reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sewa na szczescie jak tylko do domu weszlismy z pociagu tak moje dziecko odrazu doszlo do siebie,chyba to bylo od zmiany klimatu ta goraczka bo juz jest wszystko ok.@ tygodnie szybko zleca i wysciskasz swego mezulka:)
Ewcia dobrze ze wam wakacje sie udaly:)

A buziaczek to juz chyba na porodowce??? Ma ktos z nia kontakt?

reklama
Iwonka Buziaczek ma poinformować Czarną jak urodzi :tak: Wczoraj bidulka jeszcze klikała z nami :tak: Ale już bardzo zmęczona czekaniem.

Zmykam do wyreczka. Dobrej nocy życzę.

Witam....ale mnie dawno nie bylo:szok::szok::szok:nie jestem w temacie......mimo ze akacje to nie mam czasu na BB:no::no::no: duzo nauki, maly ma coraz to nowe pomysly....ahhhhh

Iwonka Buziaczek ma poinformować Czarną jak urodzi :tak: Wczoraj bidulka jeszcze klikała z nami :tak: Ale już bardzo zmęczona czekaniem.

Zmykam do wyreczka. Dobrej nocy życzę.
No wlasnie teraz jej szukalam na BB i ostatni post pisala o 00;28 dzis w nocy wiec pewnie juz sie cos dzieje albo i jest na imprezce:tak::-):-):-):-):-)

Witam nocką.Jejku pare dni a tu ponad 10 stron mamamija.Poczytałam po łebkach i narazie cosik wiem hehe.
Walka na wózki każdy ma zwolenników i przeciwników.
Zdrówka chorowitkom.
Trzymamy kciuki za staranka.
A ja w sobotę byłam na targu i wyszłam z reklamówką ciuszków i jest mi dużo lepiej.Nawet mężuś kupił mi 2 rzeczy w ciemno i trafił idealnie.
Autko nareszcie zrobione było w piątek i przyczyna problemów to alarm więc go odłączyli,no ale w PL zabezpieczyliśmy go inaczej hehe.

witajcie....
czyżby buziaczek po wczorajszym grilu znalazła się na porodówce?:confused: coś nie widzę jej na forum, poszła moim śladem czy co? hihihihi

Hej ale jestem zmęczona psychicznie :-(, przybita i taka ble aż mi smutno:sick:. Jutro Wam napiszę dlaczego i jutro rano przeczytam co pisałyście teraz idę spać i mam nadzieję że nie będę miała koszmarów. Dobranoc

Hej ale jestem zmęczona psychicznie :-(, przybita i taka ble aż mi smutno:sick:. Jutro Wam napiszę dlaczego i jutro rano przeczytam co pisałyście teraz idę spać i mam nadzieję że nie będę miała koszmarów. Dobranoc

coby to nie było to życzę przespanej miłej nocki :-)

reklama
Ania138 Miłej nocy i kolorowych snów. Napisz jutro koniecznie, co się stało.

Nawiązując do wyboru imion, to u nas był jeszcze większy szok ze strony rodziców K., bo synek ma moje nazwisko :)szok:). Doszłam do wniosku, że po pierwsze nie jesteśmy małżeństwem (i raczej to się nie zmieni), po drugie synek mieszka ze mną w innym mieście.

Czekam niecierpliwie na wieści od Buziaczka i starających się mamusinek.:tak::tak:

Zmykam spać z nadzieją, że dzisiaj w nocy nie będzie pobudki marudzeniowo-płaczowej od 1 do 4.30, jak to było poprzedniej nocy. Och, te ząbki.

Do góry