reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:rofl2::-D:-D:-D:-D:rofl2: wygrałam licytację podgrzewacza na allegro!!!
Do trzech razy sztuka, bo 2 przegrałam.
Teraz muszę sobie poszukać coś innego do licytowania ;-):tak:, to allegro jest jak narkotyk jak BB :-D:-D:-D

Hej ,hej Kobitki !!!

Dzisiaj miałam dzień dobroci dla zwierząt-czyli zostałam spuszczona z łańcucha.Mąż został z Kacperkiem w domku a ja rowerykiem do miasteczka.Mieszkamy na końcu świata i do centrum idę 20 min.
Jakze fajnie było bez smyczy.Poleciałam do lumpeksu.....zakupki udane na 102.Kupiłam małemu super sztormiak/w związku z wyjazdem nad morze/ i kilka par spodni,bluzeczek,plecaczek,dwa kapelusiki.Sobie też ufundowałam dwie bluzki i mężowi także.Ogólnie super.potem zakupiłam pierogi z truskaweczkami i do domku z gotowym obiadkiem.Jak przyjechałam to chłopcy czekali na obiadek.Starszy /mąż/ próbował nakarmić młodszego zupką ale ten walczył ostro.Więc przyszłam z odsieczą w porę i wszyscy byli zadowoleni:tak::tak::tak:

teraz pralka telepie wszystkie zakupy/oprócz pierogów rzecz jasna/

A co do wózków to my też mieliśmy TAKO.Był naprawdę świetny,ale obrzydliwie ciężki.Właśnie wczoraj sprzedaliśmy go w komisie.Teraz mamy leciutką spacerówkę HACK.

A i wczoraj byliśmy w CCC.Są przeceny na buciki.Kacperek wzbogacił się o dwie pary butów.Troszkę na wyrost i spóchliznę ale na jesień będą jak znalazł.A przecenione są o 50%.

No to zmykam do pralni....Hej ,hej....;-);-);-)

hello

Zrobiłam Zuzi syropek z cebuli,do picia daje jej mleczko z moidem i herbatke z cytrynką,no i jeszcze kapnęłam jej pare kropel na poduszeczkę olejku eukaliptusowego.Zobaczymy czy coś to pomoże:confused:
>>mała już po drzemce a ja byłam na solarce i tak mi się pyszczek zjarał że mam czerwony jak burak,masakra...:rofl2::crazy:
>>mężol jeszcze w pracy,znaczy sie uice dalej u mojej kuzynki cały czas pokoje robi
>teraz Zuza jest na spacerku z ciocią Karoliną z wujem Łukaszem i małą Hanusią(ciocia karolina to mojego męza siostra 2 miesiące temu urodziła córeczkę Hanusie i co tydzień przyjeźdzają do nas na weekend,znaczy sie do tesciów moich ;-))

ania138 gratuluje wygranwgo podgrzewacza ;-):-)no faktycznie BB wciąga:-)Wspołczuje tego bałaganu,oby się jaknajszybciej remoncik skończył.Trzymam kciuki;-)
>>przesyłam moc fluidków i duzo odpoczywaj

leika ja też jadłam rosołek dziś.od wczoraj jeszcze sie został;-)
>>pochwal się co ty kupiłas na zakupach :-):-):-)

sewa super ze zakupy sie udały,ja jutro chcę znow wyciągnac męzula do jakiegos centrum i może coś sobie tez fundne,kurcze tyle jest przecen że szok :szok::-):-):-)

Zmykam teraz zrobić sobie herbatkę

miłego wekeendu:-):-):-):-):-):-)

donatella super że i tobie zakupy się udały.przyznam się że tez uwielbiam buszować po szmateksach,zawsze coś fajnego dla zuzoli wymatacze.ale mi zrobiłaś smaka z tymi pierogami mniam,mniam pędze do sklepu!!;-)

Ja do zuzi miałam wozek polaka,ciezki jak holera i sprzedałAm go,obecnie mamy baby design i jestem bardzo zadowolona,co prawda mniej wózkiem teraz jeŹdzimy,bo mała nie za bardzo już chce,ale tak czy siak jestem bardzo zadowolona i co najwazniejsze jes LEKKI!!!!!!!!!

ZMYKAM

Buziaczek mam nadzieję ze już jesteś na porodówce:-DI że wszystko ładnie i lekko pójdzie:-):tak:
Ania138 leżeć w łóżeczku i zero stresów:tak::-)
Iwonka fajnie ze juz jestes ale szkoda że wypoczynek skrócony:-)
A u nas leje:-(Powódź normalnie na ulicy:szok:

Ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wstawiłam pranie i ........ zaczęło mi się lać z pralki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Rety nie wiedziałam co mam robić :szok::szok::szok::szok: tak to jest jak chłopa w domu nie ma :no::no::no: Zawołałam sąsiada i coś tam porobił :tak: Lać się przestało, ale wypompował mi wodę i już jej nie włączyłam :-( Musiałam coś z tym cholernym praniem zrobić....... no i zrobiłam wyprałam go w rękach :-( a to była pościel :szok::szok::szok: Padam na pysk :sick: ja nie wiem jak kiedyś kobiety prały jak nie było pralek :baffled::confused: no zarypać się idzie :wściekła/y:

Teraz siedzę i odpoczywam bo musiałam przez to generalny porządek w łazience zrobić. Dobrze, że nie zalałam sąsiadki pode mną :tak:

Patii czy Twoja córa pije ten syrop z cebuli :szok: mój to ucieka na sam zapach, aż się kurzy ;-):tak::-D

Donatella super, że dzionek możesz zaliczyć do udanych. No i gratuluję udanych zakupów :tak:

Ania138 ja na Allegro już nie wchodzę :no: bo jedno uzależnienie mi wystarczy mówię o BB :tak::-D
Oszczędzaj się teraz moja droga :tak: Leżeć z kopytkami do góry i nie robić nic to zadanie dla Ciebie ;-):-D

Zmykam, potem zaglądnę jak Jędrek pójdzie spać

sewa -dobrze że miałaś kogo zawołać!!!!Nie denerwuj się:-)!!!!
Ania-gratuluję wygranej!:-);-):tak:!!! Za ile go kupiłaś:-p???
Leika-ja miałam na myśli x-landera xa:baffled:
Donatella-też miałam dzień dobroci- 5 godz.bez dziecka:-):-)!!!!! Bylam zrobić sobie paznokcie żelowe u koleżanki i trochę sie zasiedziałyśmy bo tu jeszcze kawka to to to tamto:-):-)!!!! Teraz mi się trochę zle piszę ale jest ok:-)i!!!

Idę uspać małego:-):-):-)!!!!

reklama
Ania do czasu kiedy moj M mial prace to non stop cosik na allegro wymyslalam na szczescie sie hamowalam ale teraz kaski brak wiec...nie stac mnie nawet na tansze ciuszki chwilowo:(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry