reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam kochaniutkie widze, że większość z Was miała dzień zakupowy. Ja też heheeh i jestem właśńie szczęśliwa( ile kobiecie potrzeba do szczęścia). obkupiłam się dzisiaj, w związku z tym iż wczoraj miałam imieniny dostałam trochę kasy i dzisiaj zrobiłam sobie prezent i wskoczylam do reserverd:-D a co heheeh. A i od mężusia dostałam perfumkę MEXX, bardzo mi się podoba:tak: a ciesze się jak dziecko, ale to chyba potrzebne mi było na poprawę nastroju, bo ostatnio to kiepsciutko było.
No a teraz mąż kolacyjkę szykuję mały śpi więc mamy czas dla siebie:tak:
Patii mam nadzieje , że Zuzi syropek pomoże:tak:
Mój Bartek też ostatnio lekko kaszlał i własnie zrobiłam mu syropek z cebuli do tego dawałam mu przez kilka dni wit. C i smarowałam plecki pulmex baby i pomogło. Będzie dobrze:tak:
Zmykam na chwile trochę posprzątam bo jutro rano wyjeżdżamy na chrzciny i wiecie co kupiłam bardzo fajny album "Pierwsze pięć lat" naprawde bardzo fajny i do tego pieniążki damy i faktycznie coś konkretnego sami malemu kupią.

reklama
Dominika Wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imienin :tak:Życzę jutro udanej imprezy :tak:
Kobitki! Idę spać :tak:

Spokojnej nocy życzę! Dobranoc!

Buziaczek mam nadzieję ze już jesteś na porodówce:-DI że wszystko ładnie i lekko pójdzie:-):tak:
Niestety musze Cie rozczarowac nie jestem jeszcze na porodowce..czuje sie rewelacyjnie - wlasnie ugotowalam pomidorowke zjadlam i zagryzam ciastkami:eek::happy2:.Zero oznak co do porodu.:-:)wściekła/y::no::crazy::baffled: Jestem zla troszeczke..bo naprawde ejst Mi juz ciezko, bardzo ciezko.:-:)-:)wściekła/y:

sewa to miałaś niezłą historię z praniem

dziewczyny super że zkupki się udały

buziaczek u mnie z porodem też był jaja hihii, czułam się świetnie i byłam na grilu, mąż se popił a ja się śmiałam że dopiero będzie jak dziś mnie złapie(było 5 dni przed terminem) no i stało się! w nocy o 3:30 zachciało mi się siusiu.....wstaję a tu.....jek nie chluśnie .....i co ?....chciał nie chciał męża za łeb i na porodówę, dobrze że się posłuchał i mało ma grilu wypił:-):tak: więc nie ma co dziś w nocy cię złapie hihihi zobaczysz i będziesz miała już dzieciątko przy sobie:-)

buziaczek u mnie z porodem też był jaja hihii, czułam się świetnie i byłam na grilu, mąż se popił a ja się śmiałam że dopiero będzie jak dziś mnie złapie(było 5 dni przed terminem) no i stało się! w nocy o 3:30 zachciało mi się siusiu.....wstaję a tu.....jek nie chluśnie .....i co ?....chciał nie chciał męża za łeb i na porodówę, dobrze że się posłuchał i mało ma grilu wypił:-):tak: więc nie ma co dziś w nocy cię złapie hihihi zobaczysz i będziesz miała już dzieciątko przy sobie:-)
Jutro wlasnie idziemy na grilla do Tesciow:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Ale zakupil sobie dwa piwka a ile wypije to nie wiem ...:no:
Mam nadzieje ze Mnie nie bedzie oszukiwali ze malo wypije(strasznie krzycze na niego jak duzo pije ja nie lubie picia strasznie jestem anty co za duzo to nie zdrowo).Bo jak go nie przypilnuje to pewnie duzo wypije:no::wściekła/y: bo mowi ze Mala by sie juz dawno urodzila ale teraz to na serio lada dzien a jak popije to juz nie bedzie mogl jechac samodem...:no::szok::szok:ale by bylo. he he wtedy tescia bym musiala chyba brac albo juz nie wiem ....:szok::szok::wściekła/y: ja chce dzis juz urodzic.:happy2:

Och dziewczyny łatwo Wam mówić, ja nie umiem leżeć :sorry2:, nigdy nie umiałam i to jest najgorsze ale wolę się pomęczyć i nie trafić do szpitala za szybko :tak:.
patii nie było tak źle z bałaganem a i tak mężuś wszystko posprzątał :szok:, dobrze wiedzieć że umie :tak::-D:-D, bo syf to dopiero będzie przy wymianie kafelków w kuchni :tak::szok:, a ja muszę leżeć ;-)prawda :-D:-D.
sewa nie zła historia :-D:-D:-D, ale musiałaś się później namęczyć bidulko :no:. Ja to zawsze mam przymusowe mycie podłogi jak piorę swetry bo mam taki płyn co się bardzo pieni i zawsze za dużo naleje i piana wychodzi kieszonką na proszek :tak::-D.
czarna tym razem mam mieć synka :tak::-D i ten podgrzewacz to już z myślą o nim bo Majka ma ale stary ( bo dostałam taki ) i zaczyna szwankować. A ten z allegro ( canpol na szerokie butelki ) kupiłam z przesyłką za 54,50zł.
lilitu nie łam się dziewczyno tak to już jest z tą kasą raz jest a raz jej nie ma, ja ten podgrzewacz to kupiłam za kasę przeznaczona na wczasy, a co tam.
dominika fajnie wymyśliłaś z tym albumem :tak: ja mam taki dla Mai i dla drugiego juz też kupiła, to fajny bajer. I wszystkiego naj.. wpisz sie do kalendarza :tak:. Udanej imprezki, czekam na relacje.
No, to wszystkim odpisałam. Dobranoc.

reklama
Cześc dziewczyny :-)Widzę że jestem dziś pierwsza.
Donatella ty chyba tak jak jak ja uzależniona jesteś od szmateksów:-D Za każdym razem muszę wstąpić i coś sobie albo Julci kupić To zupełnie jak Łowy nie wiesz co się trafi ale jak już upolujesz coś naprawdę fajnego i na dodatek dosłownie za grosze to:biggrin2:
Ostatnio jeszcze taka frajdę miałąm jak w Makalu kupiłam sobie spodnie i topik co prawda za te dwie rzeczy wydałam dwie stówki i to po obniżce no ale nie tylko lumpy trzeba mieć w szafie
Ania 138 ja liczę że u Ewci bedzie wszystko dobrze;-)

Do góry