więc jak miała 8-9 m-cy

no i mąż jeszcze nie wylazł, więc moge jeszcze poklikac, ale nie wiem co jeszcze wam napisac :confused:

dodam jeszcze, ze przeczytałam te wszystkie straszne historie i brak mi słów :no:

no dobra na razie kończe, moze jeszcze zdąże coś dziś kliknąć, a jak nie to DOBRANOC
maangs2.gif

Nie dziala na Mnie nic..nawet sex juz nie pomaga. uwierzcie :tak:.
tutaj w anglii nie ma ktg tak ze sie idzie jak wm PL :no:dopiero w piatek 13 - 5 dni po terminie mam wizyte u poloznej i Ona Mnie chyba wysle do szpitala na jakies cwiczenia co niby maja m i pomoc a jak nie to w ostatecznosci wywolanie ale czy i jak to bedzie to nie wiem do piatku jestem ciemna. boje sie isc normalnie no...:sorry:ale chce miec juz :elvis: he he

Uff uśpiłam małą ale jestenm padnięta. Jak ona mi tak późno będzi chodziła spać to się zajadę:szok::no:
Chyba pół godziny czytałam zaległości a teraz i tak nie pamiętam co komu miałam odpisać
Buziaczek tobie życzę jeszcze raz cierpliwości i powodzenia To czekanie musi być okropne
Idę spać Dobranoc

Pomimo tego, że Jędrek spał 3 godz. w dzień i to po południu :confused2:to teraz poszedł spać po 21:00 :tak::tak::tak::tak: i ja też idę lulu bo padnięta dziś jestem.
Dobrej nocy życzę.

Czesc wam,ja troszke późnawo,ale cały czas byliśmy na wsi u szwagierki...az do teraz..
Matuś usnął w aucie i śpi,a mąż ze szwagrem wybył do baru na bronia i pizze sobie,no i ja sama siedze z piwkiem i michałkami....
Jutro ide na rozmowe o prace....hmm ciekawe co bedzie...alez sie nalatam za ta praca teraz...
ide poczytac wasze dzisiejsze posty...

Agatka jakies chyba ebdzie do Dębek koło 60km.ale byłąm na wakacjach tam nie raz i było cudnie.Fajan miejscowośc ...miłefgo wyjazdu,zapewne super sie uda..

Ania138 ale historyje nam walnęłaś,mi az oczy w yszly...

Wiecie co tak czytam z ejedna do drugiej by pojechala na kawe,ja tez z checia,kukam tu kto mieszka najblizej mnie,,,hmmmmm,bo ja mam swoje auto,,cmyk kyk i jezdem..

Dobra ide dalej czytac,bo dwa str mi zostaly..

reklama
Czarna wszystkiego naj naj dla mężusia twojego !!!

Patii no lekarza odwiedzcie,daj znaka co tam wyniklo,oby wsyztsko oki bylo...aa doczytałam ze wszystko oki,to super...
Ania138 super brzusio...
Buziaczek kochaniutka czekaj cierliwie...dasz rade...
Iwonka ojoj ja tez kiedys tak zrobilam i obiecalam sobie z enigdy wiecej,taka brr woda...

Do góry