reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejoo
Jezu gubie sie z nowymi mamusiami,myślałam,że wątki pomyliłam sobie:-D:tak:;-):-).....
Jeszcze raz je witam....

Juz nie czytam waszych postow,bo mam lenia,a coraz więcej się tego robi i makabraa tyle sie zaczytac...
Jakby cosik ktosik ode mnia wczesniej cos chcial to dajcie znaka mi tu i teraz...bleee dziekiii

Ja nie robilam kolacji,wlasnie z mezulem opitolilismy Macdonalda..mniam..ale znowu obrzarstwo jest u mnie....ufff az mi cieplooo

A Buziaczek jeszcze we dwa w jednym czy juz nie....

Aniu - bardzo ładne imię, słusznie robisz, że się nie sugerujesz opinią rodziny! :)

Ewuś - fajnie, że już wróciłaś :) Brakowało nam Ciebie :)

Ojeju kochane,jak super,że o mnie myślałyście i się stęskniłyście...Teraz nie zamierzam na tak długo was opuszczać,bynajmniej narazie planów nie ma żadnych...

Ciekawe co u EWCI ;-):happy2::happy2::happy2::happy2::rofl2:, wiecie o czym mówię ;-), oby im sie udało :rofl2:
Ania138 staranka były,ja tyż mam nadzieje,że sie uda, w końcu szczyt płodnych było....tez oczekuje,ale dowiem się dopiero koło 23 lipca...takze troszke zostało...

Ania 138 ja liczę że u Ewci bedzie wszystko dobrze;-)
Cloe słonko jest wszystko dobrze,ale ciekawe czy będize lepiej....

Miejmy nadzieję, że u Ewci wszystko po jej myśli poszło :tak: pogoda paskudna, to z przyczepy pewnie nie wychodzili ;-):tak::-D tylko ciężko pracowali ;-)Oby tylko owocnie :tak:
Sewcia nie było aż tak źle...zaraz na dole zdaje relacje....

Mam nadzieję że Ewcia wróci z radosną nowiną!!!!:-):-):-):-):-)
Czarna jeszcze dwa tyg i sprawdzimy czy bedzie ta nowina....

Ewcia Witaj!!!!!! :tak: Jak już odsapniesz czekamy na relację :tak:
No to juz zdaje zdaje wam....

Witaj Ewcia :-D:-D:-D, czekamy na zdjęcia i szczegółowe relacje:tak:.
Ale ja jestem ciekawska ;-):cool2:, tak już jest jak się siedzi w domu:-D:-D.

HAHA ciekawska;-)(żartuje).... Ja tez zawsze bym chciala wiedziec co u was sie dzialo....

Ewcia dobrze że już jesteście-normalnie się stęskniłam!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Pisz jak było!!!!
super ze tęskniliście za mną...miło bardzo....jestem i bede...

No to relacjaa::::
Niedziela wyjazd fajna pogoda,jechaliśmy 6,5 godzinki,miejsce było wolne. Jak dojechalismy,mały latał jak wściekły,wszystko go ciekawiło,a my za rozbijanie się wzięliśmy. Oczywiście piwko i te sprawy,grilek zaraz odpalany,szasżłyczki,mięsko itppp
Poniedzialek,wtorek ciepelko,kąpaliśmy się,Matuś w basenie,my prysznic mielismy wlasnej roboty,woda w miare,ale nie za ciepla...do miasta non stop lataliśmy.grilek,piwko itp
Dalej dni to samo....zabawa,muzyka,grilek,piwko,winko wodeczka itppp
W srode dwie osoby do nach dojechaly,i bylo wiecej ludzi,impra wieksza i fajowooo
Dopiero w czwartek sie pogoda zrypala,ale my mamy do przyczepy doczepiany taki wieeelki anmiot i tam siedzielismy non stop praktycznie od czwartku,bo wialo i czasami padałao..ale dalej było niama i picie,,śmiesznie...
A w sobote tak wialo i piżdziło,ze zebralismy sie do domku....
Dla mnie super bylo,wybawiona,odswiezona powietrzem(bo non stop na dworzu)....

