reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek!

Jędrek wstał dziś o 5:30 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Rety ! Zaraz będę piła drugą kawę, jestem nieprzytomna :sick::sick::sick:

Miejmy nadzieję, że u Ewci wszystko po jej myśli poszło :tak: pogoda paskudna, to z przyczepy pewnie nie wychodzili ;-):tak::-D tylko ciężko pracowali ;-)Oby tylko owocnie :tak:

Co do szmateksów też lubię wejść i pogrzebać, zawsze wyszperam coś fajnego za grosiki. I co jest istotne, nikt nie ma takiego samego ciucha jak ja :tak:

Idę robić kawę bo zaraz padnę :sick:

reklama
Witam niedzielnie :))

Buziaczek - uważaj z tym piwkiem ;-) moja kumpela wypiła sobie szklaneczke szkockiej na rozluźnienie, bo ją brzuszek bolał, a zaraz potem wody jej odeszły. A na porodówce tylko myślała o tym, żeby nikt nie poczuł od niej alkoholu ;-):-)

ania138 - a jakie imię wybraliście dla synka?

dzień dobry
choć nie wiem czy taki dobry :-/
Wczoraj wieczorkiem przyszli znajomi i zrobiliśmy sobie balange tańce itd.tak więc dziś kac morderca nie ma serca :-/
Zuza coraz lepiej pije ten syrop z cebuli,nawet z apetytem ;-)

sewa o ja cię kręce o 5.30 szok,wspłczuje rybka ;-(.My dziś szliśmy spac przed 3 nad ranem a zuza zrobiła nam pobudkę o 9.jak tylko pamiętam nigdy mi się tak wcześnie nie budziła.

ja także ide zaparzyć sobie kawkę i musze wziąśc kąpiel bo padam na pyszczek wrrrrr

miłej niedzieli dziewczyny pappaa

tak jeszcze dodam
ania138 dobrze ze męzol twój pomaga:-):-)Ja leżec bym mogła ciągle i w nocy i w dzień,zawsze gdy tylko by sie znalazła okazja he,he.Czasem gdy zuza idzie w dzień na drzemketo ja razem z nią mino iz całą noc przespie.Zawsze uwielbiałm spanko he,he
sewa ja nie dawno miałam pana który mi naprawiam pralke bo dokładnie robiła to co twoja.masakra normalnie.:-(

zmykam bo męzol już marudzi że w piżamie nie ubrana a juz do kompa poleciała wrrr;-)

Witam prawie w południe.
Hehe mój synuś chyba sie przejął tym co powiedział pan doktor, no bo on tez był przy tym i na pewno słyszał ;-):happy2:, i dzisiaj mnie tak nie boli ani miednica ani pachwiny, ale leżałam do 10, to naprawdę długo jak na mnie :tak:.
Lumpeksy, szmateksy czy jak tam zwał to mój raj :tak:, moja Majka dzięki temu ma mnóstwo fajowych rzeczy a i sobie czasem coś upoluję :tak:. Nowe ciążowe rzeczy są strasznie drobie nie na moją kieszeń tym bardziej że to na kilka miesięcy a w lumpkach wyrwałam dwie pary jedną za 1zł, a drugą za 2zł :tak:. poważnie tak mi się udało.
patii muszę sprostować bo z tym moim mężem to nie jest tak kolorowo, on to nawet nie wie gdzie odkurzacz stoi a że myła bym podłogę brzuchem ;-) to się zlitował. Ale za to teraz wykorzystam go na maksa :tak::cool2:.
sewa masakra 5:30 toć to środek nocy :szok::szok:
leika imię juz wybraliśmy jakieś dwa miesiące temu i jak faktycznie usg się nie myliło to będzie Dawid.
Na razie u nas nie pada i dlatego mężuś pojechał płot malować :-(, ale jak wróci to jeszcze musimy jechać odebrać łóżeczko bo koleżanka która miała je pożyczone wystawiła do szopki i boi sie że wilgocią zajdzie.

