reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kocham Was normalnie za to ze sie tak o Mnie MARTWICIE!!
Bardzo jest to mile, ale niestety jestem jeszcze w calosci. Do Jutra buziaczki a na grillu bylo bardzo fajnie wkoncu wyszlam na swieze powietrze.Jutro Wam napisze jak bylo. Busiaczki bede po poludniu - jak nie trafie na porodowke.:-D
Bo cos Mnie tam lekko pobolewa..ale pewnie znow falszywy alarm ...:-(

reklama
Witam z rana.wyspane bo ja tak:-)
Buziaczek życzę porodu jeszcze w tym tygodniu bo czekanie najgorsze.
Ania mam nadzieję,że nocka przespana bez koszmarów.

Witam porannie :)

Aniu - napisz, koniecznie co się stało... mam nadzieję, że choć się wyspałaś?

Iwonka - szkoda, że mieliście urlop z takimi "atakcjami"...

Hejka!

My wstaliśmy dziś o 8:00 :tak: Teraz mały malowanki męczy, a ja piję kawę i...... no co ja mogę rano robić na BB siedzę:tak:

Pogoda ładniutka, przestało dmuchać, świeci słonko, miodek :tak::tak::tak: aż chce się żyć. Zaraz się zbieramy i idziemy na spacerek. Przy okazji do banku wstąpie i zakupki zrobię.

Aniu138 mam nadzieję, że noc minęła Ci spokojnie. Napisz koniecznie co się porobiło.

Buziaczek już nie wiem co Ci pisać :baffled::confused: Wytrwałości kochana życzę. Dobrze, że grillek się udał.

Marlenka ja sobie mogę wyobrazić jak wściekli byli rodzice Twojego "męża" moja kumpela miała bardzo podobną sytuację..... oj co to sie działo.

Vici czy Ty w Polsce byłaś? Bo tak jakoś do nas nie zaglądałaś!

witam Was poniedzialkowo,

jak po kazdym weekendize mam zaleglosci :happy2: ale zaraz nadrobie i bede na bierzaco::happy:
Mialam dzis ciezka noc.... Maly oobudzil sie o 2 i nie spal do 6 :dull: po czym wstal o 8:no: ja ledwo patrze na oczy, ale zaraza kawke sobie zrobie i siadam do czytania... napewno sie obudze szybciutko:happy:

Ewcia 81
Super,że nad morze....ja mieskzma nad nim,chętnie sie zmineiie na jezioro z kimś...
Ewcia to zamieniamy sie mieszkankiem na wakacje?? Ja mieszkam prawie w gorach i niedaleko jeziora Zywieckiego ;-)

fajnie ze juz wrocilas... tesknilo mi sie juz za toba:happy: trzymam kciuki za starania:happy2:

Witam:-):-):-):-)Ja wyspana po sniadanku i juz drugie pranie wstawione.:tak:Pogoda sloneczna od rana wiec trzeba wykorzystac na pranie bo popdobno tylko chwilowo tak ma byc:wściekła/y:No to spadam wieszac na sznureczki pranko/
Buziaczek juz nie dlugo kochana,juz niedlugo:tak::-)

reklama
czesć dziewczyny

ale mam zaległości ja pikole

zmykam teraz do mamuski i do tatulka na kawusie.Taty nie było przeszło 2 miesiące(praca za granicą) aż się za nim stenskniłam,zuza tez,bo juz nie raz pytał o dziedzie zenka ;-)

cześc dziewczyny,obiecuje że w koncu nadrobie zaległości jak zuza pódzie na drzemke ;-)

Do góry