No i tylee.....tego koniec relacjiiiii

Sewcia ja tez czekam,a tu tyle dni jeszcze hmm ile to licze licze ......to bedzie jakies 15 dni wow az dwa tygodnie....ale zleci zapewne szybko...
A widze ze twoj mąz wraca za 27 dni juz niedlugo..a na dlugo wraca...

Leiczka tez sie ciesze...
Dobra spadam do mężlua na wyrko...
Ide zmienic suwaczek,bo mam tekst na tym drugim I po urodiznach :-D:-D:-Dsmieszneee....

I ja witam juz w lepszej formie:tak::-)Przed wczoraj nie mialam juz sily pisac wiec dlatego sie tylko prxywiatalam i zameldowalam .My wrocilismy w czwartek bo pogoda jak same wiecie nam nie dopisala.W niedziele jak jechalismy pociagiem cala ekipa bylo super i dzieci sie ladnie bawilya jak dojechalismy nad morze to swiecilo slonko i szybko poszlismy odrazu na plaze zobaczyc morze pozniej do baru itd...wieczor pierwszy zakraplany;-):-) na drugi dzien z rana poszlismu na caly dzien na plaze opalac sie :tak::-) i dobrze ze caly dzien tam spedzilismy bo juz na drugi dzien jak zaczelo padac i wiac i zimno sie zrobilo tak 3 dni siedzielismy na kwaterze az w koncu powiedzialam ze dosc tego.pozsiedziec to ja moge sobie i w domu.Jeszcze we wtorek dzieciak mi dostal goraczki i do samego przyjazdu do domu ja trzymala ta temperatura.W czwartek wieczorem bylismy juz w domku:tak::-)Moja corka odrazu wyzdrowiala ale za to ja do tej pory nie moge dojsc do siebie/Najpierw 2 noce czuwalam na dzieckiem hjak miala ta goraczke,pozniej nie wiem co to mnie zlapalo ale potworny bol z tylu glowy ze dopiero dzis po poludniu wstalam z lozka bo nie moglam nawet ruszc glowa:no::wściekła/y:Do tego bolal mnie krzyz i rece bo trzy dni dziecko nosilam non stop na rekach jak miala ta goraczke a to 12 kilo:szok:Teraz juz jest lepiej ale jeszcze boli mnie troche a dotego dostalam jesszcze dzis @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i leje sie ze mnie jak ze swini:wściekła/y:Ogolnie na poczatku bylo fajnie ale pozniej do du....y.Ciesze sie ze jestem juz w domku i bede znow mogla z wami po plotkowac.Widze ze dziewczyny sie nie nudzily bo doszlo duzo nowych mam i fajnie:-)Kasia i Oliwka:-)Kasiad:-)Kinia2511:-)Patii:-)Dominika2000:-)Iwona.c28:-)Jusia22:-)Witajcie kochane:-)Mam nadzieje ze nikogo nie oinelam,tylko szybko przeczytalam kto do nas doszedl bo nioe nadrobie tego:no:Wybaczcie/Fotorelacja mala bo nie bylo co pstrykac bedzie na blogu jutro lum moze jeszcze dzis ale to dam znac:-)

reklama
Ewcia przylatuje tylko na 2 tyg. :-( a potem zobaczymy się dopiero na święta :szok::szok::szok: i mam nadzieję, że już pojedziemy razem :tak: Ale zobaczymy jak to będzie :hmm: Na razie czekam na niego teraz :tak: już balsamy ujędrniające wcieram ;-):tak::-D

Iwonka bidulko! Zdrówka Wam życzę :tak:Szkoda, że tak się porobiło i że Vanesska się pochorowała :-(ale teraz już tylko będzie lepiej :tak: Wklejaj foteczki na blogasku to będziemy ogladać :tak:

Do góry