Moje dziecię padło:tak: a ja chyba też się prześpię, bo padam na twarz :sick: powieki zapałkami podpieram ;-) Gdzie to w środku nocy wstawać :szok::no:

Patii u mnie w pralce to chyba jakaś guma pękła :confused2: Ja nie wiem :baffled::confused: też będę musiała kogoś wezwać, bo bez tego sprzętu to nie da się żyć :no:

Ania138 ładne imię wybraliście dla małego smyka :tak:

Idę spać :tak: może trochę lepiej się poczuję, albo i nie :eek:

cze Dziewczyn!!!
Ania138 gratuluję chłopczyka będziesz miec sliczną parkę:-):-):-)!!!!!Też mam podgrzewacz z canpol!!!!!:-):-)
patii-ty śpiochu:-):-):-)!!! Też uwielbiam spanie-ale jak młody robi sobie drzemki to jakoś nie mogę iść spać z nim:no:!!!Nie wiem czemu?:huh:?!!!

Mam nadzieję że Ewcia wróci z radosną nowiną!!!!:-):-):-):-):-)

Witam w niedzielę. Rosołek już zjedzony, kurczak czeka. Dziś Kubuś dał mi pospać do 8:-):tak:. Ostatnio budził sie o 5.30 i musiałam go brać do nas do łożeczka, ale nie zawsze udało mu się usnąć, a dziś szok spał i spał. Tylko sąsiad znowu się do drzwi dobijał pół nocy. Jej jeszcze nie pamiętam waszych nicków, bo za krótko tu jestem, a chciałam coś powiedzieć:sorry2::rolleyes2:. W każdym razie imię dla synka Dawidek bardzo ładne i fajnie, że parka. Ja też gdzieś po cichu jak w ciązy byłam liczyłam, że będzie chłopiec i udało się. Pogoda u nas jeszcze nie bardzo niby nie pada ale zimno i wieje, a my dziś zaproszenie na grilla mieliśmy. Tylko nie pójdziemy, bo Natalce jeszcze strupy po ospie nie zeszły całkiem i wygląda jakby z młyna wyszła:rofl2:. O właśnie może wiecie czy ja już mogę ją wykąpać?? Lekarka powiedziała, że dopiero jak strupki poschodzą, ale już mam dosyć obmywania ją gazą, chętnie bym ją do wanny wsadziła i wykąpała.
No nic uciekam. Miłej niedzielii życzę:-D

A dzięki dziewczyny to było jedyne imię jakie spodobało się i mi i Mariuszowi :tak::-D, ale nie wszyscy w rodzinie są zadowoleni, ale to nasz synek i nasza sprawa ;-):-D.
czarna to właśnie o tym mówiłam że jeszcze jedno na pewno będziemy mieć wspólne, imię dla synka a tu jeszcze podgrzewacz :szok::tak::-D:-D.

reklama
A dzięki dziewczyny to było jedyne imię jakie spodobało się i mi i Mariuszowi :tak::-D, ale nie wszyscy w rodzinie są zadowoleni, ale to nasz synek i nasza sprawa ;-):-D.
czarna to właśnie o tym mówiłam że jeszcze jedno na pewno będziemy mieć wspólne, imię dla synka a tu jeszcze podgrzewacz :szok::tak::-D:-D.

no właśnie imienia sie domyslałam jak kiedyś napisałaś:-):-):-)!!!!!
Wiesz co nie rozumie co komu do imienia Waszego dziecka:confused:!! To rodzice wybierają imię a nie rodzina:baffled::-)!!!! Najważniejsze że wam się podoba-mi też się podoba:-):happy2:!!!! Będziesz mieć dużo biegania przy Dawidku:-p!!!!Bo to mali rozrabiaki:rofl::rofl:!!!!!

iwona.c28
-wydaje mi się że możesz Natalke wykąpać:-):realmad:!!! Tylko wysusz jej najlepiej włosy suszarką;-)!!!!

Sorki za pisownie ale złe mi się pisze w tipsach!!!:-)

Do góry