reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

melduję sie, wybaczcie że nie czytam :sorry: ale nie jestem w stanie, bo wczoraj imprezowlismy i mam zawroty głowy :no: wytańczyłam sie za wszystkie czasy :-) tego mi brakowało, bo ostatnio na imprezie byłam w styczniu, Majcia nadal u dziadków, jeszcze nie dzwonilismy, ale myślę że wszystko było dobrze, dodam, ze to jej druga noc bez nas

reklama
Wiesz co nie rozumie co komu do imienia Waszego dziecka:confused:!! To rodzice wybierają imię a nie rodzina:baffled::-)!!!! Najważniejsze że wam się podoba-mi też się podoba:-):happy2:!!!! Będziesz mieć dużo biegania przy Dawidku:-p!!!!Bo to mali rozrabiaki:rofl::rofl:!!!!!

czarna jestem tego samego zdanie i tak też odpowiedziałam mojemu ojcu bo to on po paru głębszych nabrał odwagi i mi "powiedział co wiedział", że się nie przyzwyczai do żyda w rodzinie i nie będzie tolerował :szok::-(, trochę się zdziwił jak usłyszał że ja jego zdanie to mam w d... :tak::-D i że jak tak jeszcze pogada to wnuka w życiu na oczy nie zobaczy:tak:.
Teraz jeszcze czekam na opinię teściowej ( bo ona jeszcze nie wie ) bo jej siostra ma też Dawida, ale my nie utrzymujemy z nią kontaktu i jak ona coś o nim opowiada to zawsze mówi "Dawidek sridek". Niech tylko spróbuje na mojego złe słowo powiedzieć :wściekła/y::-D:-D, ja jej wtedy pokarzę!
Mam ostatnio problem z Majką, nie chce jeść :-:)no:, jak były upały to rąbała wszystko a teraz jak na złość tu dziubnie tam skubnie i mówi że już nie chce :-(, właśnie męczy obiad, który sama robiła ( bo juz takie obiadki wymyślam żeby mogła pomagać i że jak sama zrobiła to może zje ) ale to też nie przynosi efektu :-(. Idę ją nakarmić może to pomoże.

A ja nie pospałam :-( bo mały po godzinie spania wstał z rykiem :-(i tyle było dobrego :-( Dobrze, że już mu przeszło :happy:

Pycha super, że imprezka się udała :tak:

Iwonka nie mam zielonego pojęcia kiedy można dziecko wykapąć po ospie :no: ale jak już wszystko ma przyschnięte, to wydaje mi się, że pod prysznicem szybko możesz ją umyć.

Co do imion naszych dzieci...... moja teściowa jak usłyszała to też się skrzywiła:wściekła/y: ale to nasze dziecko, nam się to imię podobało bardzo i nikt mi nie będzie mówił jak mam dziecku na imię dać :no: a już na pewno nie teście :no:

Imię wybraliśmy trochę mało spotykane i wpienia mnie jak ktoś się mnie pyta czy on ma Andrzej na imię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak wołam Jędrek to chyba nie Andrzej do cholery :no::wściekła/y:

Dzień dobry kobietki-wróciłam już z wakacji....
Już jestemmmm

Było super fajowo,troszke pogoda po 3 dniu podupadła,ale siuper wypoczęłam,wybawiłąm się i fajno było...
Ja tylko wstąpiłąm się przywitać,i zakomunikować,że wróciółam do was....poczytam cos ie u was przez tydzien działo pozniej,bo teraz po obiedzie nie mam juz sily....
Pozdrawiam i jeszzce raz witam....

Zaczęłam nadrabiać moje zaległości z twego co pisałuyście,no i uuuuu nie wime kiedy skończe,mam 23 strony w sumie,już zostało 18,ale troszke poodpisuje,bo męzulo na kompa chce wejśc. A ja potem będe..
pa miłego popołudnia...

Boszsze ale tu spokój!!!!!!!!!Nudy poprostu!!!!!!!!!!!
Bo nas nie ma z Iwonką...

Tez chciala bym mieszkac tak daleko od Tesciow...

Przed chwila zadzwonil do mnie M i powiedzial mi ze jedziemy nad morze od 17.08-30.08:szok::szok::szok: i nie wiem co mam o tym myslec, skad on wziol na to pieniadze:confused2::confused2::confused2: Nic z tego nie rozumiem.... zaczelismy remont domu przed tygodniem i tu tyle kasy trzeba jeszcze wlozyc ze kur......... mnie bierze :eek::eek::eek: a on do mnie dzwoni ze jedziemy na wkacaje, chyba wole te pieniadze "w dom" wsadzic niz jechac na wkacje, sama teraz nie wiem co mam zrobic, jak sie nie zgodze (a wolalabym siedziec w domu) to bedzie wielka "burza" a jak sie zgodze to co z domem:eek::eek::eek:

pamietam ze rozmawialyscie niedawno o pogodzie jaka kiedy ma byc moze kotras z was wie jaka ma byc nad morzem w tym okresie pogoda?

Super,że nad morze....ja mieskzma nad nim,chętnie sie zmineiie na jezioro z kimś...

ja tez siedze w domu, ale facet mi jeszcze nie powiedzial ze nic nie robie, chociaz czasami mam ochote isc do pracy i zostawic go z mala, ale bylaby jazda! kurcze czasami jestem taka padnieta a on mowi ze on z pracy bardziej zmeczony przychodz....
Witaj Kasia u nas...mnie jeszcze nie znasz,ale poznasz..

Wogole to widze dużo nowych mamek ,takż ekobietki pisać i super,ze tu jesteście...

ania no to się trochę wkurzyłam na Twoją rodzinę:wściekła/y:!!! żyd w rodzinie???? to jest hebrajskie imię i oznacza dowódca opiekun:-):-):-)!!!! Brak mi słów poprostu........

Sewa sorki ale myślałam ze Twój synek ma na imię Andrzej a Jędruś naniego mówicie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:!!! Ale powiem szczeże że Andrzej mi się nie podoba wole Jędrusia!:-):-)!!!1

Ewcia dobrze że już jesteście-normalnie się stęskniłam!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Pisz jak było!!!!

a witam witam

dziś dzionek jakoś zleciał
rano pojechalismy na cmentarz,potem na obiadek a potem przyjechaliśmy do domu i we trójkę zrobiliśmy siobie drzemke.Potem kawke w domciu i spacer i obowiązkowo zaliczyliśmy pizzerie mniam ,mniam.Dziś miałam dzień wolny od gotowania ;-)

zmykam do jutra dziewczyny.
Nawet nie mam sił przeczytać co naskrobałyście.Jutro nadrobie zaległości ;-)
pappapa

reklama
Ewcia witaj po urlopie :-)Czekamy na relacje:tak:
Właśnie wyjechali teściowie wpadli na godzinę . Muszę przyznać że coraz lepiej nam się układa i myślę też ze częstotliwość spotkań ma tu dużo do gadania;-)
Ania 138 no tatuś przegiął:szok::wściekła/y: I dobrze mu powiedziałaś:wściekła/y:
Uciekam bo Julcia coś chce ode mnie pa

Do góry