reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czarna-wyciumkaj swojego chłopa od nas

Buziaczek-qrcze,a może Ty w ciąży nie jesteś....;-);-);-):-D:-D:-D:-p,tylko coś zjadłaś....:tak::tak::tak::tak:Trzymamy kcikasy w dalszym ciągu

Ania138-wiesz podłość ludzka czasami nie zna granic.Musieliście się czuć okropnie.I jak to jest ,ze zle się czuje ten oszukany a nie ten,który oszukał.Dziwne nie:szok::szok::szok:

witam jestem
bylismy z mężolem i juz wszystko wiemy MA ZAPALENIE MIĘSNIA ŻEBROWEGO,HOLERNIE GO BOLI I BIERZE TABLETKI I MAŚCIAMI GO MUSZE SMAROWAC.CAŁE SZCZĘŚCIE ŻE TO NIE SERCE. UFFFF.
ZARAZ WRACAM

Patii no całe szczęście, że to nie serce :tak::tak::tak: To musisz teraz smarować mężulka maściami, aby szybciutko wyzdrowiał.

moj mezulo pojechal z zamowieniami wiec mam chwilke :-)

Patii dobrze ze to nic powazniejeszego, smaruj meza pozadnie i rob oklady z mlodej piersi to napewno mu przejdzie szybciutko;-)

Buziaczek zmykaj na ta porodowke... i wracaj do nas juz z dzidzia:happy: wytrwalosci Ci zycze:-) juz niedlugo, nie martw sie

Pycha niby przygaszona, a o urodzinkach pierwsza pamietala:cool:

Czarna WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MEZULKA WYCALUJ GO OD NAS PORZĄDNIE

A u nas znowu pada:wściekła/y:. Idę dzieci pokąpać i kładę się spać. Dobranoc słodkich snów.
Czarna - wszystkiego naj dla męża.

o jestem zabieram sie za nadrobienie zaległości ;-)
zaczynam
^^^^^^^^^^^^^^^^
ANIA 138 straszna historia, współczuje tej dziewczynie ;-(
Ja z moim mężem mieliśmy nie dawno podobny incydent tylko że w naszym przypadku okazało się że oni są obaj fałszywi(udawali biednych a jak się okazało.....) mianowicie. Zapoznałam przez necik fajną kumpele. Przez prawie 1.5 roku się przyjaźniłyśmy. Ona zawsze mi się żaliła na męża ze to i tam to, ze są biedni i w ogóle:-(. Żal mi ich było potwornie. Mój mężol między czasie zaczął jeździć za granice a oni coraz to częściej przyjeźdzali i narzekali jak to mają źle, serce mi się kroiło ,bo ona w ciąże zaszła(bardzo chciała tej ciąży!!! ja gdybym miała dołka finansowego to w życiu bym nie pomyślała o ciąży tylko o obecnym dziecku które jest na świecie! bo mają córkę 3.5 letnią)
>namówiłam Jasia by załatwił panu XXXX wyjazd i zrobił to. Jak się okazało ten pan XXXX za granicą w jakiś tam weekend wypił sobie dość sporo i chyba się zapomniał bo przyznał się ile zarabia w Polsce okazało się ze ma 3.5 tys. na ręke z fuchami(naprawia kompy )To mi mężus przez telefon powiedział a pani XXX jego żona mówiła mi że :”mężuś zostawił mi lewe karty i jak zobaczyłam ile tam jest to byłam w szoku” No chwileczkę pomyślałam , kilka dni temu byli ponoć TACY BIEDNI. Zostaliśmy oszukani czuliśmy się potwornie!! i nawet nie podziękowali tylko obgadali nas perfidnie!!!
>>nie wspomne o tym że oni tak narzekają przy swoich rodzicach i oni ciągle im cos fundują(w zeszłym roku byli nad morzem za darmo ,sami się przyznali) a to cuchy im kupują normalnie żenada w życiu bym nie porafiła wyłudzać!!!
>>>śliczny brzusio ,jejku ja tez chce taki ;-)))))pamiętam jak zuza mi fikołki robiła,ale to były piękne chwile ;-)
>>>Aż mi się ciśnienie podniosło jak o tym piszę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przyznam ze ja zawsze taka naiwna byłam ,ale ponoć człowiek się na błędach uczy.
>>Boże kochany ludzie powariowali—żeby psom dawać ludzie imiona matko, szok normalnie ;-/:szok::szok::szok:
>>co do włosków to ja obecnie mam jasny blond(pofarbowane)i planuje na dniach zrobić sobie na to czarne albo brązowe pasma. ;-):happy2::happy2:

CZARNA o matko wypadek jejku przykre to ;-(ale z drugiej strony sami sobie winni ,jechać tyle na godzinę szok masakra
>>WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MEZULA Z OKAZJI URODZINEK:-):-):-):-):-):-):-):-)
LEIKA Zuza na roczek dostała piaskownice i w tym samym czasie zaczęła siedzieć w niej i się bawić. Było to troszkę mi nie na rękę bo wszędzie miała piasek ale z czasem się przyzwyczaiłam i cieszyłam się że mała chodź na chwilę się sama sobą zajmie ;):-)

AGATKA moja zuza tak samo w pampersie nawet piasek miała :-p

SEWA faktycznie babie to dużo do szczęścia nie potrzeba ,ja dziś sobie kupiłam tusz do rzęs i tez jestem bardzo zadowolona he,he a propos słońca to u mnie od samego rano pochmurno tak bym chciała aby w końcu to lato przyszło mieliśmy jechać teraz na dniach nad morze ,ale to nie ma sensu w taka pogodę L
>>>strasznie wam współczuję i trzymam kciuki, żeby się udało zebrać te pieniążki
>>>ALE SYNUŚ DŁUGO SPAŁ.>>>.to na pewno przez tą pogodę .Zuza dziś zasnęła po 14 a po 17 ja ją sama budziłam ,bo do czego to podobe żeby tak długo mi dzień spała, Teraz jeszcze nie śpi i widzę że nie zanosi się na to by szła prędzej spać ,myślę że o 22
>>NO MAM GO SMAROWAC MASCIAMI I PONOĆ LEKARZ MU POWIEDIAŁ ŻE MAM MU ROBIC OKŁADY Z PIERSI HE,HE ŻEBYM JESZCZE MIAŁA TE PIERSI HI,HI

KASIRA Super że Maciek zdrowy brawoooooooooooo i życzę cierpliwości gdy ząbki zaczną wychodzić ;-)
BUZIACZEK ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERCA POPRAWY HUMORU

PYCHA a co się stało że nie masz nastroju?? pewnie przez pogodę co???
może jak wrócisz z wycieczki rowerowej to przejdzie zły nastrój.życze ci tego:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no udało sie huraaaaaaaaaaaa
robimy z mezolem fryteczki na kolacyjke(własnej roboty,czyli żona struga ziemniaki i żona kroi paski:-p)

reklama
Witam wieczorkiem.Glowa mi peka w szwach ale juz doszlam od czego bo nie majac wody cieplej z powodu awari termy mylam wlosy w takiej zimnej prosto z kranu az hjak mylam to czulam jak mi skora dretwieje na glowie i tak juz 4 dni z tym bolem sie mecze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Nie wyrabiam juz.Ledwo pi razy drzwi przeczytalam co klikalyscie dzis.
Ania138 i Sewa przykre wasze historie:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Buziaczek marsz na porodowke,podobno orgazm (a dokladniej sperma)jest dobry na rozpoczecie akcji porodowej i masaz sutkow tez przy tym;-).Juz kiedys pisalam:tak::-)
Czarna Sto lat dla mezusia:-):-):-):-):-)
Leika no u nas to Vanesska rok konczyla w pazdzierniku wiec napisakownice to juz bylo troche w nie pogode ale nasi znajomi maja coreczke ktora od 10 miesiaca siedzi w piaskownicy i bardzo jej sie to podoba:tak::-):-):-)
Kasira Oby zabkowanie przebiegalo tak jak u mojej corki,bez bolesnie i nie zauwazalnie,jednego dnia to 4 zeby na raz jej szly:szok: i nic nawet nie marudzila,Mamy juz 16 i czekamy na "5":tak::-)Podejrzewam ze ta goraczjka co teraz byla i lekkie rozwolnienie to idace wlasnie "5" bo nawet jak je to czasem zaplacze i wkladasobie palce do buzi.Ale wszystkie wczesniej byly bezbolesne
I juz nie wiem co komu mialam napisac.Ciekawe co tam u Martynki Novaczki.Niz sie nie odzywa a dziecko jej sie meczy biedne,czytalam na blogu u niej.Ide zaraz zajrze mioze cos juz lepiej jest i napisala jakas notke z dobrymi wiadomosciami.Ja nie wiem kiedy wkleje zdjecia na bloga bo wogole nie moge sie dziec przy tym kompie id bolu glowy.....:-(.

Do góry